Vaaa končno mi je ratal odpret kuverto. Sprejeta na 2.željo, amapk mi je tut kul. Na Fdv- Komunikologija-MKŠ Gemini, sošolke bova Čestitke vsem ... za ostale mi je pa žal, ampak letos so točke res nabili Kolk je omejitev na pravu letos, če katera ve?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Smejkica napisal/-a:Vaaa končno mi je ratal odpret kuverto. Sprejeta na 2.željo, amapk mi je tut kul. Na Fdv- Komunikologija-MKŠ Gemini, sošolke bova Čestitke vsem ... za ostale mi je pa žal, ampak letos so točke res nabili Kolk je omejitev na pravu letos, če katera ve?
Mah tko no, mal sem, sam prou preveč pa ne, sej je itak dost podobna smer pa tko... Edin nemščina me mal skrbi. Amapk bo že, glavno, da mi je vsaj na 2. ratal pridt. Blo je 84.50 točk.
ciber_girl napisal/-a:Sem dobila, a nisem sprejeta...
jas tud ne...samo, da mam jaz zdaj že pune problem.ker sem že 1x bla vpisana pa budala nisem šla mature ponavlat.ker še nobeno leto ni bla tak visoka omejitev.lani bi komot noter prišla, ampak trapasta kot sem, se nisem tja vpisala..res nevem...kaka matura je te letos bla, da je 1x več zlatih??pismo
Jz sm dobila pošto, pa nisem sprejeta ... Ne morem verjet, da sem se pustila prepričat naši socialni delavki naj vpišem dvopredmetno ... ker če bi eno, bi pršla gor. in zdej jokam že ceu dan, ker hočm angleščino študirat, ne pa slo-gefa, kar mam na drugem mestu Sploh ne vem kaj bom zdej, a nej pavziram en let, pa nasledn let vpišem enopredmetno al kaj Čist sem iz sebe res
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Naughty grl :bussi:
Ful mi je hudo zate, pa kar koli ti rečem, ne bo pomagalo. Kaj naredit? Če bi se sama znašla v taki situaciji, isto ne bi vedla kaj narest. Vzemi si čas, premisli kaj in kako. Če te veseli izključno samo angleščina, naredi vse, da boš lahko študirala le to.
Smejkica :bussi:
Sej ne vem kaj rečem, po eni strani sem res jezna, ker se pustim prepričat in vpišem dvopredmetno, ko bi na enopredmetno komot pršla. Jezna sem tud zato, ker mam velik točk - 88, in mi je zmankal samo 0.80 točke. Pol sm pa zravn še zlo zlo razočarana, da sploh ne morem opisat vsega Pa tok tok si želim sam to in čist vse se mi je podrl zdej ... Mislm sej drugo mi je tud kul, ampak ob angleščini, ne pa izključno to.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Naughty grl, a se na kakšno oceno iz mature ne moreš pritožiti? Spodaj na morej obvestilu piše, da kandidat lahko kandidira z več spričevali (prvo, drugo). Samo ne vem, če jaz to dobro razumem, ampak po moje bi šlo npr. izboljšati oceno in znova kandidirati. Itak je pritožbeni rok na izbirni postopek do 10. avgusta. Upam, da se boš nekako znašla in ti bo uspelo ...
Drugače pa sem tudi jaz sprejeta, omejitev niti ni bila tako huda (74), imela pa sem 92,6 točk.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Čestitam unim k ste sprejeti, hkrati pa sočustvujem z unimi k niste, še posebi če vm je res mal zmankal Me pa neki zanima...Če nimaš dost točk za prvo željo a pol te dajo avtomatično na drugo? Pa če nimaš dost za 2. pa na treto? Kdaj je pa pol 2. krog oz. kaj sploh je to?