Matura [Združena tema]
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
am...jz sm pri soci imela 39 tukaj mi pa piše da je pogojni 36???mogoče katera to razloži,ker jz res ne vem kaj to pomeni...pogojni in vse to...prosm bi ji bla zlo hvaležna!Ker res ne vem več kaj narediti

Zadnjič spremenil *_nincy_*, dne 17. Jul. 2006 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
Janja84 napisal/-a:Janja84 napisal/-a:jaz imam še eno vprašanje. Moja kolegica ni naredila 4 predmetov. Kriza vem.... in me zdaj zanima naslednje. Ali se v jesenskem roku se lahko prijavi na maturo ali pa ne??
no, jaz še vedno sprašujem. A mi ne zna nobena povedat?????
ja lahko se prijavi,ker tut tizga ki je naredila pozitivno mora še 1x ..
nincy, hvala ti!
To ve, da tistega, ki je naredila pozitivno, da mora tudi opravljati. Do lanskega leta je blo tako, da si lahko delal v jesenskem roku celotno maturo, lani so nekaj spremenili, zdaj so pa se mi zdi, spet nazaj prišli na zakon, da lahko opravljaš v jesenskem roku tudi maturo, če si padel več kot 3 predmete. In to jo je zdaj zmedlo, saj ni bila prepričana, v šoli ji pa tudi niso povedali nič pametnega, saj se niti tem nisi posebej posvetili.
To ve, da tistega, ki je naredila pozitivno, da mora tudi opravljati. Do lanskega leta je blo tako, da si lahko delal v jesenskem roku celotno maturo, lani so nekaj spremenili, zdaj so pa se mi zdi, spet nazaj prišli na zakon, da lahko opravljaš v jesenskem roku tudi maturo, če si padel več kot 3 predmete. In to jo je zdaj zmedlo, saj ni bila prepričana, v šoli ji pa tudi niso povedali nič pametnega, saj se niti tem nisi posebej posvetili.
-
- Sramežljivka
ninazwerina napisal/-a:a ni tko da je še zmeri če nisi naredu 3 da greš avtomatsko naslednje leto šele lahko in ne v jesenskem roku?
ninchy pol je zgleda res da morš met drugi izbirni predmet vsaj 3 da ti priznajo pogojno 2 a si ga mela?
ja jz mam ostale predmete 5,4,3,3,...samo to so iz poklicne mature, ker jz sem na gimnaziji delala samo 5 predmet pa zej ne vem ali to tut zame velja?
-
- Sramežljivka
*_nincy_* napisal/-a:ninazwerina napisal/-a:a ni tko da je še zmeri če nisi naredu 3 da greš avtomatsko naslednje leto šele lahko in ne v jesenskem roku?
ninchy pol je zgleda res da morš met drugi izbirni predmet vsaj 3 da ti priznajo pogojno 2 a si ga mela?
ja jz mam ostale predmete 5,4,3,3,...samo to so iz poklicne mature, ker jz sem na gimnaziji delala samo 5 predmet pa zej ne vem ali to tut zame velja?
ne vem čene se pa pritoži...
a kdo ve kaj je treba narest da prideš do vpogleda???