Maychy napisal/-a:Js bi se vsekakor pogovorila z njim preden bi obsojala. Js se tudi včasih kolegu oglasim z besedami: da dragi ali kaj podobnega, pa zame to ni varanje.
Odvisno zdaj za koga gre (dolgoletnega kolega ali nekoga novega) in kako pogosti so ti smsi. V vsakem primeru bi pa povedala fantu če bi me motilo in mu zaupala, da so smsi vse kar se dogaja.
pogovorila bi se z njim? pa misliš, da bi priznal, če te je prevaral? redki so tipi, ki bi priznali, večina bi jih rekla, češ kaj imaš izpade, da si brezveze ljubosumna. jaz sem se z mojim pomenila, ampak njemu se je tisto zdelo vsakdanje. z eno se je celo dobil, saj je šel v njen kraj na kresovanje, bil je samo en `lupček` med njima, sama sem to izvedela preko njegovih sporočil, saj ga nisem kontrolirala, 1x sem sluččajno šla pogledat, res, brezveze da bi lagala zdej, ampak običajno nisem kontrolirala njegovega telefona, ker sem mislila, da on pač tega nikol ne bi naredil, ampak po tem, pa sem bila obeseda z gledanjem mesičev. no kakorkoli, hočem povedati, da se je tudi pri tej punci začelo na podoben način, najprej irc (i hate it), potem smsi, potem pa dolgi pogovori po polnoči, ker je takrat ceneje, potem je prišlo do srečanja.. ampak v tistem momentu, ko sem videla vse te smse, in sem vedela, da se je `lupčkal` z njo, nisem verjela, da je ostalo samo pri tem. tako, da mislim, da kdor uživa v opolzkih smsih in pogovorih preko telefona, slejkoprej pride do osebnega kontakta, razen, če si mogoče potem nista všeč, ampak važen je namen, hotel se je dobiti, hotel me je prevarati, a ne.. ta post ni točno pravi za to temo, saj ne vem, če je pri bivšem šlo za sex preko telefona, ampak vseeno sem morala to napisati, ker je nekaj podobnega..LP