Kolikokrat seksate?
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
- BlueGirl1983
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Zadnjič spremenil BlueGirl1983, dne 31. Jan. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
Sej na začetku je bilo vse fajn, se nisva mogla nasitit en drugega. Zdaj pa pri meni ni več tako. Sej po moje, če bi bila s kakšnim drugim fantom, bi bilo verjetno isto. Na začetku ful dobro, potem pa vedno manj. Ah bomo že preživele. MOgoče se bodo z leti razmere kej spremenile. 

Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
midva pa za moje pojme trenutno sexava v zadostni meri da sem zadovoljena in to je 1x na tedn, je zame to čist dost. so bli pa cajti k je blo s tem bl kriza, k sva recmo sam 1x na mesec. me je to čist ubijal, ampk sva nekak to rešla, sicer ne vem koko ampk kr naenkrat je bil večkrat za. tko da trenutno sm ful zadovoljna, edino še kdaj pride dan, ko mislim sam na sex, njemu pa je to prav malo mar,ampk nekak gre.
u glavnm ma on mal manjši libido kt jst, kr nama je na začetku povzročal kar nekaj težav, zdj pa tud že vem kva lahko prčakujem od njega in niti nism tolk razočarana če noče
u glavnm ma on mal manjši libido kt jst, kr nama je na začetku povzročal kar nekaj težav, zdj pa tud že vem kva lahko prčakujem od njega in niti nism tolk razočarana če noče
...odvisno od sezone...
pač je odvisno ali sem v zvezi ali ne in če sem, je pa spet odvisno ... včasih se mi zdi da je 1krat na dan dovolj, drugič pa da tudi 4krat ne bo zadostovalo... skratka ni merila...

pač je odvisno ali sem v zvezi ali ne in če sem, je pa spet odvisno ... včasih se mi zdi da je 1krat na dan dovolj, drugič pa da tudi 4krat ne bo zadostovalo... skratka ni merila...
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue