pomoje je res mogoče malo bolj zdravo,če uporabljaš vložke,ker ti tamponi izsušijo nožnico pa itak na vložku vidiš kake delce,ki se niso vpili in to gre pri vložkih vsaj ven,če pa maš tampone pa verjetno dlje traja,da se vse sčisti

Ancica napisal/-a:Men se pa najbolj splača ta veliko škatlo OB tamponov v Müllerju kupit, ko jih je 60 notri pa 1200 stanejo - jih imam za celo letoSicer nisem prepričana, da jih nisem v akciji kupila, ampak tudi če niso v akciji, so vseeno najbrž cenejši kot pa ta male škatlice.
angkoriata napisal/-a:ker ti tamponi izsušijo nožnico pa itak na vložku vidiš kake delce,ki se niso vpili in to gre pri vložkih vsaj ven,če pa maš tampone pa verjetno dlje traja,da se vse sčisti
renatka_ napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:ma notr sigurn nič ne ostane,tko da pomoje prej ali slej se vse izloči, na tak ali drugačen način.
Js tut tak mislim
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:am....mene pa samo nekaj zanima....am...ker mogoče bom menstruacijo dobila ravno na morju...,naprimer da pol uporabljam tampone v vodi....kak dolgo sem lahko v vodi?...ker drugače še nisem z tamponom nikol bla v vodi...zaj pa se mi lahko zgodi ravno to...da dobim menst. na morju.....