Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
nisem bral vseh prispevkov, zna se zgodit, da se bom za kom ponovil.
verjetno mi ni treba povedat, da sem tud sam že izkusu "grenko" stran ljubezni?
maš sam en način za prebolet. demoliraj vse slike, spomine, ves k***c, ki te kakorkoli lahko spomne na ljubljeno osebo. čimprej si zbriši vse utrvare o pomovni zvezi, ker iz tega ne bo nič. pogreta juha, pokvarjen želodec. kljub temu bo potrebno neki cajta, sam se da. če je še tak hudo se da. pak si ne predvajaj "tistih" komadov, ne glej "tistih" filmov, etcetera. ne obujaj lepih spominov, sprva je to zlo težko ampak poli kr gre. dve leti prebolevanja je pretirano dolga doba.
pak če ti ne rata se še vedno lahko pod vlak vržeš sam jaz prisegam raje na fokusiranje minda na vse ostalo.
maš sam en način za prebolet. demoliraj vse slike, spomine, ves k***c, ki te kakorkoli lahko spomne na ljubljeno osebo. čimprej si zbriši vse utrvare o pomovni zvezi, ker iz tega ne bo nič. pogreta juha, pokvarjen želodec. kljub temu bo potrebno neki cajta, sam se da. če je še tak hudo se da. pak si ne predvajaj "tistih" komadov, ne glej "tistih" filmov, etcetera. ne obujaj lepih spominov, sprva je to zlo težko ampak poli kr gre. dve leti prebolevanja je pretirano dolga doba.
pak če ti ne rata se še vedno lahko pod vlak vržeš sam jaz prisegam raje na fokusiranje minda na vse ostalo.
ja purple... kao ne ve kaj hoče pa želi bit zdele sam. kakor hoče, jaz ga čakala ne bom. če ga bom vmes prebolela in spoznala novega, super zame. če pride nazaj, pa upam da ne bom šibka in se mu vrgla v objem. čeprav si seveda želim, da se to da sva nehala ne bi zgodilo sploh...
ja mleko, res je najboljši nasvet pospraviti vse stvari ki te spominjajo nanj, pospraviti slike in čim manj razmišljati. pospravila sem vse še isti dan ko sva končala in nisem niti enkrat odprla omare. ali pomaga? meni že...
pa glavni korak k prebolevanju se zgodi v glavi, ko nehaš upati da bo prišel nazaj. ker verjetno ne bo
v petek bo 14 dni in se mi zdi da se kar dobro držim, jokam sploh ne več, čez dan se trudim čim manj misliti nanj, se pa dostikrat zbudim žalostna, ne da bi sanjala kaj o njem. samo taka žalostna sem, pa to ko sva bila še skupaj se mi zdi že FUL daleč...

ja mleko, res je najboljši nasvet pospraviti vse stvari ki te spominjajo nanj, pospraviti slike in čim manj razmišljati. pospravila sem vse še isti dan ko sva končala in nisem niti enkrat odprla omare. ali pomaga? meni že...
pa glavni korak k prebolevanju se zgodi v glavi, ko nehaš upati da bo prišel nazaj. ker verjetno ne bo

v petek bo 14 dni in se mi zdi da se kar dobro držim, jokam sploh ne več, čez dan se trudim čim manj misliti nanj, se pa dostikrat zbudim žalostna, ne da bi sanjala kaj o njem. samo taka žalostna sem, pa to ko sva bila še skupaj se mi zdi že FUL daleč...

mleko napisal/-a:nisem bral vseh prispevkov, zna se zgodit, da se bom za kom ponovil.
Ja tole je zelo lahko rečt, ko si že enkrat nekoga prebolel.

Sej slike že pospraviš pa vse ostale spomine ... ampak kaj ko je še milijon ostalih stvari, ki te spominjajo nanj ... Vsi možni kotički v Ljubljani, vsa možna hrana, vse stvari na tem svetu pač, ki sta jih prej počela skupaj. Pa ne mi rečt, da je treba to potem opustit ... Ker pol ne bi skor nič več jedla, delala ... ker sva prej resnično vse te stvari počela skupaj ... kuhala, hodila v šoping, se vozila s kolesi la la la la la la ...

Uglavnem ni tako lahko kot se sliši ... in kot je lahko to nekmomu svetovat, ko nisi več v tej situaciji ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
tiasha napisal/-a:Ja tole je zelo lahko rečt, ko si že enkrat nekoga prebolel.Ko si pa še v fazi prebolevanja pa si je težko dopovedat vse te stvari. Težko si je vbit v glavo, da pač ne misliš nanj itd.
Sej slike že pospraviš pa vse ostale spomine ... ampak kaj ko je še milijon ostalih stvari, ki te spominjajo nanj ... Vsi možni kotički v Ljubljani, vsa možna hrana, vse stvari na tem svetu pač, ki sta jih prej počela skupaj. Pa ne mi rečt, da je treba to potem opustit ... Ker pol ne bi skor nič več jedla, delala ... ker sva prej resnično vse te stvari počela skupaj ... kuhala, hodila v šoping, se vozila s kolesi la la la la la la ...![]()
Uglavnem ni tako lahko kot se sliši ... in kot je lahko to nekmomu svetovat, ko nisi več v tej situaciji ...
no no. lahko je rečt? povem ti eno, I learned it in the hard way. vsaj okolje v katerem živiš si uredi temu primerno. po blebetanju sodeč je dolga pot pred tabo, sam je pa tak, ko pride druga dovolj zanimiva oseba prvo pozabiš, kot da je nikoli ni blo. v glavnem neki cajta mora pretečt, ni si ti pa treba šita razvlečt na dve leti...
pri tzem se pa ne strinjam mleko...jst sama nikakor nisem mogla bišega pozabit, neglede na to, da nisem več hodila k babici (živi v kraju kjer moja babica), sem se odrekla zarad tega marsikatermu dobremu kolegu, vmes spoznavala zanimive ljudi, la z zanimivimi tipi se zakopala v delo, v šolo, ampak nobena stvar me ni mogla odstrant od misli nanj...
dokler pač sama nisem po enem letu in pol ugotovial, da pač je to res konec in da sem sama neumna ker ga sploh pričakujem nazaj..ampak še po tej ugotovitvi sem potrebovala še lep čas, da sem ga res dokončno lahko pozabila...
sej ne rečem, da nisem v življenju po razpadu najine "zveze" obrnila novega lista..seveda ga sem, samo še vedno je ostajal v mojih mislih in srcu in ni bilo žive duše in nobene besede, ki bi mi to preprečila...
če nekoga ljubiš resnično, pač ljubezen še ostane kljub temu da si ga izgubil..in zdi se mi dfa je takrat še prekleto večja, kot pa prej ko ga imaš ob sebi..
sicer pa je odvisno tudi od posameznika kako hitro preboleva..recimo jaz sem človek (in predvidevam in vidim da je taka tudi tiasha in še veliko žensk), ki sploh ne morem preboleti osebe ki sem jo resnično ljubila, v kratjkem času..vse gre počasi in na dolgi rok..
in na žalost ni nobenega zdravila ali recepta, ki bi to dobo skrajšal..pač enostavno je treba samo preboleti in it naprej..drugega tukaj ne preostane....
dokler pač sama nisem po enem letu in pol ugotovial, da pač je to res konec in da sem sama neumna ker ga sploh pričakujem nazaj..ampak še po tej ugotovitvi sem potrebovala še lep čas, da sem ga res dokončno lahko pozabila...
sej ne rečem, da nisem v življenju po razpadu najine "zveze" obrnila novega lista..seveda ga sem, samo še vedno je ostajal v mojih mislih in srcu in ni bilo žive duše in nobene besede, ki bi mi to preprečila...
če nekoga ljubiš resnično, pač ljubezen še ostane kljub temu da si ga izgubil..in zdi se mi dfa je takrat še prekleto večja, kot pa prej ko ga imaš ob sebi..
sicer pa je odvisno tudi od posameznika kako hitro preboleva..recimo jaz sem človek (in predvidevam in vidim da je taka tudi tiasha in še veliko žensk), ki sploh ne morem preboleti osebe ki sem jo resnično ljubila, v kratjkem času..vse gre počasi in na dolgi rok..
in na žalost ni nobenega zdravila ali recepta, ki bi to dobo skrajšal..pač enostavno je treba samo preboleti in it naprej..drugega tukaj ne preostane....
mleko napisal/-a:tiasha napisal/-a:Ja tole je zelo lahko rečt, ko si že enkrat nekoga prebolel.Ko si pa še v fazi prebolevanja pa si je težko dopovedat vse te stvari. Težko si je vbit v glavo, da pač ne misliš nanj itd.
Sej slike že pospraviš pa vse ostale spomine ... ampak kaj ko je še milijon ostalih stvari, ki te spominjajo nanj ... Vsi možni kotički v Ljubljani, vsa možna hrana, vse stvari na tem svetu pač, ki sta jih prej počela skupaj. Pa ne mi rečt, da je treba to potem opustit ... Ker pol ne bi skor nič več jedla, delala ... ker sva prej resnično vse te stvari počela skupaj ... kuhala, hodila v šoping, se vozila s kolesi la la la la la la ...![]()
no no. lahko je rečt? povem ti eno, I learned it in the hard way. vsaj okolje v katerem živiš si uredi temu primerno. po blebetanju sodeč je dolga pot pred tabo, sam je pa tak, ko pride druga dovolj zanimiva oseba prvo pozabiš, kot da je nikoli ni blo. v glavnem neki cajta mora pretečt, ni si ti pa treba šita razvlečt na dve leti...
Sej pravim ... da ko enkrat preboliš lahko svetuješ kaj je najboljše, ampak med tem ko pa prebolevaš pa se ti to ne zdi tako lahko izvedljivo. Kar si vrjetno tut sam že ugotovu, če si dau to skos ...

Je pa res to, da okolje v katerem živiš si že urediš tako, da te stavri več ne spominjano nanj in tako naprej ... ampak še vseeno pa ostanejo stvari, ki te bodo spominjale nanj ne glede na to če zdej zdeložiram mojo bajto ...
Je pa vrjetno res, da ko spoznaš nekoga drugega je vse drugače. Ampak jst še vseeno pravim, da dokler nekoga ne bom prebolela popolnoma, ne bom skakala v novo razmerje. Ker bi s tem samo prizadela nekoga, ki bi ga najmanj hotela ...

Aja pa še to ... jst ne morem svojmu srcu ukazat kok časa bo trajalo preden ga bom prebolela ... ta moj šit. Vrjetno si nihče zanalašč tega ne vleče v nedogled ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*_nincy_* napisal/-a:Tiasha...samo en nasveti ignorirej kar ti piše on, ker nima pojma kaj govori...ker ne zna drugo kot prcat!!!!!
res je....
drgač pa ne vem kaj nj nardim... spet bom jokala.... dons, k bi mogla bit dobre volje, vidm, da bom vse pokvarla in zamorila večer oz. noč vsem k bojo zravn mene... tok ga pogrešam, da kr res ni

tiasha napisal/-a:Sej pravim ... da ko enkrat preboliš lahko svetuješ kaj je najboljše, ampak med tem ko pa prebolevaš pa se ti to ne zdi tako lahko izvedljivo. Kar si vrjetno tut sam že ugotovu, če si dau to skos ...![]()
Je pa res to, da okolje v katerem živiš si že urediš tako, da te stavri več ne spominjano nanj in tako naprej ... ampak še vseeno pa ostanejo stvari, ki te bodo spominjale nanj ne glede na to če zdej zdeložiram mojo bajto ...
zastopim in povedal sem tudi, da je potreben čas. najpreprosteje je, da se okupiraš s koristnimi aktivnostimi, čimamanj obujaj lepe spomnie. preprosto moraš dojet, da lahko preživiš brez njega in to je to. ni edini, ni zadnji...
Je pa vrjetno res, da ko spoznaš nekoga drugega je vse drugače. Ampak jst še vseeno pravim, da dokler nekoga ne bom prebolela popolnoma, ne bom skakala v novo razmerje. Ker bi s tem samo prizadela nekoga, ki bi ga najmanj hotela ...![]()
ne govorim o tem, da si namensko iščeš drugega partnerja, vendar ob novem boš za šalo pozabila prejšnega, le pravi mora bit.
Aja pa še to ... jst ne morem svojmu srcu ukazat kok časa bo trajalo preden ga bom prebolela ... ta moj šit. Vrjetno si nihče zanalašč tega ne vleče v nedogled ...
ne, nikakor ne moreš ukazovat. zato pa sprejmeš omenjene ukrepe in se v veliki meri distractaš od tega. ne zapravi dveh let brezveze. glej na to kot izkušnjo, kolko si se naučila ven in kolko bolje boš ravnala naslednjič. to je nekaj vredno, kaj misliš?
*_nincy_* napisal/-a:Tiasha...samo en nasveti ignorirej kar ti piše on, ker nima pojma kaj govori...ker ne zna drugo kot prcat!!!!!
ga. dipl. analfabetinja ni primerno izobražena za razumevanje mojega zgornjega prispevka, pri svojih desetih je začela manifestirat inhibicijo mišljenja, vsekakor je dosegla visoko stopnjo do danes.

mi lahk vsaj nekdo kaj svetuje... namrec, sm cist na dnu, kot se verjetno nikol u zivljenju... s fantom sma sla narazen...najprej mi je poslal sms, da naj bom iskrena z njim, pa da me bo pustil na miru, pa kaj mam za bregom...nato sm ga klicala eno uro, se sploh ni javil..pol pa mi rece na msnju, da itak nima on vec zaupanja...halo? nevem kje se sklada sms pa zaupanje... sm mu rekla, da bi ga poklicala, da se tako zmenima, ni hotel..no, in potem je sledilo samo se caw... grozno...kr vem, da je res konec, js pa nisem naredila nic...sploh se mi ni vec javil na telefon...je res otrocji...pocutim se kot izigran gnoj, najslabse na svetu...res nevem kaj naj sama s seboj...vem, da ga bom mogla pozabit...sam nevem pa, kaj mu blo kr naenkrat..kr vcerak ko sma se slisala, blo vse kul..tut rekel, je se prej, da druge nima...nevem no...zakaj me je na tak nacin odjeb***

moy hobi wsakdan
Mleko ... se strinjam s tabo ...
Pa tut razumem kaj hočeš povedat ... sej gre počasi počasi na bolje, z vmesnimi obupnimi krizami.
speedyka tebi pa pojma nimam kaj naj ti svetujem, ker bolj tvoj post berem manj mi je jasno vse skupaj ...
A sta vidva že prej mela kkšno krizo al si kr na enkrat dobidla sms s tako vsebino??
Drugač pa skrajno otročje in bedno lahko rečem ... kr neko pregovarjanje po smsih, telefonu, msnju ... Vidim, da si ti stara 21, tko da sklepam, da je on tut, če ne še starejši. Tko, da jst bi ga postavla na realna tla in sigurno zahtevala pogovor, odkrit ... Ker mi sploh ni jasno kako kr na enkrat, iz ljubega miru ... bam kr en sms, brez pojasnila in brez vsega. Otročje res totalno!!
Sicer pa sej s takimi tipi se sploh ni za ukvarjat ...

speedyka tebi pa pojma nimam kaj naj ti svetujem, ker bolj tvoj post berem manj mi je jasno vse skupaj ...

A sta vidva že prej mela kkšno krizo al si kr na enkrat dobidla sms s tako vsebino??
Drugač pa skrajno otročje in bedno lahko rečem ... kr neko pregovarjanje po smsih, telefonu, msnju ... Vidim, da si ti stara 21, tko da sklepam, da je on tut, če ne še starejši. Tko, da jst bi ga postavla na realna tla in sigurno zahtevala pogovor, odkrit ... Ker mi sploh ni jasno kako kr na enkrat, iz ljubega miru ... bam kr en sms, brez pojasnila in brez vsega. Otročje res totalno!!

Sicer pa sej s takimi tipi se sploh ni za ukvarjat ...

Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
ja tiasha... veckrat sma mela kaksno krizo, oz. on je mel precej cudne izjave, ceprav je govoril, da me ma rad... drgac pa se nikol ni nardil to kar je zdaj...sam z besedami pa me je veckrat "piknil"...js pa sm vedno upala, da bo bols, in slabe stvari pozabljala...pa sej u bistvu sploh ni nic vec pomembno, sej tut sama nic ne razumem...drgac pa, stikov pomoje neboma mela vec, kr itak, sploh se ne javi vec...kr neki no
hvala bogu sam, da mam neki oseb, ki mi stojijo ob strani, in nevem kaj bi brez njih... kr glede na to kaj mi ta tip naredil, se lahk pocutim kot en gnoj dobesedno... naucila pa se sem tut to, da sm dozivela res hudo hudo izkusnjo, sam lahk pa potegnem neki stvari iz nje, preko katerih se lahk marsikaj naucim... v slabem se vedno najde neki dobrega...

hvala bogu sam, da mam neki oseb, ki mi stojijo ob strani, in nevem kaj bi brez njih... kr glede na to kaj mi ta tip naredil, se lahk pocutim kot en gnoj dobesedno... naucila pa se sem tut to, da sm dozivela res hudo hudo izkusnjo, sam lahk pa potegnem neki stvari iz nje, preko katerih se lahk marsikaj naucim... v slabem se vedno najde neki dobrega...

moy hobi wsakdan
Glej samo to ti lahko rečem ... človek, ki te spravi v ta položaj, da se počutiš kot gnoj te ni vreden. Ni važno nič drugega, ampak dokler te špika z besedami in se tkole obnaša do tebe, te ni vreden. Nikoli in nikdar.
Pa vem kako je hudo, ko greš s fantom narazn, sm tut sama v istem sranju že tri mesce in vem kako boli, ampak ne smeš si pa dovolt, da fant ravna s tabo kot s smetjo. Zakaj le?? On ni čisto nič boljši od tebe in to moreš vedno vedet!!

Pa vem kako je hudo, ko greš s fantom narazn, sm tut sama v istem sranju že tri mesce in vem kako boli, ampak ne smeš si pa dovolt, da fant ravna s tabo kot s smetjo. Zakaj le?? On ni čisto nič boljši od tebe in to moreš vedno vedet!!

Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.