Foto model - avdicije, modne agencije...
Da bi morala u petkah bit jes nč ne vem...tm je reees najbol da si taka k si usak dan...to se gleda in to se ocenjuje...u polfinalu je pa spet še en izbirni postopek da si vas ogledajo še tiste skupi,k so jih izbral...lušten je ful 

Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
-
- Kofetarica
*Srček napisal/-a:Da bi morala u petkah bit jes nč ne vem...tm je reees najbol da si taka k si usak dan...to se gleda in to se ocenjuje...u polfinalu je pa spet še en izbirni postopek da si vas ogledajo še tiste skupi,k so jih izbral...lušten je ful
Jaz sem bila pred 2 letoma in je že v vabilu za polfinale pisalo, da moramo imeti s seboj kopalke in čevlje z visoko peto

-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Najprej pohvala vsem puncam, ki si upajo na tekmovanja.... 
Čist sem se zaljubila v tole punčko:
http://www.vulcanomodels.com/index.php?str=modeli&lnk=1&ref=11&start=25 Ful ima dobre slike, pa še fotogenična je zelo!!! 

Čist sem se zaljubila v tole punčko:

-
- Kofetarica
http://www.vulcanomodels.com/index.php? ... 1&start=26
o... nisem vedela, da je tudi miša prio vulcano models

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
skinny napisal/-a:http://www.vulcanomodels.com/index.php?str=modeli&ref=11&lnk=1&start=26
Ah, pa saj to je pa že zelooo dolgo... Saj je tam cel kup teh bivših misic, kandidatk za miss ipd.

Joj, pa tale Teja Haver (tista novopečena pevka, poleg modela) se tudi povsod pojavlja

-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
Za v tujini ne vem, pr nas je kar oboje eno in isto...
Sam pri nas si s 170cm lahko še kje na pisti, v tujini pa ne, že s 175 si bolj majhen. Pol delaš samo fotkanja...
Ma ne vem, mislim, da s 160 za kakršnokoli kariero v tej smeri nimaš šans, no. Razen, če že prej kako drugač uspeš in te pol še za to ponucajo, kot kake velike zvezde. Da pa kar ena pride, pa če je še tok luškana, pa ne... Ne vem, mogoče pri kaki agenciji vzamejo, pri nas maš majhne šanse, če si mogoče 168-69, pa res fuuuuuul ful huda.
Sam pri nas si s 170cm lahko še kje na pisti, v tujini pa ne, že s 175 si bolj majhen. Pol delaš samo fotkanja...

Ma ne vem, mislim, da s 160 za kakršnokoli kariero v tej smeri nimaš šans, no. Razen, če že prej kako drugač uspeš in te pol še za to ponucajo, kot kake velike zvezde. Da pa kar ena pride, pa če je še tok luškana, pa ne... Ne vem, mogoče pri kaki agenciji vzamejo, pri nas maš majhne šanse, če si mogoče 168-69, pa res fuuuuuul ful huda.
-
- Kofetarica