jeeeeeeeeeeeeeej italijaaaaaaaaaaaaaa ne vem men nemci enostavno niso všeč in samo bala sem se,da se jim bo usral, ampak hvala bogu so italijani zasluženo zmagal
It looks like we could have made it baby...me and you!
Res mi je škoda nemcev, ker so skozi celotno prvenstvo pokazali odlično znanje in igro. In seveda mi jih je škoda, ker so bili moji favoriti.
Ampak po drugi strani, so si Italijani zaslužili zmago (sicer mi ni všeč način, bi imela raje enajstmetrovke), ker so to tekmo odigrali tako, kot sem jih navajena. Tako da res, svaka jim čast za takšno igro.
Kar se pa tiče finala, pa ne bom navijala za francoze/potrugalce le zato, ker so Italijani premagali moje Nemce.
Pravzaprav, se bom kar težko odločila, za koga naj navijam, če bodo Italijani ponovno pokazali takšno dobro igro.
Samo pa vseeno, še vedno, privoščim zmago Francozom (če je že Nemci ne morejo dosežti). Nemcem pa privoščim tretje mesto.
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Bravo Končno se je zgodilo tisto, kar bi se moglo par tekm nazaj. Nemcem mislim!
Italija je igrala res odlično in ne glede na vse so spet dokazal, da so narod, ki ve kako se špila nogomet! Noro so mi polepšal dan ... včerejšnji in današnji ...
Zdej pa samo še držim tačke dans za Portugaalllcee ... jejejjee
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.