Italija
Kalabrija je res noro lepa..priporocam ti da gres z letalom-alpieagles leti iz benetk do reggio calabria za okrog 140 evrov..ker z vlakom je res dooolga!!!okrog 15 ur pa sploh ni tok pocen!!!js sm bla cist navdusena nad scillo...plaze so res fantasticne..res se ti jo splaca pogledat..drugac pa js nimam takih izkusenj kot je ena napisala da po italiji se posebej po jugu nikol sama..js nikol ampak res nikol v italiji nism mela slabih izkusenj pa sm jo ze precej prepotovala..
višnja napisal/-a:Kakšne pa so kaj cene hrane in pijače v kalabriji? In kaj se bolj splača (družba 4-ih) - apartma ali hotel?
Jug je cenejši kot sever. Ampak za nas je še vedno drago. Hoteli in apartmaji dragi, jaz ti bi svetovala kake hostle, kampe.
http://www.ostellionline.org/
mima3, spali smo v enem hotelčiču blizu Taormine .. v Saint Alessio Sicolu (to je kraj)
Glede kampov ti ne moram pomagat, ker smo mel mi to vse organizirano
, hrano sem tut bl malo kupovala, bolj kake sladice - večinoma so te sladke stvari okoli 1,50 eura .. V Pompejih smo dali za pico+kokakolo+sladico 10eurov, ker nam je vodič neki zrihtu (kao ceneje) , sam to še nismo bli na Siciliji ..
Kar se pa meduz tiče, jih je bilo prvi dan res veliko, drugi dan sam še ena, potem pa je odplavala še ta. Preden smo prišli so ble baje rahle nevihte, ki naj bi bile razlog tudi za te meduze. Tako da, brez skrbi.
Evo, par slikic:

1.V parku - ful so lepi parkci povsod.
2.Etna - če grete do vrha je treba doplačati 45eu + fuuul se oblecite, ker je res mrzlo pa vetrovno
3.Tkole v Palermu taborijo v parkcu, če proti čemu protestirajo
4.Razgled z Enne
5.Obaaala
Aja, pa če kdo potuje z avtobusom - s sabo povšterček al pa uno k daš za vrat. Pomaga.

Glede kampov ti ne moram pomagat, ker smo mel mi to vse organizirano

Kar se pa meduz tiče, jih je bilo prvi dan res veliko, drugi dan sam še ena, potem pa je odplavala še ta. Preden smo prišli so ble baje rahle nevihte, ki naj bi bile razlog tudi za te meduze. Tako da, brez skrbi.

Evo, par slikic:

1.V parku - ful so lepi parkci povsod.

2.Etna - če grete do vrha je treba doplačati 45eu + fuuul se oblecite, ker je res mrzlo pa vetrovno
3.Tkole v Palermu taborijo v parkcu, če proti čemu protestirajo
4.Razgled z Enne
5.Obaaala

Aja, pa če kdo potuje z avtobusom - s sabo povšterček al pa uno k daš za vrat. Pomaga.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
mima3 napisal/-a::)
Hvala, Miikena. Po moje je res bolje v kak hotel kot pa v šotor, pa je cena takšna, kot je. V današnjem cajtu, ko moramo gledati na vsak tolar :-)
Koliko pa si plačala za ta hotel - Sicilija me vseeno mika...
Ah, sej tut v šotorih zna bit zlozlo fajn

Plačali smo cel izlet (7dni) z agencijo 80.000 SIT .. Za hotel ne vem kolk je bilo .. Sam k nam je razlagu lastnik, da če še kej pridemo, da nam lah mejčken cenej da, se mi zdi, da je napisu al 150 al pa 200eurov (bolj verjetno) za 7nočitev .. Neki tazga ..
Upam, da se bote fajn meli, če boste šli!

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka