btusar napisal/-a:Ta vročina bo men skodrala še možgane, ne le lase Ja, mal sm še štorasta, se morm navadit... Sm desničarka, pa full lažje skodram levo polovico las, kot pa desno.
jst pa glih obratno... pa sm tud pr tadesnih... desna leva polovica mi nikol be rata tko dobr k leva
renny: težko dam peno za volumen po likanju... pol nima nobenga smisla... je pa res da če ne daš nič razen zaščite na lase se gotov boljš likajo oz. navijajo... ampak pr mojih nikakvih laseh je to nemogoče ker mi ne bi niti pet minut držala frizura
ja zdej sem brala da naj bi se ubistvu lahko dajal te zadeve na lase tud pred likanjem... ful čudn d ti ne dela dobr.
jst sem ga zdej šla kupt.. sleek&curl. super je!!! pa se nisem obnašala po gorenjsko in sem ga kupila kar v big bangu (ker ga v intersparu še zmeri niso imel, jst sem bla pa že preveč neučakana )
Življenju bi morali reči: "da", a večina jih reče: "da, toda..."
jah na žalost sm res bl k ne razočarana ... sploh ne drsi lepo ampak se kr neki "zatika" ... bom očitno mogla kr na tastarga prevekslat, tega bom mela pa za rezervo... šit no, sm res misnla da bo bolš
LyLa napisal/-a:Ej kok stane zj ta remington sleek&curl??
Jst bom svojega prodala, ker dveh ne rabim
ma jst bi ga tud najraj... sam kaj pa če ti un en in edini pokvari ... jst brez tega skor ne morem živet, tko da ga bom zaenkrat obdržala za rezervo...
sem pa tega remingtona 2002 z dvojno zaščito v pondelk nesla na servis in mi bodo zamenjal plate (k so se začele luščit)... zastonj, ker je še v garanciji... če koga zanima je servis na brnčičevi 13 (femec)
t-ya napisal/-a:frizer mi je ful opisu kak likalnik deluje na lase, tak da je res dobr da se uporabla to kremo če hočeš čez par desetletij še met svoje lase.
in zakaj jih ne bi mel ob neuporabi tega balzama?no sj valda je res,da more balzam bit,sam me skrbi da bojo odpadl zarad likalnika al kuga?
jaz pa kar ne morem verjet! moj sleek&curl se mi je pokvaru! kar ne morem verjeti. tako sem huda! sem imela tistega malo starejšega in je blo vse ok! sem nesla na servis in so rekli, da bo nekaj časa trajalo. zdaj pa sem brez likalnika in počasi bom tudi brez potrpljenja.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
^ jah na žalost lahk sam rečem wellcome to the club ... očitno so tale remington ena kitajska jajca... moj ta starejši likalnik je tud na servisu že dober teden in ne duha ne sluha kdaj bo fertik... pa mi kr ornk manjka, ker tale sleek and curl se sploh ne obnese na mojih laseh
katja22 napisal/-a:in kaj pol priporočate,da kupimo tisti,ki še nimamo tega likalnika???
joj, težko rečti. glej - meni osebno je sleek&curl superca za likanje. samo nisem ravno pričakovala, da se mi bo tako hitro pokvaril. malce sem razočarana. hja, pa imam eno prijateljico, ki ima likalnik ene čisto neznane firme (s keramičnimi ploščicami) in ga ima že 3 leta. pa se ji še nikoli ni pokvaru.
lej - jaz ti tko svetujem. malo se še pozanimaj o drugih ravnalcih.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
steLLcy napisal/-a:Zanimivo, tud moj Remington je biu na popravilu, ampak js sm vsaj novega dobila potem.
ja jst tud... sm ga glih dons šla iskat na servis... sm misnla da mi bodo starega popravli, pa so mi pol kr novga dal... fajn to ... tko da mam zdej nazaj mojga novga starga 2002 ...