Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
no pr men je pa tko bilo...
poznala sma se že celo življenje,sam ker nisva dajala
veliko pozornosti en na drugga.
in potem sem se jaz zaljubla vanj in bla tiho več kot eno leto
ampak to leto sva bla najboljša frenda.
in potem se je tud on vame zaljubil in se ni upal povedat,tko da je bil 5 mesecov tih ko sem bila jaz eno leto... in potem,en večer ko sva bila skup (kot ponavadi-frenda),naju je luna zbližala in postala sva par
in sedaj sva skupaj 2 meseca...in je zeeeeeelo fajn
ajd uživite pa mejte se radi

poznala sma se že celo življenje,sam ker nisva dajala
veliko pozornosti en na drugga.
in potem sem se jaz zaljubla vanj in bla tiho več kot eno leto

in potem se je tud on vame zaljubil in se ni upal povedat,tko da je bil 5 mesecov tih ko sem bila jaz eno leto... in potem,en večer ko sva bila skup (kot ponavadi-frenda),naju je luna zbližala in postala sva par

in sedaj sva skupaj 2 meseca...in je zeeeeeelo fajn

ajd uživite pa mejte se radi

midva sva se spoznala na parkirišču:):):)v novem mestu:P amm..blo je pa tko,da je kolegica povabila prjatla k nam v naše kraje,če pride,da ga mau zažuramo skupi...in takrat je biu on zravn..sej na prvi pogled se mi je zdel waw..ampak tist večer pol ni blo nč,ker ni hotu nč silt vame..ker sm ravnokar končala dolgo vezo..in glih to mi je blo tko ušeč,ker ni nč silu vame..ampak me čist nedolžno gledal s tistimi rjavimi učki:P no in pol sm kolega prosila za cifro in msn naslou,ker s kolegom sm že bla s stikih...no in sva se začela ment..potem k sva se drugič srečala oz.se dobila na datu je blo pa že zares..je že bla ornk kemija:)
Free your mind...
-
- Sramežljivka
- Kraj: Celje
- br0ken heart
- Komunikatorka
chocholate
kr malo me je zmrazilo na zacetku (1.stavek)
Mi2 pa sma se spoznala v bistvu v eni kafani, bil je sosolec od moje bivse sosolke.. No sej se na zacetku sploh ni hoto menit z mano
Baje da se me je bal ker sem se vedno ko sem prisla samo nekaj pizdla (ja kaj naj ce je glih takrat bla zima in puno snega na cestah in ludi res ne znajo vozit v takih razmerah
).. No pol cez cas pa sma se za kavico zmenla prek MSN-ja, pa pol nasledni dan se za eno.. Pa je blo to to 

Mi2 pa sma se spoznala v bistvu v eni kafani, bil je sosolec od moje bivse sosolke.. No sej se na zacetku sploh ni hoto menit z mano

Hello, 911. I''m on fire!
Blo je še u OŠ, na rojstnm dnevu od moje nove sošolke(sm na nou na šolo pršla),on je biu iz paralelke pa mi je takoj u oči padu in sm še isti dan sošolko zaslišala o njem pa dobila cifro in sm mu začela morit...sam na začetku sva bla frenda, čez 2let skorde best frenda, k sva pa u sredno šolo pršla,sva pa končn začela hodt-skrajn cajt....umes sva šla enkrat narazn 

Kako sta se spoznala?
...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 28. Jul. 2010 18:58, skupaj popravljeno 1 krat.
o.k., bom za zadnjega bivšega, k se še najbl spomnem vse...
Kolegica me je za polnočnico vlekla na eno planino, ker je bil tam nekdo, k je ona na fertk zalublena v njega... In ji je oblubu, da bo poklical... No in sva midve bli tam, pa že šli nazaj, ko se je on končno spomnu poklicat in ker sm dobra prjatlca sm zarad nje še enkrat šla lest nazaj v tisti breg...
No in smo se pol tam v eni koči dobil pa je ta bivši bil tud zravn... Pol smo pa mal pil skupej tam, pa šli počas nazaj in me je on cel cajt lovil da se nism zvrnila dol po snegu, pol smo se pa nekje še ustavl pa sva ful plesala.. pa kmal za tem je tud prvi poljub padu...
Sva se pa res ful hitr ujela pa si bla ful simpatčna, žal pa js nism mogla nekoga pozabt, on je bil pa čist preveč zaposlen... In sva šla po treh mescih narazn... Zdej sva pa še zmer kolega pa ful skupej vn hodmo.
Tega
sm pa na faksu spoznala, prek kolegice oz. njegove sestrične ko je na eno naše predavanje pršu... In tud prvi poljub je že padu... ostalo zgodbo sm pa že itak čist prevečkrat napisala na forum...
Ko bo kej novga, pa spet kej napišem...
p.s. Nia tvoje zgodbe še zmer ne poznam...

Tega

p.s. Nia tvoje zgodbe še zmer ne poznam...

Always look on the bright side of life!
Hmm... ja tkole je blo:
Videvala sm ga dostkrat na šolskih hodnikih, sam mi ni pretirano vzbudu zanimanje. Nekega dneva je pa pršu v jedilnco, pa nwm kaj mi je blo. Kr neki ene take občutke sm dobivala,, da mi je všeč, oz. da ga mam rada. Zveni trapast, sam nwm kaj je blo to. Teden za tem sm od njegovga kolega, k sm ga spoznala zahtevala njegov MSN, vse... in sva se vidla dostkrat na šoli, se tipkala... pol pa take reči... in sva skup.

Videvala sm ga dostkrat na šolskih hodnikih, sam mi ni pretirano vzbudu zanimanje. Nekega dneva je pa pršu v jedilnco, pa nwm kaj mi je blo. Kr neki ene take občutke sm dobivala,, da mi je všeč, oz. da ga mam rada. Zveni trapast, sam nwm kaj je blo to. Teden za tem sm od njegovga kolega, k sm ga spoznala zahtevala njegov MSN, vse... in sva se vidla dostkrat na šoli, se tipkala... pol pa take reči... in sva skup.

Dobra tema
Hmm no midva z mojim sva se pa spoznala pred 2 letoma na morju
Lošinj (Nerezine)
Od takrat naprej mi je to najlubši kraj na svetu hehe.
Jst sm bla tm s starši, on pa s sestro pa njenim tipom pa enimi kolegi. Prve dni sm ga sam tko mal od delč gledala in sploh nism prčakvala d sm jst njemu slučajn ušeč. Prva komunikacija se je začela, ko se je njegov brat hotu slikat z mojimi natikači (če zdej pogledam nazaj kere sm mela...so bli res smešni..taki roza pa ubitačno velika roža gor). No in pol smo se začel pogovarjat,njegov brat me je zajebavu če bi bla jst manekenka u Milanu pa d ma zasebn helikopter pa take
sej vem ful neumne stvari...sam prov lepo mi je k se spomnem na vse kar je povezan z mojmu. No in pol sva se nekak spoznala tud z mojim...šla sm v vodo, pa on tud..in sm začela krneki govorit o vremenu ( mlada pa neumna sm bla ja hehe).
Ko sva pršla vn iz vode, mi je reku: Zdej me boš pa namazala! Prov uno ukazovalno...mene je sevede zagrabla panika, roke sm mela čist mrzle..ampak nekak mi je uspel:) Ta stavk Zdej me boš pa namazala še zmer učas slišm od njegovih kolegov hehe.
In pol me je povabu na zmenek...na biljard:)Uprašu me je če znam igrat biljard,in jst sevede pametna kot sm bla sm rekla d znam. Sam ubistvu pojma nism mela o tem, in ko sva pršla do biljarda zvečer se je neki časa trudu..pol mi je pa zmetu kugle u lukno pa reku da sm zmagala hehe. Pol sva šla na sprehod, na otok za nagce..pa sva bla tm...prvič sva si dala lupčka<3...tapravga hehe.
Na konc sva šla pa še sedet na eno klopco, pa je glih en bend igrov pesm od Mladih dolencev: Nocoj je druga rekla mi, in je moj začel zravn pet...hehe tko prisrčno je fušu. No in tko sva midva pristala skup. Oči mi je sicr takrat na morju reku, da še dobr da je šele julij, da ga bom do septembra že pozabla...sam hehe zarečenga kruha se največ poje, in zdej sva že 2 leti skupi..prejšn tedn sva mela 2 leti<3 Mava sicr zvezo na daljavo, ki pa ni tok velika, da bi naju ovirala.

Hmm no midva z mojim sva se pa spoznala pred 2 letoma na morju

Jst sm bla tm s starši, on pa s sestro pa njenim tipom pa enimi kolegi. Prve dni sm ga sam tko mal od delč gledala in sploh nism prčakvala d sm jst njemu slučajn ušeč. Prva komunikacija se je začela, ko se je njegov brat hotu slikat z mojimi natikači (če zdej pogledam nazaj kere sm mela...so bli res smešni..taki roza pa ubitačno velika roža gor). No in pol smo se začel pogovarjat,njegov brat me je zajebavu če bi bla jst manekenka u Milanu pa d ma zasebn helikopter pa take

Ko sva pršla vn iz vode, mi je reku: Zdej me boš pa namazala! Prov uno ukazovalno...mene je sevede zagrabla panika, roke sm mela čist mrzle..ampak nekak mi je uspel:) Ta stavk Zdej me boš pa namazala še zmer učas slišm od njegovih kolegov hehe.
In pol me je povabu na zmenek...na biljard:)Uprašu me je če znam igrat biljard,in jst sevede pametna kot sm bla sm rekla d znam. Sam ubistvu pojma nism mela o tem, in ko sva pršla do biljarda zvečer se je neki časa trudu..pol mi je pa zmetu kugle u lukno pa reku da sm zmagala hehe. Pol sva šla na sprehod, na otok za nagce..pa sva bla tm...prvič sva si dala lupčka<3...tapravga hehe.
Na konc sva šla pa še sedet na eno klopco, pa je glih en bend igrov pesm od Mladih dolencev: Nocoj je druga rekla mi, in je moj začel zravn pet...hehe tko prisrčno je fušu. No in tko sva midva pristala skup. Oči mi je sicr takrat na morju reku, da še dobr da je šele julij, da ga bom do septembra že pozabla...sam hehe zarečenga kruha se največ poje, in zdej sva že 2 leti skupi..prejšn tedn sva mela 2 leti<3 Mava sicr zvezo na daljavo, ki pa ni tok velika, da bi naju ovirala.
Js sem svojga
spoznala v campu na wc-ju. Mi2 s kolegico sva si likale lase, on je pa s svojo družbo prišel na wc, ker je en njegov kolega mogu it kakat.
No, med tem ko je un opravljal potrebo, smo se mi začel pogovarjat. Ugotovili smo, da zvečer nameravamo iti v isti lokal, zato so oni vprašal, če bi šli skupi. Ker so oni prej še šli jest, smo se zmenili, da se dobimo čez približno 2 urci. Še prej sva jim mi2 pokazali kje sva imeli šotor. Vsi smo si izmenjavali številke, da bi se kasneje poklicali za točno uro. Potem pa je moj lubi prišel do mene in reku: "Ostali majo vsi slabo baterijo, ti kr mene pokliči."
Kasneje sem mu poslala sms kje točno se dobimo. Potem ko smo se dobili smo šli na pijačo, potem pa ob plaži do campa. Na poti smo šli neki stavt, in js sem zgubila, zato naj bi mogla spat zravn njega. Ko smo prišli do campa smo šli najprej pred njihov šotor, potem na plažo v campu, potem pa sva šla mi2 "spat" v moj šotor. Js sem se čist zadekala, oblekla sem jopco, čeprav je blo vroče, dala kapuco na glavo,...
In skoraj zaspala... Spomnim se, da mi je skos govoru da ne smem zaspat, potem me je še zmasiru, potem pa se ulegu zravn in sva ene 5 min gledala v luft, nakar je kar na enkrat reku, če mu dam lupčka. Js sem rekla da ne. In je vprašu, če si ga ne zasluži. Rekla sem da si ga.
Potem sem mu dala lupčka, ampak samo lupčka --> :bussi: ... On je reku da noče tazga... Pa sem rekla naj pol on meni pokaže kakšnga hoče. Je pokazu, lupčkala sva se pa potem zihr še celo noč, dokler nisva od utrujenosti zaspala.