Pizza
glamBABY napisal/-a:Pice so res zakonše posebi iz Trte al pa iz Piazze
o, ja , v trti so res super

drugač pa na pici ne maram več mesa (drgač mi je dobr, sam tu se mi je zameru), pa odpovem se tut gobam pa morskim sadežem. najrajš mam zelenjavno z rukolo al pa s paradižnikom in mocarelo in baziliko, če je pa margerita, mi pa gor blazno paše kisla smetana. aja, pa špe najpomembnejša stvar na pici: OLIVE!!!
...just breathe...
- Elven Lied
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
-
- Komunikatorka
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
men je pa njajbolša klasična iz fullllllllllll sira, kečapompa itak gobicami
meni težko prebavljive so pa olive, artičoke, kaka ekstra zelejnava
me pa matra da bi poskusla z morskimi sadeži
drgač pa kadar gremo na morje je na mojmu jedilniku vedn pica...no se najde kaki dunajski, al pa kalamari.
prevladuje pa pica, k se je najem do naslednga dopusta

meni težko prebavljive so pa olive, artičoke, kaka ekstra zelejnava
me pa matra da bi poskusla z morskimi sadeži

drgač pa kadar gremo na morje je na mojmu jedilniku vedn pica...no se najde kaki dunajski, al pa kalamari.
prevladuje pa pica, k se je najem do naslednga dopusta

nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
jz mam rada različne pizze. najraj naročim klasično s koruzo in tatarsko. včas jem tud popaja. kakšnih takih s klobasami, tuno al pa čim podobnim ne maram glih najraj. kakšna s pršutom je za pojest vendar redko.
sama pizze ne delam, poznam pa neki takih ki nardijo tolk dobro, da se ne splača it v gostilno jo jest.
drugač jo jem le občasno, kadar mi pač paše, sploh zatok ponavad ne morem cele pojest pa rabim še nega tazga da potem celo pico skup pojema.
sama pizze ne delam, poznam pa neki takih ki nardijo tolk dobro, da se ne splača it v gostilno jo jest.
drugač jo jem le občasno, kadar mi pač paše, sploh zatok ponavad ne morem cele pojest pa rabim še nega tazga da potem celo pico skup pojema.
Js mam rada pico
Nikoli mi ni dobra doma tako kot je dobra v picerija, mami sploh neznam delat pice nardi tak debel kruh ugalvnem bljek.
Js mam rada da je sir še tak stopljen potem mam rada koruzo olive mleto meso,nemaram pice 4 siri ali pa zelejavne nekako mi je okus čist zgrešen.
Rada imam tudi morsko pico, čeprav sem bla zadnjič v piranu v neki piceriji ob obali in sem jedla morsko, sem misla da bom bruhala tk u bedu pice pa še dolgo nism jedla pr nas nardijo milijonkrat boljše...
Js upam da bom mela danes za koslio pico

Nikoli mi ni dobra doma tako kot je dobra v picerija, mami sploh neznam delat pice nardi tak debel kruh ugalvnem bljek.
Js mam rada da je sir še tak stopljen potem mam rada koruzo olive mleto meso,nemaram pice 4 siri ali pa zelejavne nekako mi je okus čist zgrešen.
Rada imam tudi morsko pico, čeprav sem bla zadnjič v piranu v neki piceriji ob obali in sem jedla morsko, sem misla da bom bruhala tk u bedu pice pa še dolgo nism jedla pr nas nardijo milijonkrat boljše...
Js upam da bom mela danes za koslio pico
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana