bazeni

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

**SiMoN@** napisal/-a:
sonček=) napisal/-a:bazeni so men tolk bedni, tolk gužve, vedn eno in ist, pa še toti klor...bazeni niso zame, pa ko pomislm, da tm not folk ščije :x blek!!

vlik bolš je morje :) :)

jah sej v morje se pa noben ne poščije..ful dobr ;D ..jah sej maš bazen lahk doma za hišo.. pa se sigurn ne bo noben not uscal k bo sam tvoj :D

morje je velikooo velikooo velikooo in ko se ti poščiješ notr se vse to razgradi v trenutku, ker je notr miljon stvari ki bakterije v lulanju uničjo..v bazenu pa samo majhna doza klora....

bazen za hišo ni kar tko met..je kar velik zalogaj denarja..ne za kupt, ampak za vzdrževat, tko da si tega lih en more vsak privoščit..lahko tiste male, ampak tist je isto ko če si jst eno bano postavm pred bajto.......

čene pa jst ne maram kej preveč javnih bazenov..rada se grem pozimi pogret v kakšne tolpice, poleti pa bolj malo..sploh pa ne maram kodeljevca, ker so enkrat žiletke postavljal po toboganu in se je en fejst porezal....ušeč mi je bla edino kolezijo, škoda ker je več ni........ :(
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

ej al vem da je morje veliko in da je itak manša količina urina not če se kdo poščije, ampk ona je to napisala glih tku ku da bi sam v bazen scal :roll:

drgač pa glede bazena doma sploh ni tak strošek kukr si ga predstavlamo. moj sosed je kupu zaben..3×1,5 metra okrogel postavu za hišo in klor mena 1× teden k se ne kopaju tuk velik pa itak so sami domači not in strošek je sam ta k vodo zamena-tu pa ni tok velik. neki klora je pa zravn dubu k je kupu.

no zaenkrat še ni razglasu bankrota zarad bazena!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja vse odvisno od bazena...

Slika
recimo za takle bazen ne rabiš paktično nič..Pač vodo kolikor jo sprejme, najmanjši bazenski filter-ga dobiš že zraven, in posodo za klor, pa tablete klora..and tjats it..pa plaghto če ga češ pokrivat ponoč..

vse skupaj te pride cerka 70000...

Slika
za en takle bazen pa je že kar potrebno kar dost denarja...najprej ene tristo jurčkov da ti ga postavijo, potem še potrebuješ en dober filter, tekočine, sesalec za tla, da počistiš ko je sezone konec in sproti (da ne menjaš vode vsake 14 dni) pA MILJON ENIH TEKOČINC IN OBVEZNO PLAHTO ZA SEGREVANJE, ČENE SE TI VODA NE SEGREJE V ENMU TEDNI IN KO SE OHLADI JE POL SPET PROBLEM SEGRET BREZ PLAHTE..(se ne derem, sam ponesreč sem mela prikloplene velke črke, pa se mi e da zdj vsega brisat!)
uglavnm kar velik zalogaj je tole...
sama sem hotla nabavt bazen, sam potem s eje ustavlo pri denarju..lahko bi kupila tistga tamanjšega, sam se pa zlo hitr unič s postavljanjem in podiranjem in en zdrži več ot tri sezone..preizkušeno pri znancih..

in v takle bazen gre še več vode kot v tamalga in je že to dost velk račun rcimo..in res, je da če nimaš mal večje plače si skorajda ne morš privoščit kej tazga......tamal je pa brez veze...fuknš vse skupi 70000+ in ti dela dve sozene..brez veze...
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

D naute mislne, da je morje pa deviško. Ni problem v lulanju, ampak v kanalizaciji in ko smo na morju, se kopamo v fekalijah. Ne verjemete? Preberte tole:

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/ne ... 0/index.do
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

pehta napisal/-a:D naute mislne, da je morje pa deviško. Ni problem v lulanju, ampak v kanalizaciji in ko smo na morju, se kopamo v fekalijah. Ne verjemete? Preberte tole:

jpjp..se strinajm..tam k mi hodmo je na enem delu obale tku lepu kanalizacija not spuščena pa sploh ni ful deleč v morje ampk tm skor na obali..jst se tm nkol ne kopam, grem raj 2 km stran. sej vem da je tm tm umazanu, sam saj kanalizacije ni direkt tm pod noge
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

Js sm bla pa učerej na bazenu - u Balnei v Dolenjskih toplicah..na konc dneva sm notr v bazenu opazila drek! :eek: Otroc so bli čis veseli in so zadevo opazoval pod vodo z očali.
Čis sm bla šokerana in smo povedal reševalcu iz vode, ki ga je sicer šu pospravt, ni pa bil preveč šokiran...jao, upam da takih zadev ne vid vsak dan :?
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Js nemaram Čateških zunanjih, u bedu (razen del za najmlajše, kjer sem se na koncu tudi sama igrala :) ) hrana je zanič, drča je grda...nič lepega, za notranje bazene nevem ker tam še nisem bila kolikor pa vidimse mi zdi lepše in boljše v notranjih bazenih.
V atlantis se mi ful gre ampa do sedaj še ni bilo prave priložnosti.
Drugače pa meni je vseeno morje bazen sam da nekaj je in da je kolikor toliko urejeno da ne plavajo po vodi kake čebele pa lisi pa svašta...
Umazano je eno in drugo morje od scanca in svetovne kanalizacije bazen pa od večine ki notri lulajo...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pehta napisal/-a:D naute mislne, da je morje pa deviško. Ni problem v lulanju, ampak v kanalizaciji in ko smo na morju, se kopamo v fekalijah. Ne verjemete? Preberte tole:

to gre vse čez čistilne naprave in se čisti tolk časa, da pol ni več tko kot čisti iztrebki, ampak malo umazana voda...
pehta najboljš, da ne greš več v morje :)

aja pa te kanalizacije se spušča v morje daleč od obale
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

ne purple..odvisno kje..tm ke jst hodm je tih ob obali..pa je dost javna obala..tisti k nevejo se kr hodjo ke kopat ampk pl k vidjo&zavohajo jih ni več nazaj..vrjam da tle pa nimaš prou!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

oni tega ne smejo delat, zato temu ne verjamem in vem da ni res...fekalije iz kanalizacije morjo čez veliko čistilno naprao, ki razbremeni tekočino vseh bakterij in vseh škodljivih reči oz. umazanih..na koncu priteče ven malo kalna voda..in vem, da ne spuščajo oni to ob obali ven, ampak 100-200 metrov stran od obale...sej se kje vidi cevi do kam vodi...

veš kakšna katastrofa za mestnokanalizacijo bi bla če bi di kej tazga prvoščl..to je ekološka katastrofa in bi lahko slabo vplivala na človeka, miljonske tožbe itd...verjemi da ni tko...zdej če smrdi, pa pač smrdi od kje drugje....
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

ti si men ku mejhen otrok-zmer češ met rpou..že prejt pr tisth bazenih, zdej.. :roll: lej slikala ti bom kuk bliz pride vn (k bom šla na morje) pa me zanima če boš pol rekla da tu ni res...

je pa tu hrvaška obala mal pred krkom in čist možnu da gre čez čistilne napreve in da je prečiščeno ampk vseen je tu od obale stran 10-15 metrov in ne 100-200!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

lej, nočem met prov, ampak če smo lih zanč razpravljali z lastnikom kempa na krku (kamp škrila), ker je mel on ful probleme s tem in je mogu čistilno napravo zgradit..in je govoru kako to poteka...

in simon@ tud če je samo 10-15 metrov od obale ne pride do tebe, ker se vse porazgubi...

na kakšni podlagi potem pravjo, d aje morje zdravo?res je da je lulanje dbro za lase alneki tazga, sam useen je tud dost drugih stvari.........
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

sej men je ravnu al je kanalizacija la je ni al je 100 m stran do obale al mi pa direkt v rit šopa čez cev...
sm je res da je tam kanalizacija, kr vrjem mi ;D

aja..urin je za lase dober? nism vedla.. :lol:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne me prijet za besedo, ampak muislm da sm slišala da nardi ful lepe če si glavo opereš z njim :roll:

kakorkoli, me niti ne zanima :D
Odgovori