Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jaz imam pa ne slab dan ampak ene 3 slabe dni zapovrstjo. tok sem žalostna, kar non stop o njem razmišljam, pa ni mi jasno kako noče bit več z mano :roll:

pa jooooj v nobenga nisem bila tako zaljubljena, pa tok sem zbirčna pri tipih, a mi bo SPLOH KDAJ še kdo tako všeč?? :?

res, bil je moj idealni tip, samo z eno napako, da me ni imel več rad :/

res sem ena butasta budala :wall:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Eh, Zvoncica... relax! Če je imel on samo eno napako pomeni, da je nekje zunaj nekdo, ki te napake nima. Nekdo, ki te bo imel rad. Pa čeprav na malo drugačen način. Ne obremenjuj se s tem, če je kdo, ker sem prepričana da je. Se mi pa zdi pametno, da ga spoznaš kasneje in ne še zdaj ko prebolevaš. Tako da samo glavo pokonci in se osredotoči na prebolevanje in ne na bodočega, ker te bo ta našel sam od sebe, ko bo čas pravi. :bussi:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ne razumem zakaj sebe krivite za razpad zveze, ker s eje fant tako odločil..sej niste ve krive d aje tko..imele ste ga pač rade in to ni noben razlog da sebe obtožiš da si budala butasta...se dogaja vsak dan to in nisi ti kriva, ampak je pač kriv on in njegova čustva ker te ni imel več rad...
sej vem da si ti zdej na slabšem...ampak vseeno se ti ni treba tko podrejat :?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

*purple bitch* napisal/-a:ne razumem zakaj sebe krivite za razpad zveze, ker s eje fant tako odločil..sej niste ve krive d aje tko..imele ste ga pač rade in to ni noben razlog da sebe obtožiš da si budala butasta...se dogaja vsak dan to in nisi ti kriva, ampak je pač kriv on in njegova čustva ker te ni imel več rad...
sej vem da si ti zdej na slabšem...ampak vseeno se ti ni treba tko podrejat :?

1. sebe ne krivim za razpad zveze, ampak itak da njega :lol:
2. budala butasta sem rekla zato ker tuki gor jamram in jokam in stokam za njim čeprav bi bilo boljše če bi ga nekam poslala
3. kaj si pa razumela kot podrejanje?

maychy :bussi: sej jaz vse to vem, samo zdele je res eno tako beeeedno obdobje, k se nimam kam za dat, cele dneve visim doma in pišem diplomsko in imam čist preveč časa za razmišljanje in tuhtanje. Vsi ostali so pa na morju.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

*purple bitch* napisal/-a:ne razumem zakaj sebe krivite za razpad zveze, ker s eje fant tako odločil..sej niste ve krive d aje tko..imele ste ga pač rade in to ni noben razlog da sebe obtožiš da si budala butasta...se dogaja vsak dan to in nisi ti kriva, ampak je pač kriv on in njegova čustva ker te ni imel več rad...

Vedno sta kriva oba. Nikoli ni kriv samo eden... ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

V tem primeru se pa ne strinjam. Za svojo zvezo sem prepričana, da nisem bila ničesar kriva. Vedno sem bila taka kot sem, nisem se pretvarjala in mu dala vse, kolikor sem lahko. Če pa njemu oočitno to ni bilo to in se je odločil, da bi rad poskusil še kaj drugega pa za to zagotovo nisem bila nič kriva. Dala sem mu vse kar sem lahko in če mu to ni dovolj oz. bi rad nekaj popolnoma drugega naj gre in si srečo poišče drugje.

In mislim, da je bila pri Zvoncici podobna situacija.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

no ja, nism mislna na tak način kdo je res kriv, ampak pač da ji je on konec dal in potem ona sebe proglaša za budalo in nevemkajševse...

zvončica, še vsak ki je imel nekoga rad se mu je tožilo po njem in je jambral i jokal in cvilil in kričal...ampa zato nisi budala..ga imaš pač rada..in tudi on ni budala..pač so se njegova čustva ohladila...vem da je težko vse to slišat in čuit, ampak tko je...vsak je dal to skos in vsak bo dal to skos...še nobenmu ni bilo celo življenje z rožicami postlao glede ljubeni..ljebezen je nepredvidljiva...

podrejaš..sej nism mislna tko, ampak v vsakem postu napišeš da si budala in nevemkajševse...in nisi budala..pač tako čtiš in tle ne moreš pomagat...bo že šlo mimo...nekoč...ampak bo :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

purple ja vem, da skoz pišem, da sm smotana, ampak to zato ker grem res sama sebi na živce ker imam obdobje ko se obupno smilim sama sebi. in mi je pol malo lažje ko si rečem, dej nehi bit tok smotana, ker VEM da bo boljše :bussi:

rada bi dala to RES čimprej čez ker si res želim zaživeti brez njega, na novo, govorim si, kaj lepega me še čaka, zdele imam spet en napad optimizma :)

in zato se zdim sama sebi smotana ker tuki gor javkam za enim, ki je v bistvu že danes del preteklosti :)

in strinjam se z maychy, nobene stvari ne obžalujem, ne mislim da sem jaz kaj zajebala da nisva več skupaj. pač človek je enostavno izgubil interes zame, s tem mislim, da če bi ta interes še obstajal, bi se bil pripravljen pogovoriti in poskusiti rešiti stvar. če sem pa tudi jaz kriva, bi bilo treba pa bivšega vprašati. najbrž si on misli da sem tudi jaz kriva česa, ampak kaj si on misli o najini propadli zvezi ni več moja stvar. :flower:
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

tko da zveš da je pedr..men vrjem, mi je delval, še isto sekundo sm ga prebolela..sam ti ne bo ratal če ni :cry:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

žal ni peder :rofl:
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

*_nincy_* nima te smisla nekaj napadati, ker imaš prav. Stara sem 19 let. A je to sploh pomembno? :roll:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ah ja, sm se pa že misnla pohvalt, da je že mal bolš pr men glede prebolevanja, pa sm opazla da ni tko... zdle je bla ena kolegica pr men in mi ga je sam omenla, pa sm padla v jok :cry:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

T@r@ napisal/-a:*_nincy_* nima te smisla nekaj napadati, ker imaš prav. Stara sem 19 let. A je to sploh pomembno? :roll:

ne ne....sem mislila,da si 14 in tam okoli....k to itak takrt še raziskuješ...
ampak sej sam veš...

brez zamere...lp
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

jagodka85 napisal/-a:ah ja, sm se pa že misnla pohvalt, da je že mal bolš pr men glede prebolevanja, pa sm opazla da ni tko... zdle je bla ena kolegica pr men in mi ga je sam omenla, pa sm padla v jok :cry:

ej sej pri meni je isto... 1 teden nazaj mi je razpoloženja na pol dneva nihalo, enkrat sem jokala za njim, enkrat sem bila pa čisto besna na njega. Najbrž je normalno, I guess? :?

Pač, imaš vzpone in padce. In s časom je teh padcev vedno manj :wink: :bussi:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

ja, evo tko je blo pr men - dva mesca niti solzice, vse normalno,
pol sva se pa enkrat dobila za eno urco, sm pa jokala kot dež, že tam, ko sva bla, pa celo pot domov in še ponoči, pa klicala frendico in njej na tel. spet jokala... :cry:
Ma pride kakšen tak preblisk, ko malo več razmišljaš, si malo bolj otožne, ga pogrešaš, spet drugič pa pomisliš nanj čist ravnodušno.
Punce, sej bo, sam mogoče ne lih takoj in ne pri vseh enako hitro! :)
Zaklenjeno