Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Glede višjega in osnovnega nivoja se ti splača preverit kak mate na šoli urejeno...pri nas je blo tak da če si se prijavil si moral nujno obiskovat pouk za višji nivo in so se ti ure tudi štele za neopravičene, na koncu pa si se odločil ali boš pisal tudi na maturi ali ne. Jaz sem si med letom premislila in so mi te ure jemale ogromno časa, pa še delali smo snov ki je na osnovnem sploh ni.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

ja, to mamo pri nas enako da moreš nujno obiskovat ure.. zato nisem vzela :) ah nekot bo že drugo leto..
vsako leto rečem da bom delala od 1. septembra naprej.. yeah right :)
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Pr nas smo mel pa kr usi lepo skupi pouk, za visji/osnovni nivo smo se pa odlocl k smo se prjavl na maturo, konc marca u 4. letniku.

Anglescina sploh ni bla tezka, js sm mela u soli skos 5 in sm pisala 8.
Fizka pa tut ni bla tezka, js sm se jo od useh predmetov najmn ucila pa sm pisala 95%, je pa res da sm nardila zapiske po katalogu za maturo - tm k pise kaj use mors znat (maturitetne vsebine), sm use odgovorila pa dala prfoksi, da je pregledala. Prou ucila sm se pa tko da sm resla 3 pole en dan pred maturo, pol se mi pa ni dal vec :P

U glaunm, matura ful ni tak bav bav, kukr se je usi bojijo. Pol k enkat odpiss, vids da je to res :wink:
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

jst nism bla sprejeta s prvo niti z drugo željo...ampak s tretjo!!! dala sm pa kr neki....nism zadovolna,ker me to ne veseli in ne vem kaj bom nardila..sprejeta sm bla na visoko šolo za zdravstvo-zdravstvena nega...hotla sm pa na predšolsko k me ful veseli... :cry: :cry: čist sm u dilemi kaj nardit...jst se vidm sam v delu z otroci..pa nč druzga..drugo sm dala čist tko :?
Free your mind...
Uporabniški avatar
dd666
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper-ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dd666 »

se moj komentarcek:letos je bla angla res lahka-jst sm jo mela vedno 2 al pa 3,na maturi sm pisala 5...glede dileme fizika/kemija,ti pa iz lastnih izkusenj priporocim fiziko-vecino priprav sm prespricala(ker mi profesor ne razlaga kej prevec fajn),ucila se nism skoraj nic-zadnji dan sm sla cez formule-in sm pisala 4,cisto malo mi je do 5 zmanjkalo...
pri fiziki se da z lahkoto dobro oceno dobit-na nasi soli so ble same 4 in 5...
lepo spite :zzz:
''Ti si mi Arhimedova točka...
Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

Jz mam pa 22 točk preveč za na pravo, pa 0,3 točke premal za na medicino ... :cry: :cry: :cry:

No sej se ne sekiram, sam fora je da samo 0,3!!!!!!!! a bi bla lahko vsaj ena cela točka :)
Uporabniški avatar
Inkognit0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Inkognit0 »

Tea, res maš smolo. Ampak ne sekiraj se, sam delam medicino, pa ti povem, da ne zamujaš prav dosti.

Drugače pa lahko o tem, če ste sprejeti, glasujete na spodnjem linku (samo prej se prijavite, da boste lahko). Ja, nov forum je, pa kaj. :twisted:
http://zaposlovanjizobrazevanje.mojforum.si/zaposlovanjizobrazevanje-about8.html
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

a mi lahko kira pove kulk pik majo zlati maturanti? hvala
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

mily napisal/-a:a mi lahko kira pove kulk pik majo zlati maturanti? hvala

30 in več (do 34).
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cat85 »

Letos so ble pa res neke divje omejitve - LJ medicina 88,55 pik :eek:
Drugače pa vsem, ki ste bli sprejeti tja ko ste si želeli - čestitke.. Tisti, ki pa vam je spodletelo pa ne obupat.. Tud če niste ble sprejete tam ko ste si želele - še vedno lahk še enkrat poskusite pa višate maturo - ali pa morda ugotovite, da ta študij, kamor ste bile sprejete sploh ni tako napačen in se morda najdete v njem (to se je zgodilo meni, čeprav od začetka sploh slišat nisem hotla za fax kamor sem bila sprejeta, ker sem bila 100% da bom sprejeta na prvo željo..In ko se spomnim koliko solzic sem pretočila zaradi tega ker nisem bla sprejeta pa kak sem se sekirala - ni vredno - vedno se pokaže neka pot, ki je morda še bolj ustrezna za nas kot tista, ki smo si jo zamislili.. )
Nič ni tak črno kot zgleda na prvi pogled - čeprav se vam zdaj mogoče zdi da se vam podira svet pa mogoče čez nekaj časa ugotovite, da študij, ki ste ga vpisale pod 1. željo sploh nebi bil za vas..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Se strinjam z predhodnico :wink: . Ne obupat.

Vsem res iskrene čestitke ob sprejetju na želeno fakulteto :respekt:
ostalim pa, ne obupat, ne vržt puške v koruzo :bandit:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

legally blonde napisal/-a:U glaunm, matura ful ni tak bav bav, kukr se je usi bojijo. Pol k enkat odpiss, vids da je to res :wink:

Točno tako.
Čestitke za lep uspeh! :razz:
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

legally blonde napisal/-a:U glaunm, matura ful ni tak bav bav, kukr se je usi bojijo. Pol k enkat odpiss, vids da je to res :wink:

Dooooooooh... sm že rekla pred dvemi mesci, da če še 1x slišm tole izjavo bom dobila popizditis :razz: Najbrž vam, ki ste se redno učili 4 leta, res ni bila bav bav. Sam sploh ni tako lahka kot nekateri govorijo. Še sploh ne drži tista izjava: matura je lažja kot bilokatera kontrolna v srednji šoli. dooooooooh...ko bi blo vsaj res. Tolk živciranja, učenja in na konc jokanja, ker ni šlo tko kot si pričakovau... blek...za nič na svetu nebi šla še 1x čez vso to sranje. :evil:
Pol k enkrat odpišeš...si sam lahk veseu, da je mimo...in moliš, da nebo slabo. Pr men je blo tko...pa molitve niso bile uslišane :twisted: ...matura je slabo narejena...ampak mam tolk sreče, da sem pristala na faksu na katerga si fulll želim it.
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Se popolnoma strinjam. Meni je blo grozno, nikoli več nebi šla čez to. Takega stresa kot sem ga doživljala zaradi mature nisem doživljala še nikoli in tudi kasneje ne za noben izpit.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Nisem bila sprejeta ker po pricakovanjih nisem nardila mature.
Zaklenjeno