Erazem B. Pintar

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Lejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Lejka »

Men se bolj kot on zdijo neumne njegove punce... Tip pač izkoristi priložnost: mislim, lepe babe se na vsakem koraku mečejo za njim, najbrž je velik fantov k bi nardil čist isto ko on, če bi le mel priložnost (ne vsi, da ne bo kake zamere :!: :D ) Punce pa od tega očitn tut majo neko korist: če druga ne, najbrž saj kako diamantno verižco (če res tak lepo skrbi za njih kot sam pravi) :D Pa še promocijo. Men je to sicer čist mim, ampak če njemu in njegovim "princeskam" paše, zakaj pa ne? Sej v bistvu s tem nobenmu ne škodi, vsaki ki se spusti v afero z njim more bit jasn kaj lahk pričakuje. Po moje tut ta njegova Danijela ni tak butasta da ne bi vedla kaj se dogaja. Ampak očitn je pač pripiravljena to požret, sta že tak zmenjena da obema odgovarja.

p.s.: Sam tista kolumna v Lady ko je pisu, da je nedolžnost zgubu pr 14 z neko ful starejšo žensko... To je je pa že res mal tumač :lol:
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Itak, da Danijelci pase. Ma sluzkinjo, kuharco, avto, vsak vikend morje, zastonj obleke, vecerje, nakit, kozmetiko, frizerja,..... sam nastavit more enih 3 x na dan :lol:
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Freaked »

phahaha lastovca pa ma oster jezik :razz: . čeprou jst še vedno ne vidim tukaj neki blazno lepega in dobrega kar se tej danjeli dogaja. Tud če bi mela še svoj otok in še 10 služkinj zravn pa tak nesigurn lajf, ne bi tega prenesla. Bolijo mene diamanti. :?
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Freaked napisal/-a:phahaha lastovca pa ma oster jezik :razz: . čeprou jst še vedno ne vidim tukaj neki blazno lepega in dobrega kar se tej danjeli dogaja. Tud če bi mela še svoj otok in še 10 služkinj zravn pa tak nesigurn lajf, ne bi tega prenesla. Bolijo mene diamanti. :?

Pa ti in jaz nisva Danijelca. Puncam njenega kova, pa take stvari ocistno sedejo.
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a virginiaNOmore »

Men on ni všeč. On men daje občutek, kod da pri njemu deluje predvsem razum. Preveč razuma in premal čustev. Raj mam ljudi, ki imajo tako razum, kot čustva v simbiozi :roll: .
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
*PuSSyCat_DoLL*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *PuSSyCat_DoLL* »

Men je bil on že od nekdaj fulll antipatičen, zatežen, zaljubljen sam vase. V vsakem intervjuju zelo rad našteva koliko žensk je že nategnil...koliko denarja ima..s kakimi avti se vozi. Se mi zdi da že malo pretirava. Ženske smo čedalje bolj samozavestne in odločne. Niti predstavljam si ne, zakj bi katera koli hotla bit njegova za eno noč. Niti lep ni... ;);)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Sm po gledala pred parimi dnevi en intervju z njim, sam nism zihr na kerem kanalu. TV Paprika al pa NET TV. Neki takega. In mu je ona rekla, če tut v tej vezi z Danijelo drži njegovo pravilo, da ma pač še ljubice. In je reku da ja. Pol pa mu je rekla če to nje nič ne moti. Pa je reku nene, ona ma več problemov z hišno pomočnico, kot z ljubicami, ker z hišno pomočnico se pogovarja in jo pozna, ljubic pa ne :roll: Pol je pa rekla, če tut Danijela ma lahko druge al sam on, njej pa zadostuje pač razkošje, ki ji ga nudi. Pa je začeu govorit, da itak se ne gre tu za to, kolk razkošja ma in lalala... In je pol neki drugega začel, o tem, ali ma lahk tut Danijela druge porivače pa ni niti črhnu :wink:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Ob eni drugi priloznosti je dal jasno vedet, da ima ljubice lahko samo on. Danijela mora bit zvesta.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Mislim kak bolano :roll: A ma on slučajn kake korenine "od dol"? :twisted:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

bouhica napisal/-a:Mislim kak bolano :roll: A ma on slučajn kake korenine "od dol"? :twisted:

Kolk mi je znano, je cisti slovenc.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Jao ej, da bi bla jz Danijela bi ga taaak lepo zanalašč srala okol :D
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

renatka_ napisal/-a:Jao ej, da bi bla jz Danijela bi ga taaak lepo zanalašč srala okol :D

Saj nima casa, ker ji on vnaprej pripravi animacijo :lol:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Jaooo Lastovica kje jih ti pobiraš :rofl:
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Freaked »

:gut: :lach: to L!

Ja no, men je tud čist mim tak lifestyle, sploh ne vidm logike.
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a virginiaNOmore »

Ma jst ga odfukam za sekundo dvajst, če bi mi začel kej lapat. Una Daniela pa tud. Če ma tip tolk keše, zakaj more met pa pol njegova Danielca škorne it Massa?? Če ji že orng fukača ne prvošč, bi ji lahk vsaj škorne, ki bi pasali k njegovemu imiđu. Če jo že obravnava kot posest, bi blo čist logično, da v njo še kej vloži, ne sam svojga kurca. Očitno Danielca ne zna izkoristit položaja tak kot bi ga lahko.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Odgovori