S čim mislm na Jehovove priče?

*QueenBitch* napisal/-a:Hmmm enkrat mi je ena gospa hotela podarit njihovo litertaturo pa sem se lepo zahvalila in zavrnila..no nakar me je ozmerjala in rekla da mi bo ze se nekoc zal.Zelo v redu..morm rect
če se ti mogoče da. Drugače se bom pa jaz en dan malo spravila brat, že dolgo nisem 
)
manuelaa napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:Hmmm enkrat mi je ena gospa hotela podarit njihovo litertaturo pa sem se lepo zahvalila in zavrnila..no nakar me je ozmerjala in rekla da mi bo ze se nekoc zal.Zelo v redu..morm rect
Jehovove priče ne zmerjajo, sj se učijo prijaznosti, kletvic nikoli ne uporabljajo. Tok da je mogla tista oseba bit kdo drug.

lepo vs prosm, a je kdo s tega foruma (oz sploh kdorkol) vidu Jehovove priče s colni kako lazijo na hribe in v gore ipd. đizs. smiljo se mi tisti naivnezi k vrjamejo usakmu bullshitu k ga slisjo...in da pustijo(mo) otroke umirat ker ne sprejemamo transfuzije krvi.
znanost skoz bl napreduje in se dohtarji skoz bl govorijo, kuko majo Jehovove price prou, ker je transfuzija res skodljiva oz v mnogih primerih nepotrebna...
sad, but true...