Žabica napisal/-a:moj ma pa miki miška plešo, ampak mi je čsit vseen, če je kosmat kt medo al pa plešat kt balin kugla, glavn da je srček taprav.
kako pa zgleda miki miška pleša???
Res pa je da lasje niso vse.. tu so še roke, .. itd
tajda napisal/-a:Moja mami prav:"vazn je kaj ma v glavi ne pa na njej."

js mam rada da ma fant ful las, tak da ne vem kak bi se sprijaznla, če jih ne bi mel skor nč.
Sej vem da tle pač ne morjo nč nardit in je v bistvu dost kruto za njih, ampak vseen, res srčno upam da moj bodoči ne bo plešast prej kot, kaj js vem, pred 60-im letom.
Drugač pa poznam enga ki je isto star kot js, pa se mu že ful pleša dela, bogi. 
ela85 napisal/-a:pri nas pa imajo oče in vsi njegovi bratje plešo in tako jo je "fasal" tudi moj brat. in ko je kazal prve znake plešavosti, si je lase preprosto obril. ful mu paše, pa še sledu ni o plešavosti.
, vedno ga bom lahko kuštrala, kr to je pač "eno moje malo poslanstvo"
.
nora sm na čimdaljše lase in upam, da jih bo obdržal večno(ja tud starejši moški lahko povsem elegantno izgledajo z dolgimi lasmi, preprosta rešitev je čop in redna nega). Nebi ga pustila zdj če bi postal plešast heh ampak faktor privlačnosti pa mislm, da bi se mal zmanjšal, če nebi mel las al pa bi se potrigel n kratko..