bazeni
- **SiMoN@**
- Kofetarica
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Evo, kako gre gnojnica direkt v morje (in to pri obali):
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/ne ... 8/index.do
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/ne ... 8/index.do
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Joj, revca, tam je pa sploh najslabše in največ gnojnice. Preberi tisto stran in njen zadnji odstavek:
Ako je takvo stanje u Istri i Primorju još najbolje na Jadranu, onda se situacija u Dalmaciji može nazvati katastrofalnom.
Ako je takvo stanje u Istri i Primorju još najbolje na Jadranu, onda se situacija u Dalmaciji može nazvati katastrofalnom.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
pehta napisal/-a:Joj, revca, tam je pa sploh najslabše in največ gnojnice. Preberi tisto stran in njen zadnji odstavek:
pehta ti si revca, ker očitno cele dneve ždiš v bajti ker se ti vse zdi nagnusno in nevemkajševse...
tudi če gre gnojnica v morje se ta razkropi...in še nihče ni umru zarad tega ne nič...
če pa gledamo še an to, kam pa misliš d agre kanalizacija v mestih?pod zemljo in se združi s podtalnico..gre čez tristo čistilnih naprav, ampak še vedno ima neko osebnost fekalij v sebi...in ti to piješ..ojej

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Jaz na bazen skorajda več ne hodim ker se mi gabi. Pa razumem tiste ki hodijo, moja sestra hodi s kolegicami zdaj skoraj vsak dan, ampak jaz se pač ne morem pripravit do tega da bi šla v tisto vodo ko vidim malo deco da kar z roba dol ščije pa one stare debele zašvicane ko se not počijo. Grem pa včasih pozimi v notranje bazene ampak bolj zaradi savne.
Rajši se kopam v morju, kljub temu da tam ni dosti boljše, ampak vseeno se mi zdi da to valovi malo raznesejo. Slovensko morje in severna Istra mi sicer ni všeč ker zelo cveti pa večina plaž pri nas sploh ni lepo urejenih...že če bi blo to zrihtano bi se blo lepše kopat.
Rajši se kopam v morju, kljub temu da tam ni dosti boljše, ampak vseeno se mi zdi da to valovi malo raznesejo. Slovensko morje in severna Istra mi sicer ni všeč ker zelo cveti pa večina plaž pri nas sploh ni lepo urejenih...že če bi blo to zrihtano bi se blo lepše kopat.