Reci bratu ali sestri ali pa atiju ampak morš bit previdna da bo lepo enakomerno da neboš slučajno flekasta aveš...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tut jz sm si enkrat kupila kremo za samoporjavitev pa mi ni bla tok všeč, ker je bila barva bolj rumenkast. Ne spomnim se znamke. Pa še lisasta si če si je ne razmažeš dobro
xxx_girl napisal/-a:uporabljam kremo dove in nimam nobenih tezav..
jst mam tud dove, svetlejšo različico in sem ful zadovoljna. sem dobila tako res lepo rjavkasto barvo, pa še smrdi ne kot skoraj vse ostale
Ampak to gre pri umivanju dol ane? Al se to vpije v kožo, v pigmentne celice in barva obstane? Flekast si pa tut čist kamot ane? Prašam kr je nikol nism uporabljala niti se ne spoznam nekak na to.
renatka_ napisal/-a:Ampak to gre pri umivanju dol ane? Al se to vpije v kožo, v pigmentne celice in barva obstane? Flekast si pa tut čist kamot ane? Prašam kr je nikol nism uporabljala niti se ne spoznam nekak na to.
kolikor jst vem se to z umivanjem ne odstrani... ta barva je v povrhnjici kože in ostane tan nekaj dni, tednov, vse dokler se celice ne obnovijo.
glede flekavosti pa ne vem. sam mislim, da je tista svetlejša različica bolj blaga in, da ne morš gratat zlo flekast
Sej res, jst sm letos na morju imela za obraz Vichyjeve testerčke s faktorjem 60 in sm imela baje že po nekaj dneh prav lepo barvo, bolj, kot pa po telesu (tam 30 faktor)
Pa fajn je bila ta krema, ker ni bila tako mastna kot ostale, ampak posebej za obraz.