Kaksna postava vam je vsec?
S težo je vs svet čis preveč obremenjen...A zei se že ljubav meri v njej? OK sei ne rečm nč, tud sama neb bla z nekom k je res debu... Ampak ni pa to ključnega pomena, da bi od tega blo odvisno, če bi se podala v neko razmerje al ne...Več je parametirov, ki določajo, da mi nekdo ugaja...Stereotipi so prou direkt bedni...Ne trdim pa, da videz ni pomemben kr DEFINITIVNO JE, čeprow ne ravn dolgoročno (postaramo se vsi...pa tud večina se zredi ;])..
Vsec so mi moski s cokato postavo. Najvec 180 cm, bog ne daj, da bi bili presuhi (ce bi hotela sexat z okostnjakom, bi to pocela v srednji soli pri biologiji). V bistvu imam raje malo mocnejse moske kot pa suhce. Popolnoma me odbijajo. Kosarkasi so mi primer "vsega dolgega" (niso mi ravno seksualno privlacni). So previsoki, vse na njih je nekam....dolgo....dolge noge, dolge roke, dolgi prsti na rokah; mogoce tudi dolgi prsti na nogah?
-
- Sramežljivka
- Kraj: Celje
..no, že če smo pr tipih pa njihovem izgledu...
no, ja, okviri so brez veze, skoraj. jasno, da ima postava tud nekaj pr vsem, vendar ni bistvo.
ok - moje mnenje? okostnjaki odpadejo, všeč so mi normalni oz. taki z normalno postavo. torej, nč premišičasti in nč nabildani. če imajo pač mišice, naj jih imajo. trebušček tudi sprejemljiv...a ne sme bit pravi 'pivski trebuh'....
všeč so mi taki, ki nekako skrbijo zase z občasno do skoraj redno športno dejavnostjo, odpadejo pa maniaki fitnesa...
aja, pa ne maram preveč 'ta visokih'... žiraf... drgači me začne bolet vrat... k moram skoz gledat gor...
sama sm namreč bolj majhna...
pa lp,
p.s.: aja, med športniki pa so najboljši plavalci...
no, ja, okviri so brez veze, skoraj. jasno, da ima postava tud nekaj pr vsem, vendar ni bistvo.
ok - moje mnenje? okostnjaki odpadejo, všeč so mi normalni oz. taki z normalno postavo. torej, nč premišičasti in nč nabildani. če imajo pač mišice, naj jih imajo. trebušček tudi sprejemljiv...a ne sme bit pravi 'pivski trebuh'....
všeč so mi taki, ki nekako skrbijo zase z občasno do skoraj redno športno dejavnostjo, odpadejo pa maniaki fitnesa...
aja, pa ne maram preveč 'ta visokih'... žiraf... drgači me začne bolet vrat... k moram skoz gledat gor...
sama sm namreč bolj majhna...
pa lp,
p.s.: aja, med športniki pa so najboljši plavalci...
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
če se osredotočim samo na zunanjost ... potem da je višji od mene (torej, da je min visok 182
) ... ter da ima lepo oblikovano telo (ne vem v kg).
npr moj brat je visok 201 in ima 96 kg ... ter glede na to, da je športnik ... ima temu tud primerno (lepo) oblikovano telo.
niso pa mi všeč prenabildani tipi ... v bistvu me taki odbijajo.
... al pa koščeni, suhljati ... taki mi delujejo sexualno šibko

npr moj brat je visok 201 in ima 96 kg ... ter glede na to, da je športnik ... ima temu tud primerno (lepo) oblikovano telo.
niso pa mi všeč prenabildani tipi ... v bistvu me taki odbijajo.
... al pa koščeni, suhljati ... taki mi delujejo sexualno šibko