Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Lalama napisal/-a:
*ange|* napisal/-a:pozabla napisat...kaj moraš na ric napisat, če pač želiš dobit v pogled svojo polo...men je profesor vse razložu, ampak pojma nimam kaj naj napišem not... :( :cry:

citiram z lista k smo ga dobil v šoli glede vpogleda: kandidat lahko v 3 dneh po objavi rezultatov splošne mature zahteva, da mu Državni izpitni center (RIC) omogoči vpogled v izpitno dokumentacijo in način izračuna izpitne ocene. Objava rezultatov spl. mature je letos 17.7., kandidati lahko v skladu z določili zakona vložijo zahtevo za vpogled do vključno 20.7. 06 s priporočeno pošiljko ali osebno na RICu.
RIC bo pripravil časovi razpored vpogledov v izpitno dokumentacijo in o tem obvestil kandidate najkasneje v 8 dneh od prejema vloge. vpogledi se bodo začeli predvivoma 20.7.

kandidati pri vpogledu vidijo kopije izpitnih pol kopije listov za odgovore kopije ocenjevalnih obrazcev ter točkovnik in navodila za ocenjevanje. poleg tega dobijo pisno razlago načina izračuna izpitne ocene.

kandidat si lahko izpitno dokumentacijo ogleda v spremstvu še ene osebe. če se kandidat vpogleda ne more udeležiti lahko za to pooblasti drugo osebo, ki mora ob vpogledu predložiti pri notarju overjeno pooblastilo.
po opravljenem vpogledu lahko kandidat vloži ugovor na oceno ali ugovor na način izračuna izpitne ocene.

če koga o tem kej več zanima --> ZS prosim ;)

evo ena je tko napisala...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
ninazwerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ninazwerina »

kako naj bi pa zgledala ta zahteva?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

ja to tut mene zanima kako naj bi to zgledal...jz res ne vem kaj nej naredim ....pomoje bom jutri klicala socjalno delavko...
ninazwerina
Sramežljivka
Sramežljivka

ninchy kje pa si slišala da lahko kljub temu da rukneš tri greš na jesenski rok ker pol bi to men zlo prov pršlo a si 100% prepričana v to?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

ja moja sošolka se je šla prijavit pa je 2 padla!Pa je rekla da se lahko prijavi...poj pa jz ne vem
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

če dva pade, se itaq lahko prijavi. Samo moje vprašanje je bilo, če se lahko prijavi, če pade 3 in pa več.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Punce, mene pa zanima, kje gledate za te pogoje oz. meje za posamezne ocene po procentih? Ker me res zanima, kje so meje in za koliko sem jih spet "sfalila" ... Drugače sem pa imela 27 točk in sem v splošnem zadovoljna. Pozitivno presenečena sem glede matematike, ker se res nisem nič učila in sem imela veliko slabši občutek, naredila sem pa s 6; malo sem pa razočarana nad sociologijo, ker se mi je zdelo, da sem se nanjo pripravila najbolje, pa sem potem imela najmanj procentov (71). :? Itak sem pa sprejeta, tako da ... :freude:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
ninazwerina
Sramežljivka
Sramežljivka

ja sej če dva padeš se lahko če pa tri pa ne moreš na jesenskega,ampak te avtomatsko skenslajo do druzga leta ko morš delat spet celo
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Jst sem slovenščino zgrešila 1 procent za 5. Se bom pritožila, sam kaj ko gredo naši prfoksi veselo na dopust in iz kej na jst zdej koga potegnem, da bo šel z mano? Pameten nasvet naše prfokse:" Pejt tja pa si prepiš cel esej pa vse, prines nazaj, pa ti bo ena druga profesorica mal pogledala." :roll: :evil:
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

kolk je blo pri mati za 2?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

ninazwerina napisal/-a:ja sej če dva padeš se lahko če pa tri pa ne moreš na jesenskega,ampak te avtomatsko skenslajo do druzga leta ko morš delat spet celo

ja a ni sedaj neki novi zakon da lahko delaš takoj jeseni...mislim da je nazaj prišel prejšni zakon saj tako so nam v šoli govorili..
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

AnaaBella napisal/-a:kolk je blo pri mati za 2?

44%
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

*_nincy_* napisal/-a:
ninazwerina napisal/-a:ja sej če dva padeš se lahko če pa tri pa ne moreš na jesenskega,ampak te avtomatsko skenslajo do druzga leta ko morš delat spet celo

ja a ni sedaj neki novi zakon da lahko delaš takoj jeseni...mislim da je nazaj prišel prejšni zakon saj tako so nam v šoli govorili..

Ne, ta zakon še ni bil obravnavan in bo (če bo) sprejet šele jeseni, kar pomeni da pride v poštev šele za naslednjo maturo.
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

kok je blo pa vseh točk možnih? :gruebel:
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Kaj ve katera kdaj zvemo zdaj za faxe ce smo sprejeti pa to??? Jaz sem cisto out nic nevem kaj se dogaja :) Drugac pa sem jaz tud zadovolna z rezultati, ceprav sem mela rezervo, ze poklicno maturo od lani..
Zaklenjeno