**SiMoN@** napisal/-a:kaj pa je na občinskih težkega? al kaj tebe uničuje olhica? men je blo to u izi nardit..na rpedavanja sm hodila mela rešitve-seveda napačne - k sm a polo v roke dobila sm jo mela v 10 min rešeno!
joj jst mam v četrtek republiške..sm že čist zmešana se dudlam k nora...bomo vidl kaj bo..drugač pa zdej že veselo vozm..v avtošoli in tko izven joj da me dobijo
mislm da si ti pomešala občinske pa CPP. ker predavanja imaš samo za cpp da sploh lahko vozt začneš, se zelo lahki in narediš v minimalnem času lahko brez napake.
občinski (po tvoje republiški) so pa veliko težji, nanje se lahko prijaviš ko dopolniš starost 18 let, ko narediš te se lahko prijaviš na glavno vožnjo. so pa res težki tk da se dobr nauč. pa velik sreče.
**SiMoN@** napisal/-a:kaj pa je na občinskih težkega? al kaj tebe uničuje olhica? men je blo to u izi nardit..na rpedavanja sm hodila mela rešitve-seveda napačne - k sm a polo v roke dobila sm jo mela v 10 min rešeno!
joj jst mam v četrtek republiške..sm že čist zmešana se dudlam k nora...bomo vidl kaj bo..drugač pa zdej že veselo vozm..v avtošoli in tko izven joj da me dobijo
mislm da si ti pomešala občinske pa CPP. ker predavanja imaš samo za cpp da sploh lahko vozt začneš, se zelo lahki in narediš v minimalnem času lahko brez napake. občinski (po tvoje republiški) so pa veliko težji, nanje se lahko prijaviš ko dopolniš starost 18 let, ko narediš te se lahko prijaviš na glavno vožnjo. so pa res težki tk da se dobr nauč. pa velik sreče.
ja sej ti boš pomoje res bul vedla kot pa uni tm k smo me na REPUBLIŠKE prjavl..jim moram it povedat da majo narobe da si ti drgač rekla..
občinski so tisti testi katere pišeš na avtošoli in so pogoj da greš na vonjo(poleg pp in zdr. spričevala!) in so dokaj lažji-te moa narest vsak debil!!!!!!!!1 republiški pa so težji in jih pišeš po 18-letu...
sicer pa ti jozica k vidm da si zlo uspešna zdej k izpit delaš me lahk še česa naučiš vidm ja..ga še 10 let ne bom mela! kaj so pol po tvoje republipški testi?
sicer me pa tvoj odgovor sploh ne briga k vem da bo opet velepameten in razvlečen. pr nas glavnim rečemo republiški, kako pa pr vas...me ne brigaaaaaaaaa
sej bo..mene je blo tut strah..mene je že prvo uro dal na cesto..vozila sm pa ob prometni konici..ob 2-eh k so šli vsi iz službe :S ..ampk ti on pomaga...nobenga straha...jst sm ga mela sm prve dve ure zdej me pa skus opozarja bol počas...
občinski so tisti testi katere pišeš na avtošoli in so pogoj da greš na vonjo(poleg pp in zdr. spričevala!) in so dokaj lažji-te moa narest vsak debil!!!!!!!!1 republiški pa so težji in jih pišeš po 18-letu...
jst sm pred kratkim nardila izpit in nism nobenih 'obcinskih na avtosoli'...na avtosoli sm mela samo izpit iz cpp,potem sm mela pa se republiske...
tko da si ti malo pomesala...
''Ti si mi Arhimedova točka... Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
jst sm pred kratkim nardila izpit in nism nobenih 'obcinskih na avtosoli'...na avtosoli sm mela samo izpit iz cpp,potem sm mela pa se republiske... tko da si ti malo pomesala...
mi smo zmer rekl občinski. očitno se jih reče tud republiški.
cpp pa ni enak občinskim....
maš cpp+občinske/republiške toj pa to
p.s. P***a **SiMoN@** pa res se ni treba koj razpizdit če si se mal zmotila :fight:
Kooončno doma iz vožnje Tudi jaz sem najprej vozila po polignu ... najprej speljevanje, pa menjavanje ... lalala ... bočno parkiranje in potem kar na cesto.
Vmes sem imela takšne komentarje, da sva se oba pošteno nasmejala.
Peljala sem skozi nekaj vasi, potem pa v mesto, skozi 2 krožniva, nevemkoliko križišč, in kar do avtošole, ki je v centru mesta.
Wuhu, naslednjič imam vožno v četetek ob 6h zjutraj.
Jst sm pa glih z glavne pršla,končno sem naredila-v tretje!!!javascript:emoticon(':razz:')
Razz je blo pa full mučno.pa še uro prej sm vozila-ob 13 brez klime,tko da sem bla za glavno že čist fertik.javascript:emoticon(':oops:')
Embarassed.pa po mestu me je muču,pa celih 40 min..
prav vesela sem,da je ta skrb za mano!!
laram napisal/-a:Kooončno doma iz vožnje Tudi jaz sem najprej vozila po polignu ... najprej speljevanje, pa menjavanje ... lalala ... bočno parkiranje in potem kar na cesto. Vmes sem imela takšne komentarje, da sva se oba pošteno nasmejala. Peljala sem skozi nekaj vasi, potem pa v mesto, skozi 2 krožniva, nevemkoliko križišč, in kar do avtošole, ki je v centru mesta. Wuhu, naslednjič imam vožno v četetek ob 6h zjutraj.
Jst sm mela pa bočno parkiranje šele po 15. urah vožnje Je blo pa isto...prvo uro me je dal na cesto skoz ene vasice, pol pa kr skoz mesto nazaj do šole jst za volanom....skoz vse tiste semaforje...pojma nimam kuk mi je ratalu prit
Mam pa že 18. ur in se grem zdejle že na republiške prjavt...tkoj k pride inštruktor nazaj z dopusta grem na šolsko, pol pa kmal še glavna. In me je nevem zakaj groza da ne bom nardila
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
wii, jst sm pa dons občinske nrdila v 1.
drugač pa, pr nm je tut tko da cpp testi so tisti ta lahki, občinski pa mal težji in jih folk dela tut po 10x
LP
cpp imate zastonj? Jaz sem za šolske plačala 3.ooo, za občinske pa bom 6.7oo.
No, danes sta minili še 2h. Kar fajn je bilo; le bankine imam včasih preveč rada.