nedolžnost?
-
- Sramežljivka
Mislm da je blo to vsako strah na začetko...ampak to je najmanši problem...vrjemi da se ti dovol razširi da bo lahko ga dal notri...samo sprosti se pa prepusti se mu in to je to...če boš pa nervozna in mislila skos na to da ne bo šel notri potem pa defenitivno ne bo šel...ker je tako v tvoji glavi...res prepust se vsej strasti potem boš pa vidla da bo še plac ustal 

ful lepo, da vam je uspelo prvic s pravim...mi je kar hudo, ker sem svoj prvic dala fantu s katerim nisma bla skupi vsega skupi niti 3 mesece...no ja...jz sem verjela, da je moja sorodna dusa, moj mr.Pravi...ocitno sem se zmotila...zal mi je samo, da mi je vzel nekaj tako dragocenega...nocem se obremenjevat s tem, ampak vseen ceprav to blo skor pred pol leta jz se vedno bruhnem v jok ko se spomnim, kako se je vse skupi koncalo...blo je ful lepo z njim...res lepo...ampak dogodki, ki so temu sledili...zaradi tega si zelim, da bi se vedno bla nedolzna...pa se ena posledica je...tipom ne zaupam vec...in nekak ne morem spat vec z nobenim
...ker me je strah, da bo pol spet slo vse v ....khm.... po bivsem sem mela fanta zdej-ful je bil v redu pa res me ma rad ze ful dolg...pa sma nehala, ker nisem mogla spat z njim...ne vem kako nej se resim slabe vesti...starsem se itak ne sanja(mislijo, da sm nedolzna), kar me se dodatno obremenjuje...ceprav to sploh ni njihova stvar no...
se opravičujem, če to ne spada v kontekst teme

se opravičujem, če to ne spada v kontekst teme

The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
no ja jaz sem 1. pri 17ih letih... mi je fant skos moril kdaj boa kdaj bova, pol sm ga pa na nek način nadrla naj mi neha morit da je itak moj 1. tip in naj mi da čas... in če me ma rad da bo počakal itak sva bla skupaj šele en mesec.
po tem enem še enem mesecu sem mu pač "dala" iz tega ker se mi ga preprosto ni dal poslušat....
mislm po 14 dneh mi je pa zabil konc.... nimaš kej ma niti nisem jokala za njim... oky sem pol šele 5 meecov za tem ko sva šla narazen
ubistvu mi pa ni nič žal da sem to nardila... ker mi itak ni prebodel devične kožice in še dobila sem izkušnjo kakšen sex mi pač ne sede
pol me je skok slicu vabu na drink... kao da bi bla spet skupi ne .... hahaha pokala sem od smeha ko je to hotu saj sem zvedla iz tako trdnih dokazov da me je med najino zvezo 3x prevaral da ni mogel zanikati... no ja za 3x vem kolikokrat je pa bilo res pa se lah sam vprašam ubistvu me pa ne zanima več
zdej mam tipa že pol leta in mi je z njim čist good no ja so tiste male napakice ampak pustimo to v tej temi
po tem enem še enem mesecu sem mu pač "dala" iz tega ker se mi ga preprosto ni dal poslušat....
mislm po 14 dneh mi je pa zabil konc.... nimaš kej ma niti nisem jokala za njim... oky sem pol šele 5 meecov za tem ko sva šla narazen

ubistvu mi pa ni nič žal da sem to nardila... ker mi itak ni prebodel devične kožice in še dobila sem izkušnjo kakšen sex mi pač ne sede

pol me je skok slicu vabu na drink... kao da bi bla spet skupi ne .... hahaha pokala sem od smeha ko je to hotu saj sem zvedla iz tako trdnih dokazov da me je med najino zvezo 3x prevaral da ni mogel zanikati... no ja za 3x vem kolikokrat je pa bilo res pa se lah sam vprašam ubistvu me pa ne zanima več

zdej mam tipa že pol leta in mi je z njim čist good no ja so tiste male napakice ampak pustimo to v tej temi