Matura [Združena tema]
-
- Kofetarica
- Kontakt:
*ange|* napisal/-a:pozabla napisat...kaj moraš na ric napisat, če pač želiš dobit v pogled svojo polo...men je profesor vse razložu, ampak pojma nimam kaj naj napišem not...![]()
citiram z lista k smo ga dobil v šoli glede vpogleda: kandidat lahko v 3 dneh po objavi rezultatov splošne mature zahteva, da mu Državni izpitni center (RIC) omogoči vpogled v izpitno dokumentacijo in način izračuna izpitne ocene. Objava rezultatov spl. mature je letos 17.7., kandidati lahko v skladu z določili zakona vložijo zahtevo za vpogled do vključno 20.7. 06 s priporočeno pošiljko ali osebno na RICu.
RIC bo pripravil časovi razpored vpogledov v izpitno dokumentacijo in o tem obvestil kandidate najkasneje v 8 dneh od prejema vloge. vpogledi se bodo začeli predvivoma 20.7.
kandidati pri vpogledu vidijo kopije izpitnih pol kopije listov za odgovore kopije ocenjevalnih obrazcev ter točkovnik in navodila za ocenjevanje. poleg tega dobijo pisno razlago načina izračuna izpitne ocene.
kandidat si lahko izpitno dokumentacijo ogleda v spremstvu še ene osebe. če se kandidat vpogleda ne more udeležiti lahko za to pooblasti drugo osebo, ki mora ob vpogledu predložiti pri notarju overjeno pooblastilo.
po opravljenem vpogledu lahko kandidat vloži ugovor na oceno ali ugovor na način izračuna izpitne ocene.
če koga o tem kej več zanima --> ZS prosim

-
- Kofetarica
- Kontakt:
inchy84 napisal/-a:ciber_girl napisal/-a:Mene pa zanima, če moramo te rezultate za maturo mi sami odnesti na fax ali jih je o tem že šola obvestila??
za vpis rabš samo original in fotokopijo spričevala
Aja...? Nam so pa nekaj o tem in onem govorili.... No, kakorkoli... To te iz faxa obvestijo, da moraš to tja odnesti ali ne... Ali kako je s tem?
-
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
ciber_girl napisal/-a:Aja...? Nam so pa nekaj o tem in onem govorili.... No, kakorkoli... To te iz faxa obvestijo, da moraš to tja odnesti ali ne... Ali kako je s tem?
Ja iz faksa dobiš domov pošto kdaj in kam morš pridit na vpis, ponavad še položnico zram pošljejo, zraven maš pa tut naveden kaj morš prnest. Tko, da ti bojo že oni povedal kaj vse rabiš

No vsaj takrat k sem se jst vpisovala je bilo tako - po mojem se ni mogl kej bistveno spremenit

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Lalama napisal/-a:*ange|* napisal/-a:pozabla napisat...kaj moraš na ric napisat, če pač želiš dobit v pogled svojo polo...men je profesor vse razložu, ampak pojma nimam kaj naj napišem not...![]()
citiram z lista k smo ga dobil v šoli glede vpogleda: kandidat lahko v 3 dneh po objavi rezultatov splošne mature zahteva, da mu Državni izpitni center (RIC) omogoči vpogled v izpitno dokumentacijo in način izračuna izpitne ocene. Objava rezultatov spl. mature je letos 17.7., kandidati lahko v skladu z določili zakona vložijo zahtevo za vpogled do vključno 20.7. 06 s priporočeno pošiljko ali osebno na RICu.
RIC bo pripravil časovi razpored vpogledov v izpitno dokumentacijo in o tem obvestil kandidate najkasneje v 8 dneh od prejema vloge. vpogledi se bodo začeli predvivoma 20.7.
kandidati pri vpogledu vidijo kopije izpitnih pol kopije listov za odgovore kopije ocenjevalnih obrazcev ter točkovnik in navodila za ocenjevanje. poleg tega dobijo pisno razlago načina izračuna izpitne ocene.
kandidat si lahko izpitno dokumentacijo ogleda v spremstvu še ene osebe. če se kandidat vpogleda ne more udeležiti lahko za to pooblasti drugo osebo, ki mora ob vpogledu predložiti pri notarju overjeno pooblastilo.
po opravljenem vpogledu lahko kandidat vloži ugovor na oceno ali ugovor na način izračuna izpitne ocene.
če koga o tem kej več zanima --> ZS prosim
Hvala, ma sej se bom še danes zvečer na podelitvi pozanimala pri taglavnem za maturo pa profesorci sociologije...mejbi bo pa hotla z mano ...

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana