ne,ne zadetek nisem, hehe, saj mislim da nisi zadetek če včasih kakega prižgeš.........
ja, lani sem kampirala tam na travniku ko ni bilo tolk veliko šotorov, in upam, da bom tut letos tam ker mi je velik boljše k je več placa kot pa tam ko so šotori totalno na kupu in se pol spotikaš ob une štrike in iščeš svoj šotor pa spati ne moreš k skoz folk hrup zganja........
..........full upam da letos spet dobim good place na tistem travniku nasproti prvih wc-jev ko so bili, edino kar je tam bolj bed je to, da ni sence, s tem namenom sem si zato letos ubavila ta vrtni baldahin.........je pa prednost spanja na travniku še ena; in sicer, da so tla popolnoma ravna in mehka brez kakršnihkoli korenin od dreves in peska, ko si pol čisto polomljen..........
edino kar mi je zdj malo bad je to, da vrjetno ne greva že v četrtek ker bo tip še delov

in greva v petek in pol verjetno ne bom lih mela več veliko izbire za postavitev šotora........
lansko leto sem v bistvu šla čisto sama dol-z bratom in njegovim kolegom, to pa zato ker sploh nisem mela namena iti-odločila sem se zadnji večer da grem, ker je pač en na paranoidu prodajal karto za 13 kekov in sem si pol rekla, eh zakva pa ne........bom še enkrat vidla slayer anthrax idr........
je blo kar fajn lanskoleto sej je blo dol full valda drugih frendov tut..........
letos pa mislim da nas gre kar veliko poznanih ja........tko od naše družbe tle iz mojega kraja gre samo moja frendica Tamara, pol pa še žabarjev gre full-tut kolegov seveda ko sem jih spoznala v času študija in prek tipa.....
ej ful te spoštujem ker ne kadiš.........kva bi jaz dala da nikol ne bi začela...........mladost je norost..........bedno........zj se je pa težk odvadit.........ampk bo treba enkrat.........