nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

*PuSSyCat_DoLL*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *PuSSyCat_DoLL* »

Waaa punce, glih sm hotla odpret to temo, pa sem naletela na njo. =)

Jst sm zelo deljenega mnenja.

Po eni strani se mi zdi, da je prav da že mladi uživamo v spolnosti in da je življenje pač treba čim bolj izkoristiti... In da ni razloga zakj bi se vzdrževal sex-a. :D
Po drugi strani pa se mi zdi, da je vredno počakati da si res zrel za to in da prvi spolni odnos doživiš z osebo, ki ti res nekaj pomeni.

Mislm, da ni nč narobe s spolnostjo že v mladih najstniških letih, je pa prav da mladi vemo, kako se je treba zaščititi med sex-om. Ful podpiram razne akcije podeljevanja kondomov in poučevanja mladih o spolnosti ;) :top:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Jaz sem pa nedolžnost zgubila z mojmu lubijm....3 leta in pol nazaj to se pravi sm bla stara 16,9(natančno) :D ...blo je pa neki najlepšiga, nepozabnega...nikoli mi ni blo žal in nikoli mi ne bo,ker sem zgubila jo z osebo,ki jo imam resnično rada!V spominu mi bo ostalo za vedno pa ni važno ali bova skupaj ali ne!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Škoda ja, da vam ''prostor'' v spominu zavzemajo bivši, s katerimi ste prvič.
Zato je/bo v vašem srcu manj prostoru za tistega, s katerim sicer ne boste prvič, bo pa vaš dolgoročni partner. Lepše bi bilo, ko bi ves spomin prihranili zanj.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Sj pehta ne misliš nekak preveč napak, po svoje je tale tvoj zadnji post kr uredu. Po eni strani se tut jst strinjam.. Sam jebiga, če ni prvi ravno pravi. Pr meni tut ni biu prvi pravi. Sam pač pri sedanjem s katerim mam prvo resno zvezo in ga mam res rada, kar prej nis mela nobenga tolk bolj vidim kak je fajn z nekom, potem ko ga najdeš. Kr res ni primerjave in sm tolk bol srečna zdaj :) Se mi zdi, da če ne bi že prej sprobala, ne bi na tak način tega cenla. Sj bi cenla, ampak zdaj res vidim kakega zlatega fanta mam in kolk je vredn :) Drugač pa pehta tak čisto mimogrede me zanima kolko si ti stara? :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

pehta napisal/-a:Škoda ja, da vam ''prostor'' v spominu zavzemajo bivši, s katerimi ste prvič.
Zato je/bo v vašem srcu manj prostoru za tistega, s katerim sicer ne boste prvič, bo pa vaš dolgoročni partner. Lepše bi bilo, ko bi ves spomin prihranili zanj.

In ta dolgoročni partner bo prinesel veliko več lepšega, kot prvi / kot je večina pisala... In če ne prvi, pa 2., 3., ... ali pa po 20letih zakonah s prvim zbezljaš in hočeš "doživeti več". Zato pa naj zdaj, ampak po pameti.

Kakšne so pa kaj tvoje izkušnje? :) Me res zanima..
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Renatka, je bilo že povedano, da več kot 30.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Se opravičujem, nism nikol opazla, da si kje omenla starost :) Zanimivo, da maš tako mišljenje, precej se razlikuje od večine mnenj (v vseh temah). Sto ljudi, sto čudi. Men ne škoduješ :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

pehta napisal/-a:Škoda ja, da vam ''prostor'' v spominu zavzemajo bivši, s katerimi ste prvič.

nekaj prostora v srcu mora ostati tudi za bodoce svinger partnerje, kajne??? :D
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Saj se ni treba opravičevati, ni bilo mišljeno nič slabega. Hvala pa za lepe besede.
Drgač pa, dovolj let imam, da določene stvari vem. Vsekakor vem tudi to, kako zelo se motijo 15, 16, 17 letniki, ki začnejo z dolčkanjem in si domišljajo, da je cel svet njihov in da se je z njimi vse začelo.

Jožetu pa itak nima smisla odgovarjati, saj imam občutek, da bi tip kar po pm-jih, sms-ih in email-ih razpošiljal kondome na vse mogoče konce, če bi se le dalo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

pehta napisal/-a:Jožetu pa itak nima smisla odgovarjati, saj imam občutek, da bi tip kar po pm-jih, sms-ih in email-ih razpošiljal kondome na vse mogoče konce, če bi se le dalo.

hvala bogu, da bi poskrbel za zaščito :D se bi vsaj splavu izognili..

Škoda ja, da vam ''prostor'' v spominu zavzemajo bivši, s katerimi ste prvič.

najboljš, da začnemo vohat s katerim partnerjem bom ostala celo življenje in se bova ljubila do neskončnosti....
mislm, da je stvar čist vsakega posameznika kdaj bo izgubil nedolžnost..men se zdi tud pretirano če se zgublja v zelo mladih letih, ampak kaj češ..na tak stil se svet obrača...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

pehta napisal/-a:Jožetu pa itak nima smisla odgovarjati, saj imam občutek, da bi tip kar po pm-jih, sms-ih in email-ih razpošiljal kondome na vse mogoče konce, če bi se le dalo.

Kaj mislis, da sem Durex??? :D
pehta, tvoja razmišjanja so zelo izključujoča se. Lepo, da odpiras nove teme, izpostavljas problematike današnjega časa, ampak pri vsem skupaj zeloooo pretiravas. ko pa hkrati pretiravaš v nasprotne si smeri (nedolžnost in svingerstvo), pa stvar postane že smešna.
loser
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a loser »

Še čakamo na ta veseli dogodek. :roll:
tehnik
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tehnik »

loser napisal/-a:Še čakamo na ta veseli dogodek. :roll:
Uporabniški avatar
BaByKa89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BaByKa89 »

hm... kake pol leta nazaj (16,5)
mislim da bolše kot je blo nebi moglo bit... :) skratka blo je dosti bolše kot so govorile kolegice da je prvič...seveda postaja z nabiranjem izkušenj še bolše :D
z lubekom sma še skupaj in upam da še boma dooooolgooooo ker se mama zlo rada :P :love:
bodi kar si, ostalih je tako ali tako že preveč...
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a moj_zlobni_jaz »

pri 18-ih...za prvic blo kar ok no ;) malo je bolelo....saj je pa blo drugic zato toliko boljse :P ja in se zmeraj se skup igrava v postelji...njami njami :onceldoc: :lol:
Odgovori