ne, ne razumi narobe. me samo izmenjujemo izkušnje. ni nujno, da tvoj ne bo dobro delal. lahko bo vse super, pač moj ne dela.
drugače pa - micamaca: kaj pa je bilo narobe s tvojim likalnikom? samo zaradi ploščic so ti ga zamenjali? moj se kr neki ugašuje. ko želim ploščici skup stisniti se kr ugasne. pa sem ga nesla pred 1 tednom na popravilo pa ga še sedaj ni!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
Jaz mam Remingtona pa ženekaj časa deluje ful dobro. Nebi rekla da se kaj posebaj kvarijo, ampak tega pač veliko prodajo in se za njih pogosteje sliši da se pokvarijo.
Me je pa strah kaj bo letos na morju ker mam lih zaj tako frizuro ki je lahko samo ravna in nič drugega
skinny napisal/-a:drugače pa - micamaca: kaj pa je bilo narobe s tvojim likalnikom? samo zaradi ploščic so ti ga zamenjali? moj se kr neki ugašuje. ko želim ploščici skup stisniti se kr ugasne. pa sem ga nesla pred 1 tednom na popravilo pa ga še sedaj ni!
ja mojmu se je začela luščit zgornja plast na ploščah... pa ga niti ne bi nesla popravt če bi mi ta sleek&curl ustrezal... ampak ker je bil še v garanciji in ker sm bla z njim zelo zadovoljna sem stopla do servisa... in potem so mi včerej, ko so me klical da ga lahk pridem iskat, dal kar novega... in sm mal debel pogledala in vprašala če se ne da samo plošče popravit, pa je reku da načeloma ja, samo očitno se jim ne da oz. se jim bolj splača da raj kr novega naročijo... in zdej sm spet čist hepi k mi ta s2002 res velik velik bl ustreza kt un s&s
je pa res, da so teli remingtoni bl na šmafu narjeni... še vsak k sem ga mela do sedaj je imel kaj popraskane al pa obrajsane plošče... tud ta, ki sem ga včer dobila ni brezmadežen
Mene pa zanima, kaj (če) si daste na lase pred likanjem, da vsaj konice mal zaščiti? Obstaja kakšen tak preparat? vidla sm pr frizerju, da z nečim namaže, k pa zlika se pa zakadi Bi mi znala ktera pomagat?
Jaz mam nekaj od Wella kar mi je prijateljica prinesla od frizerja, drugače mam pa tudi od Balea (DM) eno masko, na kteri je pisalo da ščiti pred vročino sušilca in likalnika...sicer obstaja polno takih proizvodov, pa ziher je boljše nekaj dat na lase kot pa likat čisto nezaščitene.
ne vem kam bi to dala.
a si je katera šla zravnat lase za stalno? no nevem če je glih za stalno, ker ne vem koliko časa drži. a ti to zelo unič lase? kake so kaj cene? kaka je potem nega las? jaz mam drugače dokaj močno skodrane lase, sam nimam pa tistga štroma. kateri flizerji pa to delajo v ljubljani ali okolici?
joj ne si dat tega. res ti uniči laske. to ni kr tako, navsezadnje ti spremeni strukturo lasu in tudi ko trajna popusti so lasje še kr uničeni. v bistvu dokler ne prerastejo.
ja bi. navsezadnje so tudi likalniki dokaj škodljivi, pa jih veliko punc uporablja. trajna je pač za skos, oz. dokler ti ne zrastejo lasje. vedeti moraš da tudi pri trajn ni nujno da boš imela lepe lase. brez fenanja itak ne bo šlo, ker bo sam krep. da ne govorim, če bo kdaj začelo deževat ali megla. to vse vpliva na frizuro. no, ti naredi kar se ti zdi prav
jah no, če se že lasje enkrat uničijo (kar se) se ne popravijo kr tako. trajna spusti, lasje so pa uničeni. in ja, tut barvanje jih uniči, ampak jaz vseen mislim da manj. no sicer pa nisem strokovnjak. pa tut preparati so se verjetno spremenili in niso tako škodljivi, ampak jaz imam skos v glavi stare mamke z redkimi kodrastimi lasmi (kar je tudi posledica mnogih trajn). ravnanje je pa samo kontra postopek, dela se pa z istitmi preparati. kokrkoli, srečno pri odločitvi
a potem imajo lasje stalno vonj po preparatih, ali vonj sčasoma izgine tako kot pri barvah?
sj mislim, da je ta tehnologija že tako napredovala, da ni več tako škodljivko kot je bilo včasih. razumljivo pa je da moraš potem za lase bolj skrbet, z raznimi maskami, da so lepi in gladki in nimajo znakov uničenja.
Me zanima neki....Mam take precej trmaste lase, tko d rabm kupt likalnik k jih bo res ukrotil (npr od frizerke mi jih že zravna)....sm ma profesionalnga...Sicr pa res zle v kratkem si nameravam kupt enga...K b meu res močn učinek...Seveda pa more met keramične ploščice pa sistem da se sam ugasne k j dovolj zgret...Tko ne škodi lasem, sploh če je še mal kvalitetnejši..Več kt pa ene 15 čukov baš i ne bi dala zanj...OK mogoč še kašn čuk gor, sm d bi res biu dobr nakup...Prosim za konkretne nasvete...TENKS usm!
Lyla prodaja en likalnik med malimi oglasi. Drugače pa sploh ni nujno, da bo profesionalni likalnik boljši od navadnih. Predvsem si pa najdi enega lahkega, ker eno težko kišto je težko že 15 minut držat nad glavo, kaj šele da imaš bolj zahtevne lase in se ta čas še podaljša.