jst sm pa sončk.. pa moj je tut sončk.. mi2 sva oba taka sončka
do tega sva pa tko pršla, k sm jst en dan mela rumeno majčko oblečeno in sm rekla da če že zuni ni sončka morm pa vsaj jst bit in folk okol sebe spravlat u dobro voljo.. mi2 se pa itaq sam smejiva skos, tko d..
Sonči Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Jochie napisal/-a:Jaz sem Ljubek, ona pa je Miša (sanjska ženska), Mikec pa še kaj bi se naslo!
da se dodam kaksnega: jaz sem Pizdek, ona pa Pizdica. Pa Bubreg (ledvica) jo klicem! zakaj? enkrat, ko sem bral nek clanek o presajevanju ledvic, mi je rekla, da me ima tako rada, da bi mi vse dala! vprasal sem jo, da ce bi mi bubreg tudi dala!
jaz se pa spomnim ... enkrat sem ležala tak na postelji, pa očitno sem bla mojemu ful hot, pa me je gledal nekaj časa in potem bleknu vun kaka pi...čka..... in sem se tak začela režat, ker on sploh ne govori takih besed... o mojih delih telesa se je vedno lepo izražal... ni nikol reko P***a, al pa joške, pa ne vem kaj še najdejo eni.. mi gre to na živce
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
mene v glavnem po imenu, ko pa sma sama pa lubica, pupika...me je pa 1x poklical buhteljček:D pa se še zdaj delam norca z njega. jas pa njega bubek, al pa lolek ko sem malo jezna na njega (samo to fuul lepo rečem, tak da nisem nesramna, pa ni jezni
moja sapramiška ni lepšega ko pa me tak pokliče al pa zadnč bombonček.. pol pa ko se skregama pa tak reče: pa joooj bombonček moj kaj mi ti delaš, samo jeziš me.. pa tak reko, samo dans nisi oni sladki, dans si Šumi lol.. sweet je to
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.
no sem zasledila še kakšen post, da vas partnerji takole pokličejo... smao meni pa ni jasno... zakaj sapra miška?.... zakaj ne samo miška? meni ni jasno zakaj sapra... se opravičujem, nikogar ne napadam, samo če mi lahko kdo tole pojasni, ker me res zanima
zakaj bi pa mogla za to met razlago?jo pač tako kliče,kar je meni mimogrede bolj luštno kot samo miška. pol se lahko glede vsakega ljubkovalnega imena vprašaš zakaj-zakaj sploh miška,zakaj ne namesto tega bogomoljka naprimer
angkoriata napisal/-a:zakaj bi pa mogla za to met razlago?jo pač tako kliče,kar je meni mimogrede bolj luštno kot samo miška. pol se lahko glede vsakega ljubkovalnega imena vprašaš zakaj-zakaj sploh miška,zakaj ne namesto tega bogomoljka naprimer
noup.. ni mi jasno zakaj sapra... a ni to žaljivo... čakaj morem it prebrat sploh še enkrat zgodbico o sapra miški, mi bo mogoče potem bolj jasno..
no sem zasledila še kakšen post, da vas partnerji takole pokličejo... smao meni pa ni jasno... zakaj sapra miška?.... zakaj ne samo miška? meni ni jasno zakaj sapra... se opravičujem, nikogar ne napadam, samo če mi lahko kdo tole pojasni, ker me res zanima
heheeh.. pač fora je bla.. da je on meu tak nick.. sapra odspredi pa njegov nick.. pa sm si še js dala pol v sapraveronika zarad tega.. pol je pač prišlo do tega
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.