Mi smo plačali 10.000 za CPP (pa to je bla cena s popustom za dijake), 6.700 za republiške, 17.000 za prvo pomoč in pol še okrog 3.000 za uro vožnje. Bolano drago. Na srečo nisem mela lih ogromno ur.
Jaz pa še: 9.ooo za predavanja, 7.ooo zdravniški, 3.ooo šolski cpp, 16.2oo rdeči križ, 6.7oo republiški, pa 3.8oo imam uro vožnje.
Pa se nabere vse skupaj ...
fak ej kok boste ve pocen mim pršle! jst sm mela prvo pomoč 16200, tečaj cpp 25000 vožnja 5000(!)-prva kao zastonj-pa sploh ne upoštevajo tega pa še uni testi taglavni(republiški al občinki whatever) pa 6700..obupno je tole, obupno!
Ja, saj ene avtošole imajo pri nas tudi po 4.400 sit na uro vožnje. Jaz sem izbrala to, ki ima v bistvu najceneje skoraj, pa še ok so, tako da ... me pa zato spet pri predavanjih oderejo ...
v našem koncu so pa vse avtošole okol 5000 in več..nobena pod 5000. k je pa moja sestra pred 5 leti delal izpit je mela uro vožnje pa 3000. kok je to šlo gor da te glava boli!
Ko sem jaz delala izpit, ene 2,5 let nazaj, je bla ura ko so moje sošolke, ki so mele prej rojstni dan, začele, mislim da 3000. Do takrat ko sem jaz začela, toraj v pol leta se je dvignla na 3600, zdaj pa vidim da je že čez 4000, da ostalih stroškov niti ne omenjam. Meni se to zdi hudo preveč, ker je večina tistih, ki delajo izpit, dijakov in si sami plačujejo opravljanje.
Očitno je tržna niša odpret poceni avtošolo:) Saj ko smo mi delali so tudi živeli, bencin pa se ni tolko podražil tak da ne vem kam gre dnar.
k je moja sodelavka delala ene 10 let nazaj je mela uro po 1000!!!!!!!!!! toalrjev...jst mam pa zdej 5000! pol morš pa še naenkrat plačat 10 ur in te vrže k morš 50.000 jurju dat. tu je obupno!