huuude bejbike so prou fajne za pogledat pa komade majo tud dobre res pa je, da me mal mot to, da večinoma samo ena in ista poje glavne dele komadov... ostale ji samo pomagajo... ampak jih je še zmer fajn poslušat
Jst jih ne morm več slišat. Tak so zlajnal vse komade da kokr čujem prvi takt ktergakol njihovga komada takoj prestavim Mogoč sam jst narobe radio poslušam k jih kr naprej vrtijo Aja razn una balada (I must stick with you al neki takga) mi je pa še ved huda! Drgač pa za pogledat so pa dobre, ni kej. Čeprau so take trlce da človek kr zakompleksan postne ko jih gleda... Men se tut zdi da ma Nicole ful fajn postavo, sva pa enkrat s tipom skupi gledla pa je reku da pr takem okostnjaku nimaš kej za prjet Mogoč je pa hotu sam mene potolažit
ma men so res hude pač tko ples pa to.. waaa =) luštna mi pevka res ful..
pa pesmi majo kul za plesat na njih
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.
drgač glede komadov je pa tko...na začetku so mi ql, sam pol jih pa že tok zlajnajo da mi grejo na konc že na živce....vrtijo jih skos po radiju pa po lokalih da jih mam že poln k*****! tko pač nč posebnega
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!