nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

ej narči zakaj pa zdaj zavijanje z očmi?pač izrazile so neko popolnoma normalno mnenje... jaz si ne predstavljam sexa z nekom,ki me sploh ne bi privlačil, moje mnenje je,da pač še nisi pripravljena, ali pa da še ni tapravega fanta
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
**_Ursy_**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **_Ursy_** »

pri 16...malo pred 17. rojstnim dnevom...
bilo j kul...pa še vedn sva skupaj... :)
karizma
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a karizma »

mene tud neki zanima,sj mogoč ste že govorile o tem.sem še nedolžna ampak imam tipa s katerim nameravam sexati.vendar se bojim tega da ga ne bo mogel dati not,da imam premejno lukno :? kakšne so vaše izkušnje s tem?ma katera podobne probleme oz. jih je imela?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Mislm da je blo to vsako strah na začetko...ampak to je najmanši problem...vrjemi da se ti dovol razširi da bo lahko ga dal notri...samo sprosti se pa prepusti se mu in to je to...če boš pa nervozna in mislila skos na to da ne bo šel notri potem pa defenitivno ne bo šel...ker je tako v tvoji glavi...res prepust se vsej strasti potem boš pa vidla da bo še plac ustal :D
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

evo sm jo zgubiLa, tega je khm..ne vem en let pomoim, sam odkr sm jo še vedno aktivna :oops: pa je bLo tud prvič uredu, sploh se čudm, da ni bLo krvi pa ničesar, tud boLeL me ni..zakaj ni bLo krvi? kera ve..?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

nedolžnost sm zgubila pr 17ih letih... s fantom, od lanskega novembra nisva več skupi.... blo je kr u redu, čeprou je blo pol vsakih bolš :)
ni mi žou, da sm jo zgubila pr teh letih.... mogoče mi je mejčkn žou, da je blo lih s tem fantom... ampak je, kar je :)
*sandy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Pomurje

Neprebrana objava Napisal/-a *sandy* »

Jaz pa sem jo zgubila pri 15 letih. S tem fantom pa sem se sedaj skupaj :eek:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

hehe, midva z bivšim sva oba prvič seksala pri 17 letih in bila skupaj do najinega 26. leta.
Proti koncu me je že mal firbec matral, kako je seksat še s kakim drugim, predvsem starejšim moškim in zdaj lahko rečem, da je boljše. :D
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lindick »

ful lepo, da vam je uspelo prvic s pravim...mi je kar hudo, ker sem svoj prvic dala fantu s katerim nisma bla skupi vsega skupi niti 3 mesece...no ja...jz sem verjela, da je moja sorodna dusa, moj mr.Pravi...ocitno sem se zmotila...zal mi je samo, da mi je vzel nekaj tako dragocenega...nocem se obremenjevat s tem, ampak vseen ceprav to blo skor pred pol leta jz se vedno bruhnem v jok ko se spomnim, kako se je vse skupi koncalo...blo je ful lepo z njim...res lepo...ampak dogodki, ki so temu sledili...zaradi tega si zelim, da bi se vedno bla nedolzna...pa se ena posledica je...tipom ne zaupam vec...in nekak ne morem spat vec z nobenim :( ...ker me je strah, da bo pol spet slo vse v ....khm.... po bivsem sem mela fanta zdej-ful je bil v redu pa res me ma rad ze ful dolg...pa sma nehala, ker nisem mogla spat z njim...ne vem kako nej se resim slabe vesti...starsem se itak ne sanja(mislijo, da sm nedolzna), kar me se dodatno obremenjuje...ceprav to sploh ni njihova stvar no...

se opravičujem, če to ne spada v kontekst teme :(
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
tina21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tina21 »

ojoj, lindick...
Ne se sekirat, ker vsi moški niso vredni tega (in ta tvoj očitno res ni)... žalostna bod samo zarad tistega, k bo vredn tud tega, da si za njega srečna...
Sicer pa še nekaj... Če te ja tvoj novi res imel rad, pol se ne bi razšla zarad sexa... Al ne?
PuPPyk4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PuPPyk4 »

no ja jaz sem 1. pri 17ih letih... mi je fant skos moril kdaj boa kdaj bova, pol sm ga pa na nek način nadrla naj mi neha morit da je itak moj 1. tip in naj mi da čas... in če me ma rad da bo počakal itak sva bla skupaj šele en mesec.
po tem enem še enem mesecu sem mu pač "dala" iz tega ker se mi ga preprosto ni dal poslušat....
mislm po 14 dneh mi je pa zabil konc.... nimaš kej ma niti nisem jokala za njim... oky sem pol šele 5 meecov za tem ko sva šla narazen :lol:

ubistvu mi pa ni nič žal da sem to nardila... ker mi itak ni prebodel devične kožice in še dobila sem izkušnjo kakšen sex mi pač ne sede ;)

pol me je skok slicu vabu na drink... kao da bi bla spet skupi ne .... hahaha pokala sem od smeha ko je to hotu saj sem zvedla iz tako trdnih dokazov da me je med najino zvezo 3x prevaral da ni mogel zanikati... no ja za 3x vem kolikokrat je pa bilo res pa se lah sam vprašam ubistvu me pa ne zanima več ;)

zdej mam tipa že pol leta in mi je z njim čist good no ja so tiste male napakice ampak pustimo to v tej temi ;)
slyerka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a slyerka »

jst sm jo pa zgubla dva dni pred 17 letom:) blo je cool še posebi k sma bla sama v skoraj prenovljemen stanovanju oz glih smo se selil iz enga u drugo stanovanje in sma takrat bla glih sma fajn:) fant se je potrudu in mi pričaru lep spomin na ta večer
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

mislm da tm pri 19, pozn ane, blo je pa poleti :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Tam nekaj žez 16 let. Zgubla pa sem jo s tipom, s katerim nikoli nisva imela resne zveze ampak sva bila samo "prijatelja". Še zdaj ne vem, če mi je žal ali ne... :D :D :)
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
SkY-MaN
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a SkY-MaN »

blue eye napisal/-a:mislm da tm pri 19, pozn ane, blo je pa poleti :D

isto je blo pr meni
Odgovori