Kako naj vem ali sva "uradno" par?
Ja no mi2 sva bla pa stara šele 16 let k sva začela...tko da je šlo še po starih običajih....neki sva se na začetku dopisovala in prišla na to da sva si ušeč in tako sva se naslednji dan dobila pri meni doma šla do bližnjega jezera pa tm mi je dal lupčka in od takrt naprej sva par...3leta pa pou 

najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
bubbles napisal/-a:miteq napisal/-a:ancy007 napisal/-a:kdaj bi dala datum da sva začela.
A to je treba vse določit? ... Da se evidentira, ter shrani v kakšen arhiv?
kaj je pa narobe s tem, če bi to pač rad vedel?
Bilo je mišljeno sarkastično.
Sicer pa mi takšne zveze delujejo preveč "protokolarno".
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
jz mam tut blem.. tko na bed je, ko je bil pri meni je blo use kul pa to..
a zdaj ko ga je recimo ena punca k se zastopi z njo & se tud jz z njo večkrat menim vprašala ka zdaj, sta z veroniko uradno skup? je napisal amm, nevem pa začel kr novo temo..

a zdaj ko ga je recimo ena punca k se zastopi z njo & se tud jz z njo večkrat menim vprašala ka zdaj, sta z veroniko uradno skup? je napisal amm, nevem pa začel kr novo temo..

Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Ja prašej ga ane, tako kot si nas zakaj pa ne. Sej te ne bo pojedel.
Lahko malo po ovinkih in nagajivo (mislim pa da je prezgodej, da mu omenjaš starše).
Malo napelji ali gresta na pijačo ali zmenek. Prašaj če mu je nerodno v družbi , da se drugače obnaša do tebe.
Prašaj ga ali je vajino druženje skrivnost.
Datum: prvi poljub in še kaj

Lahko malo po ovinkih in nagajivo (mislim pa da je prezgodej, da mu omenjaš starše).
Malo napelji ali gresta na pijačo ali zmenek. Prašaj če mu je nerodno v družbi , da se drugače obnaša do tebe.
Prašaj ga ali je vajino druženje skrivnost.
Datum: prvi poljub in še kaj

LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
ja, sej bom po ovinkih, ker mi je res na bed, čudno se obnaša..
ko je z mano je pa use uredu.. sicer pravi, da to zarad nekih problemov, sam joj
vprašala ga bom u petek k pride domov, kaj je zdaj sploh z nama.. bomo vidli, držte pesti
ko je z mano je pa use uredu.. sicer pravi, da to zarad nekih problemov, sam joj

vprašala ga bom u petek k pride domov, kaj je zdaj sploh z nama.. bomo vidli, držte pesti

Waves of sound they move my body
No, jaz se tud zadnje case neki dobivam z enim tipckom, katerega sicer poznam ze par let ampak sma bla najprej frenda, pa pol se neki casa nisva slisala, pa sma spet sla na kaksno pijacko, zdaj sma pa kao skup. In me je tud neki spraseval ce sem kaj njegova in kaj sva zdaj midva (prijatla al par), pa sem mu rekla, da je zaenkrat se nedefiniran
Ga moram malo jezit 

severa napisal/-a:Eh pjotra, ti pa res znaš zakomplicirat situacijo, mal pretiravaš no... če ima jajca naj mu reče da bi ga predstavila doma. Mislim komaj sta neki začela, pa naj mu to izusti, po moje je to najhitrejši postopek da ji pobegne. Kdo tako mlad si pa želi že na samem začetku takšne obveznosti.![]()
In zakaj ga ne bi direkt vprašala ali sta par? Meni pa to ni nič takega, ja kdo bo pa bolje vedel če ne on.
Barbonete, po vsem kar si napisala zgleda da sta par, ne vem zakaj bi ti blo nerodn ga vprašat kaj namerava s teboj... Ti sam ne komplicirat in ovinkarit, ko bosta pač skupaj, mu med pogovorom omeni ali sta skupaj, če te ima za svojo punco...
Veš severa, jaz sem nato foro vedno dobila odgovor, koliko resen je tip. Vsakemu, ki smo ženske samo kot "sex prijateljice" se bo izogibal stašev, sorodnikov in skušal prekriti. Tisti, ki ima resne namene mu to ne bo delalo težav.
Mogoče bi ga lahko vprašala kakšen je njegov namen, vendar nikakor pa jaz ne bi rekla fantu: A sva midva par zdaj? Ker verjetno, če bi mene kdo to vprašal bi verjetno gledala postrani. Če ne drugega, bi ga vsaj vprašala če bi šel z mano na morje za 14 dni ampak sama, brez prijateljev. Ampak 100 ljudi 100 čudi.
Ali ga vprašaj po namenu, ali po željah za prihodnost; kaj si želi; po ovinkih. Jaz ga ne bi direktno, ker vem kako butasto bi se jaz počutila, da bi mene eden to vprašal, verjetno bi mi bilo smešno.
pjotra napisal/-a:severa napisal/-a:Eh pjotra, ti pa res znaš zakomplicirat situacijo, mal pretiravaš no... če ima jajca naj mu reče da bi ga predstavila doma. Mislim komaj sta neki začela, pa naj mu to izusti, po moje je to najhitrejši postopek da ji pobegne. Kdo tako mlad si pa želi že na samem začetku takšne obveznosti.![]()
In zakaj ga ne bi direkt vprašala ali sta par? Meni pa to ni nič takega, ja kdo bo pa bolje vedel če ne on.
Barbonete, po vsem kar si napisala zgleda da sta par, ne vem zakaj bi ti blo nerodn ga vprašat kaj namerava s teboj... Ti sam ne komplicirat in ovinkarit, ko bosta pač skupaj, mu med pogovorom omeni ali sta skupaj, če te ima za svojo punco...
Veš severa, jaz sem nato foro vedno dobila odgovor, koliko resen je tip. Vsakemu, ki smo ženske samo kot "sex prijateljice" se bo izogibal stašev, sorodnikov in skušal prekriti. Tisti, ki ima resne namene mu to ne bo delalo težav.
S takšnim enoličnim razmišljanjem ne boš prišla ravno daleč.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Tud jaz si ne znem predstavljat take situacije...
Kot prvo ne bi zdržala - če bi me že eno tako vprašanje žrlo - da ne bi s tipom govorila o najini vezi povsem odkrito.
Midva sva recimo začela čist pr seksu, vendar že po enem tednu skupaj ugotavljala, kako se najina veza dobro razvija in da ne moreva več en breuz drugega. In to mi je bilo čist neki normalnega, da se o tem pogovarjava.
Kot prvo ne bi zdržala - če bi me že eno tako vprašanje žrlo - da ne bi s tipom govorila o najini vezi povsem odkrito.
Midva sva recimo začela čist pr seksu, vendar že po enem tednu skupaj ugotavljala, kako se najina veza dobro razvija in da ne moreva več en breuz drugega. In to mi je bilo čist neki normalnega, da se o tem pogovarjava.

pjotra napisal/-a:miteq: saj ne govorimo koliko daleč bo kdo prišel, jaz sem samo napisala na kakšno foro pridem indirektno na odgovor, ki ga želim imeti.
Severa je že dobro opisala situacijo.
No, poskušaj si predstavljati scenarij, ko punca od svojega 17-letnega fanta zahteva, da ta spozna njene starše, njeno bližnje sorodstvo, hodi z njo na obisk k njenemu dedku in babici itd... A res misliš, da je v interesu kateregakoli najstnika spoznati vse te ljudi? Konec koncev pri tolikih letih ne razmišljaš ravno, da bi bilo dobro čimprej spoznat svojega novega tasta in taščo, ter se jima začet prilizovat.
Včasih je nekomu v interesu samo da uživa s tisto določeno osebo, in da to ne potegne s seboj cel kup družinsko-moralnih dolžnosti, ki se zahtevajo od, recimo, odrasle osebe. Ta zahteva in to pričakovanje od nekoga je prej en velik odbijajoč faktor, kot pa test, ki pokaže kako resen je nekdo.
Obstajajo drugi načini, kako na normalen način ugotovit kako resen je partner.