Orgazem tako in drugače [ZT]
Res hvala bogu za tiste, ki doživljajo orgazme kot po tekočem traku. Pr men je včasih oisto, včasih pa ne gre in ne gre. In najhujše mi je to, da ne vem, kje tiči problem. Včasih se ful zasekiram glede tega.
Jaz sem že probala analni seks, vendar sem si sama pri tem pomagala, da sem si dražla klitoris. Orgazem je bombastičen!!!
Jaz sem že probala analni seks, vendar sem si sama pri tem pomagala, da sem si dražla klitoris. Orgazem je bombastičen!!!
men med samo penetracijo še ni prišlo kdaj...čeprav je vedno fajn pa vse,sam orgazma na ta način še nisem dosegla...mi je pa zato tolk bol všeč,ko fant po tem ko pride njemu reče:"tk,zdaj je pa čas da poskrbimo zate..."
in že zapadem v drugo dimenzijo.... 

Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
Jst tud še nisem doživela orgazma drugače kot oralno...morda je kriv en problem in sicer:med seksom imam občutek, da me tišči na wc
...ne glede na položaj. Vem, da je to dost pogosto, sam mene to moti in se ne morem sprostiti, res uživati!!!
Pozna ktera rešitev?
Je možno, da je kriv fantov penis, da je prevelik in me zato moti oz. mi pritiska na mehur?
Mislim, da je na podobno temo že blo govora, sam ne najdem kje (iskalnik pa kr neki ven meče)..ktera ve kje?!

Pozna ktera rešitev?
Je možno, da je kriv fantov penis, da je prevelik in me zato moti oz. mi pritiska na mehur?
Mislim, da je na podobno temo že blo govora, sam ne najdem kje (iskalnik pa kr neki ven meče)..ktera ve kje?!

...
Zadnjič spremenil maycha, dne 25. Feb. 2009 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Ja mogoče sem čudna, sam jst enostavno ne upam probat...bi umrla od sramu, da bi ga polulala!!!
Sploh k tipo ni lih nevem kolk izkušen in bi najbrž mislu, da se mi je zmešalo...da sm čudna!
Drugač pa nimam takega občutka čel čas med seksom, sam občasno...pa včasih je občutek prijeten...včasih me pa tolk moti, da bi najraj kr znorela...res se ne morem sprostiti.
Kako pa je pr tebi pOLhY?

Sploh k tipo ni lih nevem kolk izkušen in bi najbrž mislu, da se mi je zmešalo...da sm čudna!

Drugač pa nimam takega občutka čel čas med seksom, sam občasno...pa včasih je občutek prijeten...včasih me pa tolk moti, da bi najraj kr znorela...res se ne morem sprostiti.
Kako pa je pr tebi pOLhY?

Heilie napisal/-a:med seksom imam občutek, da me tišči na wc
to se tud men dogaja, pa tud ne vem zakaj u bistvu. sam ne zmeri.. sm pa tja pa ze.[/quote]
men se tud to dogaja....
sam ko sm pa zgoraj pa ni problema glede orgazma

sem angel,ki pazi nate noč in dan,sem vedno ob tebi, tudi ko sem daleč stran. med zvezdami lebdim in pazim,da te nikoli ne izgubim!!!!
Heilie: pr men je cist isto. sem tok vesela da nism edina s to tezavico
. drgac pa - nimam zmer tazga filinga, sam vecino casa me pa tok mot da komi cakam da mu pride da lohk nehava
. btw zarad tega mam tud ful slabo vest
se strinjam z LyLo, verjetn je res od polozaja odvisn....sam jst se nism nasla taksnga kjer me to ne bi motl.

se strinjam z LyLo, verjetn je res od polozaja odvisn....sam jst se nism nasla taksnga kjer me to ne bi motl.
Zadnjič spremenil p0LhY, dne 10. Nov. 2005 19:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Time is a great teacher but unfortunately it kills all its pupils.
*Hector Berlioz*
*Hector Berlioz*
ma ja mate prav...včasih je ta pritisk res grozn...men je tut občasno tk in takrat bi najraj kr končala,ker res ni fajn...sam ne vem lih kaj se da nardit proti temu?
kaj pa točka g?a je to resnično al je sam mit...o tem se sicer ful dost govori,pa obstaja en tak "dokumentarc" (kao
) ko en tip z vibratorjem in prsti baje eno zadovolji...kao point točke g...da nje tok pride da vse šprica in da se ona še eno uro potem cela trese...sam js ne vem...nisem še kdaj odkrila kakih posebnih užitkov...po mojem sploh ne vem kje naj bi ta g točka bla...kaj pravite ve?

kaj pa točka g?a je to resnično al je sam mit...o tem se sicer ful dost govori,pa obstaja en tak "dokumentarc" (kao

Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
res ste lahk srečne tiste, ki doživljate orgazme kot za hec, jst si tud to ful želim, sploh pa zarad tega ker je imel ta fant s katerim sem zdaj same takšne punce, ki so doživljale oragzme med samo penetracijo in tudi sex mu zelo veliko pomeni. In zdaj se sprašuje kaj je to, ni mu glih jasn. Največja fora pa je, da ne vrjamem da res obstaja kakšen recept za to....