Vse o MSN / Problemi z msn
A se da pri tem tanovem (Live) tut naštimat, da ti na seznamu pokaže slikce? Sem se nekak navadla, da jih tam vidim in je ful bedno k šele pol vidim, da jo je nekdo zamenjal, ko ga kliknem.
Da sploh ne omenjam tega, da vse tiste fore z barvo ne delajo več... Mam filing, da bom kar prejšnjega nazaj inštalirala.
Da sploh ne omenjam tega, da vse tiste fore z barvo ne delajo več... Mam filing, da bom kar prejšnjega nazaj inštalirala.

--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Men pa sploh noče naložit messengerja, nobene verzije. Zmeraj javi, da je prišlo do napake
Tko da mi dela samo Windows messenger, sam bi raj msn ker tuki ni ne slikc ne nič. Sam sem tut prašala tam, kjer računalnike popravljajo, če vedo kaj je vzrok, pa se nobenmu tut sanja ne. Mogoče kdo tuki ve?

Tko da mi dela samo Windows messenger, sam bi raj msn ker tuki ni ne slikc ne nič. Sam sem tut prašala tam, kjer računalnike popravljajo, če vedo kaj je vzrok, pa se nobenmu tut sanja ne. Mogoče kdo tuki ve?

Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Imam verzio 7.0 (ker imam zaradi starosti računalnika naložen milenium), in mi noče inštalirat 8.0
Danes pa se cel dan ne morem vpisat v MSN, ker mi javlja napako števila 81000314 ..... preverila kaj napaka pomeni, pa je "da manjka neka datoteka" .... naložim "manjkajočo datoteko", pa me še vedno noče vpisat
Pa glih zdaj, ko nucam to zadevščino
- what to do?
Danes pa se cel dan ne morem vpisat v MSN, ker mi javlja napako števila 81000314 ..... preverila kaj napaka pomeni, pa je "da manjka neka datoteka" .... naložim "manjkajočo datoteko", pa me še vedno noče vpisat
Pa glih zdaj, ko nucam to zadevščino

Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
Maychy napisal/-a:A se da pri tem tanovem (Live) tut naštimat, da ti na seznamu pokaže slikce? Sem se nekak navadla, da jih tam vidim in je ful bedno k šele pol vidim, da jo je nekdo zamenjal, ko ga kliknem.
lahko si naštimaš da boš vidla slikce

drugač pa kere fore z barvo ne delajo?
Hvala!
V prejšnjem sem imela svoj nick odebeljen in pobarvan z rdečo. Sedaj pa to ne deluje več. In tudi pri vseh ostali, ki to imajo mi namesto barve napiše kodo, ki jo za to potrebuješ.
V prejšnjem sem imela svoj nick odebeljen in pobarvan z rdečo. Sedaj pa to ne deluje več. In tudi pri vseh ostali, ki to imajo mi namesto barve napiše kodo, ki jo za to potrebuješ.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
- **SiMoN@**
- Kofetarica
čr maš live greš na orodja-možnosti pa k tam nick napišeš maš zravn barvno paleto pa zbiraš barve. drgač če pa tega niamš si pa moraš namestit msn plus 4.0. k tist msn plus k si ga mela prejt ne prime na tm msn-ju. tle maš link od 4.0
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Pozdravljene!
Imela sem Msn nevem kolk je bla že cifra (eden izmed novejših). No in sedaj sem dala gor Windows live messenger in mi ne dela Plus.
Plus mam gor ampak mi noče pokazat unih scen k jih majo nekateri...
Zanima me kateri je najnovejši MSN pa da ni windows oz. kokr sem mela prej unega še...
Zdej, če tega odstranim se mi še vsi stiki zbrišejo ane?
Imela sem Msn nevem kolk je bla že cifra (eden izmed novejših). No in sedaj sem dala gor Windows live messenger in mi ne dela Plus.
Zanima me kateri je najnovejši MSN pa da ni windows oz. kokr sem mela prej unega še...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jaz imam verzijo 7.5, mislim, da ni najnovejša... Mi pa dela vse vredu. Glede kontaktov pa: iz katerega koli računalnika se vpišeš na svoj msn račun kontakti in prikazno ime ostane, slikca in sporočilo zraven imena pa kakšno pisavo imaš pa se spremeni --> Kontakti se ti ne bojo zbrisali, tudi če zbrišeš msn iz računalnika.
Verzijo 7.5 pa dobiš tukaj.
Verzijo 7.5 pa dobiš tukaj.
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Tigi napisal/-a:Pozdravljene!
**SiMoN@** napisal/-a: čr maš live greš na orodja-možnosti pa k tam nick napišeš maš zravn barvno paleto pa zbiraš barve. drgač če pa tega niamš si pa moraš namestit msn plus 4.0. k tist msn plus k si ga mela prejt ne prime na tm msn-ju. tle maš link od 4.0
tle sm že napisala kaj nardit če ti na live ne prime stari msn plus..ta link kliken pa si ga dej dol-novejša verzija k paše na live pa ti bo delal

drgač pa je live ta nova verzija, msn plus 4.0 pa tanova verzija msn plus

men pa msn ne dela že dva dni.... dela sam, če grem na net pa se tm vpišem... u glavnem mislm, da bom lihkar znorela... ene desetkrat sm naložila msn gor, še večkrat sm ga deinštalirala... ne deluje
a ma mogoče kakšna iste probleme? no ja, sj ne da prvoščm, ampak tok da vem, al sm edina... sicer je pa vrjetn kej z mojim kompom narobe, k je res že oldtimer 

-
- Komunikatorka
- Kraj: Primorska
čist možn je d je kej z rač narobe, če je starejši k jst k sm si še neki naložila n msn mi je pol ful šteklo.... lahk pa bi mogla vse dt dol pa spet gore
vse na novo, cele programe pa to...če ne pa vpraš kakega frenda k se zastop n to, ti bo zihr znal pomagt, jst hvala bogu z to mam bratca
no upm d boš rešla probleme čimprej...

no upm d boš rešla probleme čimprej...

-
- Komunikatorka
- Kraj: Primorska