Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
oji!
no naj vam povem da sm kr mal ponosna nase k že dva dni nism jokala
boli še zmerm k hudič a se kr tolažim da bom preživela tudi to..no odločla sm se tudi za počitek enih 14dni pr starših...čeprav se mi niti slučajno ne gre k pol ne bo maila pa tega foruma
...kr nekak upam da mi bo koristl..
upam da se boste tut ve mele fajni in da vas bo srček čim manj bolel...
pa pa
no naj vam povem da sm kr mal ponosna nase k že dva dni nism jokala

pa pa
srcka napisal/-a:oji!
no naj vam povem da sm kr mal ponosna nase k že dva dni nism jokalaboli še zmerm k hudič a se kr tolažim da bom preživela tudi to..no odločla sm se tudi za počitek enih 14dni pr starših...čeprav se mi niti slučajno ne gre k pol ne bo maila pa tega foruma
...kr nekak upam da mi bo koristl..
pa pa
wiii, jz tud že od torka nism jokala

upam, da ti bo koristl to, da greš k staršem...
fajn se mej, pa se tipkamo, k pridš nazaj :bussi:
Ne, OTROK ni njegov (punčka), ampak od drugega moškega, ki pa noče zanjo skrbeti in ker je punčka še prizadeta je to, seveda, zelo težko. On je bil pač še mlad, ko se je v punco zaljubil, ona mu ni takoj povedala kakšno situacijo ima, in ko je izvedel, je bil že v oblakih. To, da pa se otrok naveže, je pa, verjemite nekaj zelo naravnega (vem kako se je moj bivši navezal na mojo nečakinjo in ona nanj). In otrok ti res da občutek odgovornosti (on pa je s to punco že dobri dve leti), tudi če ni tvoj. Verjamem mu, da v tej situaciji ni lahko oditi, ampak jaz ne želim biti dobrodošla rezerva, ki bo olajšala njemu, da se mu ne bo treba odločiti, ker bo itak imel OBE. Pa imate prav, na morje z njim ne grem, ne bom šla,....brez veze je. Pa vse bolj se mi dozdeva, da je ta zgodba, kljub temu, da sva midva še vedno navezana drug na drugega, doživela svoj konec. :ertrink: Punce, vsem želim vse najlepše, čimveč poletne zabave

Zvoncica napisal/-a:kako gre pa kej vam ostalim? meni gre že od ponedeljka precej ok
Mene pa sicer na trenutke mal mede, ker me je ta teden že enih 5 ljudi vprašalo kako sem in se potem spomnim nanj. Ampak na splošno sem pa čist zakon... So dnevi, ko se niti ne spomnim več nanj in njegovo ime ni več prvo, kar počekiram na MSNju. Tako da bi rekla, da sm še eno stopnjo uspešno preživela...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Maychy! jz ko sem prebolevala bivšega sem ga tud mela še na msn-ju, in sem tud skoz čekirala če je gor...ko pa sem ga zbrisala iz stikov mi je blo velik lažje in šele potem sem ga lahko dokončno prebolela-ker nisem imela čist nobenga stika več z njim.in tud k mi je pisov mu nisem odpisala..tko da pomoje da če hočeš nekoga pustit čist zadej morš prekint čist use stike z nemu in ga dobesedn pustit zadej, šele takrat se lahko zgodba zaključ.
no, sam moj nasvet-men je zlo koristlo.
no, sam moj nasvet-men je zlo koristlo.
no midva bi pa imela danes 3 leta če me ne bi točno pred enim mesecem pustil
kako se počutim? jezna sem na njega ker me ni pustil že prej, ne pa da je visel z mano čeprav je vedel da za njega to ni to. medtem ko sva še hodila je prišlo mimo ene par primernih kandidatov in jaz sem vse kenslala zaradi njega
:box:
:fight:

kako se počutim? jezna sem na njega ker me ni pustil že prej, ne pa da je visel z mano čeprav je vedel da za njega to ni to. medtem ko sva še hodila je prišlo mimo ene par primernih kandidatov in jaz sem vse kenslala zaradi njega

Jst sm pa danes čist naključno srečala mamči od mojga in mi je blo tko hudo.
K me je objela tko kot ponavadi in sam Tjaššiicaaa kok jst tebe pogrešam ...
Ker sva se res ful razumeli in res je bla d best ženska. Oh ja ... zakaj se to men dogaja, da srečam nekoga od njegovih in pol me ceu dan stiska, k se spet zavedam kok ga pogrešam in celo njegovo familijo ...
In dans ponoč grem na morje in brez njega ... ma dej fak spet mam krizo ... sama sebe sovražm, ker sm tok labilna, da me vsaka malenkost tkole iz tira vrže ...

In dans ponoč grem na morje in brez njega ... ma dej fak spet mam krizo ... sama sebe sovražm, ker sm tok labilna, da me vsaka malenkost tkole iz tira vrže ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Zvoncica napisal/-a:no midva bi pa imela danes 3 leta če me ne bi točno pred enim mesecem pustil![]()
Midva pa pred dvema dnevoma 10. obletnico, če se ne bi pred enim letom razšla.
Zadnje čase opažam, da se me ful izogiba, če se že srečava, je ful zadržan in si sploh ni podoben,
že na 2 sms-ja mi ni odgovoril (voščilo za njegov RD in pa obvestila sm ga o eni stvari, ki se je zdaj razpletla, začela pa še, ko sva bila skupaj), tako da sem se odločila, da mu sploh ne bom več dajala nobenega povoda za stike, če bo hotel, pa upam, da ve, da se pri meni lahko vedno oglasi.

@Mimi jest mam pa filing, da temu tvojmu bivšemu ni lih čisto vseeno zate. Mam tak občutek, da mu je na nek način še vedno žal, da nista več skupaj oz. pogreša al pa si želi starih časov in mu je zato lažje imet čim manj kontaktov s tabo kot pa, da je ob tebi pa da te nima 

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Mogoče,
sam je tok trmast, da tega za nič na svetu ne bo priznal...
Pa sej je boljše tako, ker če bi se spet znašla skupaj, bi se razlike med nama še prehitro pokazale...
Čeprav bi bilo kdaj fino spet bit za kak dan z njim, da bi se ful dogajalo, kot se je ponavadi z njim vedno,
ampak so druge stvari, pri katerih se nisva in nisva mogla mogla zmenit, pomembnejše.
Priznam pa tudi jaz, da še vedno precej mislim nanj, sam to je po 9 letih verjetno nekako razumljivo, a ne? pa ne mislim nanj kot na svojega tipa, ampak kot na človeka, s katerim sem bila tolk časa in vem vse o njem in obratno, še vedno imam njegov "bioritem" in urnik v glavi, pa kaj čem..
Mislim, da je to vse popolnoma neškodljivo za mojo sedanjo vezo, ker moj vse ve, še sam mi kdaj kaj o njem pove, če ga sreča kje ali kaj sliši o njem, pa še skupaj mal podebatirava o njem

Pa sej je boljše tako, ker če bi se spet znašla skupaj, bi se razlike med nama še prehitro pokazale...
Čeprav bi bilo kdaj fino spet bit za kak dan z njim, da bi se ful dogajalo, kot se je ponavadi z njim vedno,

ampak so druge stvari, pri katerih se nisva in nisva mogla mogla zmenit, pomembnejše.
Priznam pa tudi jaz, da še vedno precej mislim nanj, sam to je po 9 letih verjetno nekako razumljivo, a ne? pa ne mislim nanj kot na svojega tipa, ampak kot na človeka, s katerim sem bila tolk časa in vem vse o njem in obratno, še vedno imam njegov "bioritem" in urnik v glavi, pa kaj čem..

Mislim, da je to vse popolnoma neškodljivo za mojo sedanjo vezo, ker moj vse ve, še sam mi kdaj kaj o njem pove, če ga sreča kje ali kaj sliši o njem, pa še skupaj mal podebatirava o njem

Mimi_M napisal/-a:Midva pa pred dvema dnevoma 10. obletnico, če se ne bi pred enim letom razšla.
Zadnje čase opažam, da se me ful izogiba, če se že srečava, je ful zadržan in si sploh ni podoben,
že na 2 sms-ja mi ni odgovoril (voščilo za njegov RD in pa obvestila sm ga o eni stvari, ki se je zdaj razpletla, začela pa še, ko sva bila skupaj), tako da sem se odločila, da mu sploh ne bom več dajala nobenega povoda za stike, če bo hotel, pa upam, da ve, da se pri meni lahko vedno oglasi.
ja, najbrž ga še vedno malo matraš, če se te je naenkrat začel izogibati, iz kdovekakšnega razloga. mogoče mu je pa njegova nova punca (mensezdi da si rekla da ima eno) malo zasitnarila glede stikov s tabo? ali je pa sam ugotovil da je boljše zanj če sta bolj "hladna"?
če ti ne odgovarja na sms-e, pač počakaj da on naslednjič pošlje ali pokliče. mogoče mu tako trenutno ustreza, ko si bo pa zaželel kontakta bo pa tudi pokazal