Joj men te Ljubljanski bazeni nekak niso ... , sicer sm bla neki časa nazaj v Atlantisu pa mi je blo čist všeč, sploh to da ni blo velik ljudi in se je dalo namakat ...
Drugač mam pa najrajš domači bazen pr moji žabici ...
Samo čez morje ga pa itak ni ... jst sm zaljubljena v morje ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
morje je boljse, ampak...kaj ces, ce ni cajta pa kesa za na morje pol so bazeni tui ok...jaz hoim na Fontano...pa vcasih Pristan (oboje MB) za rekreacijo...mi je ql...
ryu10kyu napisal/-a:Ljubljana-ilirija kopališče...50m od mojega doma...ni gužve največ 20 ljudi...zame zakon!Ni ne vem kaj...ampak za ohladiti se je zakon!
Jz mam pa v bistvu raje bazene, morje kot tak (voda) mi nikol ni bil preveč pri srcu. Edino okolica je pač res lepša. Drugače pa, kot folk ščije v bazene, se popolnoma vsa kanalizacija iz celine izliva v morje, tko da ... me bo težko kdo v kaj prepričal
ma, itak je boljš na morju. čeprov je tud ta usran, sam ne vidi se tolko. drugač pa če grem na bazen grem ponavad na Čatež, hja, voda je kr ok, res pa da je preveč klorirana. pa v brestanici, k tam je pa res lepa voda, sam tud dost hladna. drugje pa ne hodim. bi pa rada šla v terme ptuj, sam zard toboganu.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!
jaz hodim že dobre 3 leta na bazen kodeljevo in je res lepo urejeno ter čista voda.imajo tudi tobogane in je res urejen bazen ter vsake 3 ure menjajo vodo in tudi dovol je topla voda in čista.hodim se pa kopati tudi na rakitno in tam imajo umetno jezero ter je noro za kopanje in še kampiraš lahko
sonček=) napisal/-a:bazeni so men tolk bedni, tolk gužve, vedn eno in ist, pa še toti klor...bazeni niso zame, pa ko pomislm, da tm not folk ščije blek!!
vlik bolš je morje
jah sej v morje se pa noben ne poščije..ful dobr ..jah sej maš bazen lahk doma za hišo.. pa se sigurn ne bo noben not uscal k bo sam tvoj
Jst ful ne maram bazenov...taka "nenaravna" voda je, čist preveč občutljivo kožo imam za tist klor, gužva, betonska okolica...uglavnem it's no fun for me...rajš se ne kopam, če ni morja...al pa domače banje
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...