Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jagodka85 napisal/-a:jah, tko so mu rekl.... mot ju pa izklučno to, da sm bl okrogla... kadar jima je kej govoru, je govoru v bistvu sam seb.... pravta, da prjatla sva lahko, kej več pa ne, ker ju pač skrbi za ugled njihove družine... kr neki u glavnem... ne vem no, men je full hudo, da more bit tko, sam da bi se pa zarad tega skregu s starši, pa nočm... ker se jz že tko počutm krivo, pol bi se pa še bl... po en stran bi mu rekla, prid k men živet, sj nama bo ratal... sam kaj k se to nikol ne ve... starša njegova mi pa nočta dat šanse, pa me bol spoznat, ker njiju zanima sam zunanjost punce

ja pol bodta pa "prijatelja" kar se tiče staršev, pa mogoče te bojo tko bolš spoznal, če bosta sam kao prijatelja, sej prijatelje najbrž kdaj dam pripelje a ne?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Tigi napisal/-a:Zdajle je šel domov. Konec je...nism več mogla ker me ni vredn ker mam rada drugega. Jokal je. Full. Hudo mi je ker sem ga prizadela kar si sploh ne zasluži.

Ampak tako je življenje kruto.

Rekel je da bova kolega ker je hotel sprva čisto pretrgati stike.

Nisem mogla več...žal mi je zanj :(
Ampak, če sem ga imela rada kot prijatelja ni fer do njega čeprav je zelo dober...

če ga imaš samo za prijatelja in hočeš drugega ja prav da si ga pustila, to bo tut sam videl ko bo dal najhujše čez :)

okrogla če hočeš sama sebi dobro, prekini stike s tem bivšim... dokler ne narediš sama prostora v svojem srčku, ne more priti noter nekdo nov :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

zvoncica, to se tko fajn sliš, sam kaj k se mi ne da skrivat pa neki delat, da sva sam prjatla, ker pol u bistvu laževa... v taki zvezi bit, mi pa ne leži.. sprejel bi me, če bi bla suha... to je dejstvo... al pa sta rabla sam izgovor, da ne bi svojga sina dala stran, ker sta očitno vidla, kok je resn, pa da ma resne namene... ne vem no, tok rada bi si pomagala oz. nama pomagala, ker bi bla rada srečna z njemu, pa ne znam... znam pomagat, svetovat drugim, sama seb pa ne znam spljoh..... res ne vem, kaj nj nardim.... jz ga enostavno rabm... ljubim ga, čeprou mu tega nism nikol povedala... zdj tega ne bo vedu.... mogoče je še bolš tko.....

okrogla, iz srca ti svetujem, da prekin stike z njemu.... vem da je hudo, ampak bo pomoje še najbolš zate...

tigi... dam ti prou... res si prou nardila, ker bit z enim, k ga maš sam za prjatla... to ni to in brezveze ga za nos vlečt... vrjamem pa, da mu je hudo, ampak bo spoznou da je tko tud za njega najbolš...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

jagodka edini ki te mora sprejeti je tvoj fant. z njegovimi starši nej on opravi... a bi ti njemu pustila da te on pusti če ga tvoji starši ne bi marali čeprav bi vedela da te ima kljub temu rad? valda se pogovoriš s starši, pa poskusiš na vse možne načine.

ne vem, jaz bi probala karkoli, pogovorta se, pa če on isto misli probajta kaj zrihtati. mogoče pa on isto trpi kot ti, samo je preponosen ker si ga navsezadnje ti pustila. za ljubezen se je treba boriti punca če si prepričana da je to to :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ajoj zvoncica, k tele tvoje poste pa nasvete berem, se mi zdi kr naenkrat use tko lahko... ampak pol se zavem, da ni... ker njegova starša bi se zarad mene odpovedala svojmu edinčku.... in tega jz nočm... nočm, da se kdorkol krega zarad mene, sploh pa ne oseba, k mi pomen največ... glede obratne situacije... mislm, da do tega ne bi pršlo, ker se moji starši pač sprjaznejo s tistim, k ga jz izberem.... čeprou so že pravl za kakšnega, da ni pravi zame in se je na koncu izkazal, da res ni bil... pač povejo svoje mnenje, pol pa utihnejo... pustijo mi, da sm srečna... njegovi starši pa pač niso taki, ker jih zanima samo to, da bo mel njihov sinčk eno lepo, suho žensko... nč druzga... pa če nikol ni srečn z njo, važn da je ona lepa pa suha, po možnosti taka, da se bo lihkar podrla (pa nimam nč proti suhim puncam, da ne bo pomote).... ne vem no, pojma nimam kaj nj nardim... najrajš bi ga poklicala, ker ga res rabm slišat, sam mu nočm težit, ker ne vem, kaj si on misl o tem... ne vem, al bi blo prou da ga pokličem... nč več ne vem... :(
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

lej jagodka, starša se ne bi nikoli odpovedala edinčku, sploh ne zarad ene punce. to sm stoprocentno prepričana. če bi se hipotetično odselu od doma pa 14 dni ne bi poklicu, bi bla mama že čist paf od skrbi da se mu ni kej zgodilo.

glede na to da si ga ti pustila če se prav spomnim, bi ga jaz definitivno poklicala, pa se kej zment probala. kaj pa on pravi glede njegovih staršev? ne se počutiti krivo, če se on zaradi tebe krega s svojimi starši, če ga imaš rada, ga imaš rada in pika. ljubezen ni še nikomur škodila. z njegovimi starši nej pa on opravi, al nej ti pa on reče da noče bit s tabo. :)

jz sm pa včeraj spet jokala, poslala sm mu še en msg (trapa jz) če je še vedno prepričan da je bolš da sva nehala pa da me je tist včeraj spet ful potrlo. in dobila sm nazaj da misli da je boljše da sva nehala, pa da ga lahko še zmeraj kaj pokličem, pa da bi mu blo kul če bi bila prijatelja. sam jz zdele ne morm bit njegova prijateljica, tut čez 3 mesece ne vem. po eni strani si ga ful želim v svojem življenju, po drugi strani pa vem da bom še kr naprej upala da bo ugotovu da je naredil napako. al pa to da bi mi povedu da ma novo punco, bi me vseen mal špiknilo pri srčku :(
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Zvoncica napisal/-a:
jz sm pa včeraj spet jokala, poslala sm mu še en msg (trapa jz) če je še vedno prepričan da je bolš da sva nehala pa da me je tist včeraj spet ful potrlo. in dobila sm nazaj da misli da je boljše da sva nehala, pa da ga lahko še zmeraj kaj pokličem, pa da bi mu blo kul če bi bila prijatelja. sam jz zdele ne morm bit njegova prijateljica, tut čez 3 mesece ne vem. po eni strani si ga ful želim v svojem življenju, po drugi strani pa vem da bom še kr naprej upala da bo ugotovu da je naredil napako. al pa to da bi mi povedu da ma novo punco, bi me vseen mal špiknilo pri srčku :(

Glej mala jst sm bla ista ... ista kot ti. Pa še zdej sm z vmesnimi krizami. Pa bo 7. minilo že tri mesece ... pa sm še vedno obupano žalostna, ker ga ni v mojem življenju. :cry:

Ampak moraš bit trdna ... vem, da je težko resnično je. Tut jst si na začetku nism predstavljala, da bi lahko bla njegova prijateljica, po drugi strani si pa nisem predstavljala življenja brez njega. Sploh ne po 5 letih zveze. :(

Ampak potem se nekako naučiš živeti iz dneva v dan brez njega ... ker se preprosto moraš. Je težko in kkšn dan bi umrla od žalosti. Ampak tako je ... dan si moreš zapolnit sama s sabo kokr najbolj veš in znaš. Počet stvari, ki te najbolj veselijo in izpopolnjujejo ... :wink:

Težke so te stvari glede prijateljsta/neprijateljsta. Po eni strani se zdi tako lahko, ampak v resnici sploh ni. Tut jst sm mela v tem času, ko sva narazn že popolno upanje, da bova pa zdej res prijatelja, zaradi določene situacije. Pa sem potem doživela samo še hujše razočaranje. Njegovo ignoranco oz. zelo velik nesporazum.

Treba je pustit času čas ... naj čas pokaže svoje. Na žalost je tako, da ko je veze konec, jo je konec ... brezveze je nekaj drezati in prosti na kolenih in se dobesedno poniževat ... je že res, da bi za ljubezen naredia vse, ampak če iz nasprotne strani ni odziva ... ne v tem primeru se pa ne bom trudila ... :(

Pustita obe dve času čas ... jst tko pravim, če sta si dva usojena in namenjena se bosta našla ... če ne danes, jutri, čez en mesec ... pa čez pol leta, leto ... Samo treba je pustit času čas ... da se vse skupaj umiri, da se ta prva in najhujša čustva umirijo, da glava postane trezna.

Na žalost je v življenju tako, da ni vse kot bi si sami želeli. Če bi lahko, bi naredila tako, da nikomur v življenju ne bi blo treba it čez to fazo, dati čez takega obdobja. Ampak kakor je lahko ljubezen neki najlepšega, se lahko spremeni tudi v največjo bolečino. :cry:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

ja, res je najhujši občutek na svetu ko te pusti oseba ki jo imaš najrajši na svetu.... jokaš pa jokaš pa ne moreš zaspati... rada bi bila takšna kot sem bila preden sem ga spoznala. ni mi žal za nobeno stvar, samo res se sprašujem če je kaj narobe z mano ker sem ga imela tako slepo rada, da nisem opazila da sva se popolnoma oddaljila... pa ne, ni res, da tega nisem opazila, samo še vedno sem mu verjela da me ima rad, ko mi je to govoril, pa da imava samo krizo, ki bo minila ko bo minil čas izpitov, njegovih tekem in bova imela več časa zase... nisem mu toliko težila naj si vzame več časa zame, ker sem se tako veselila poletja... zdaj sem pa absolventka, vse izpite sem naredila že zdavnaj, to bi moralo biti moje najlepše poletje, bo pa najbolj žalostno... :cry:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

ojoj.. me kr v srčku stiska, ko berem vse skupaj! Boli me za vas... res! Vem kako je, če ostaneš sam... včasih se rpav bojim, da bi se zopet resno vezala, ko borem vse skupaj...

postke od tiashe... srček me boli ko to berem... ko res po določenem času veze nehaš razmišljat, da bi bil še kdaj sam... potem pa kr naenkrat...
zvoncnica.... zdej še tvoji...ajoj! skor jokam zraven, ko berem!

in vse druge, ki trpite... boli me! ker tudi sama trpim! Sej nekoč, bo tudi nam fajn... samo naprej je treba it, zacelit rano in vstat! Pogledat svetu v oči! Samo ne se forsirat! To bomo storile takrat, ko bomo pripravljene! In res bo samo čas pokatu kdaj bo to...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Vsi smo dali to čez pa bote še ve. Verjemite
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Zvoncica napisal/-a:lej jagodka, starša se ne bi nikoli odpovedala edinčku, sploh ne zarad ene punce. to sm stoprocentno prepričana. če bi se hipotetično odselu od doma pa 14 dni ne bi poklicu, bi bla mama že čist paf od skrbi da se mu ni kej zgodilo.

glede na to da si ga ti pustila če se prav spomnim, bi ga jaz definitivno poklicala, pa se kej zment probala. kaj pa on pravi glede njegovih staršev? ne se počutiti krivo, če se on zaradi tebe krega s svojimi starši, če ga imaš rada, ga imaš rada in pika. ljubezen ni še nikomur škodila. z njegovimi starši nej pa on opravi, al nej ti pa on reče da noče bit s tabo. :)

ma ne, nism ga jz pustila... skupi sva se odločla, da bo tko najbol, čeprou sva oba jokala in nama je blo hudo... sj tud men se zdi, da njegova starša pretiravata, sam glede na to, da sta mu to že večkrat rekla, je čist možno da resno mislta, čeprou se mi zdi, da ga sam izsiljujeta... ne vem no... on je razočaran, ker nikol ni mislu, da bosta njegova staradva tolk komplicirala glede ene punce, k jo ma rad.. zmer sta mu govorila, da bi rada vidla, da ma eno s kero bo srečn, k bo luštna, dobra po srcu pa prjazna... to nj bi jz bla... ampak ne, nism dost dobra za njega sam zarad tega, ker sm pač močna... men bi blo velik lažje, če bi mi on reku, da mu ni več do mene, da noče bit z mano, bilo kej.... sam kaj k vem da bi mi lagou... lagat pa ne zna.... dons sm ga spet hotla poklicat, pa ga ne upam, ker mi bo pol vrjetn še težje.... :cry:

ne vem, kaj nj rečm na to, kar berem zadne dni tuki gor... tok sm razočarana nad življenjem... že tko mam 1000 in 1 problem, pol še tole.. pa še bl me razočara, k vidm da nism edina, k trpi zarad ljubezni.... jz prvoščm vsem, da so srečni, tud vam iz foruma... pa vidm, da ni vse tko rožnato pr velik puncah... in to me še bol potre... jz vam vsem želim srečo v življenju na vseh področjih, čeprou vas ne poznam...

*pupika* kdaj nam bo fajn.... men je blo fajn k sm spoznala tega tipa... in kaj mam zdj... tisto, kar sm mela predno sm njega spoznala.... žalost in trpljenje.. pa vem, da on ni nč kriv za to, čeprou se mi je velikrat opraviču pa reku, da se krivga počut.. sam sj ni on kriv, da ma take starše... ne vem no, jz resnično upam, da bo tko kot si rekla... da nam bo kdaj fajn... ker zdj saj men definitivno ni :cry:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

jagodka85 napisal/-a:*pupika* kdaj nam bo fajn.... men je blo fajn k sm spoznala tega tipa... in kaj mam zdj... tisto, kar sm mela predno sm njega spoznala.... žalost in trpljenje.. pa vem, da on ni nč kriv za to, čeprou se mi je velikrat opraviču pa reku, da se krivga počut.. sam sj ni on kriv, da ma take starše... ne vem no, jz resnično upam, da bo tko kot si rekla... da nam bo kdaj fajn... ker zdj saj men definitivno ni :cry:

poglej jagodka! vrjamem, da ti trenutno ni fajn! VEM, da ti ni!! Verjemi pa, da ne bo večno trajalo! Neveš kaj vse ti prinese življenje! Vem tudi to, da ti bo hudo še nekej časa! VEM!!! Samo nikar pa ne misli, da bo tako vedno! Tudi zate bo posijal spet sonček! In spet boš srečna kot takrat, ko si bla z njim...
sociologinja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sociologinja »

Zivijo punce.

Prijazno so mi svetovali to temo, ker tudi mene daje čas po odnosu! Ki se je ravno včeraj končal.

Malo so me začeli občutki oblegati. Tisti, ne najbolj prijetni! :(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

hvala *pupika* :bussi:

sociologinja, ti se nam kar zaupej, pa ti bomo svetovale... tko k so men svetovale in se počutm bolš, ker pač pogovor mejčkn pomaga :)
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

jagodka85 napisal/-a:hvala *pupika* :bussi:

sociologinja, ti se nam kar zaupej, pa ti bomo svetovale... tko k so men svetovale in se počutm bolš, ker pač pogovor mejčkn pomaga :)

pomaga, pomaga! vsaj iz sebe daš in že zarad tega ti je potlej mal lažje!!

jagodka, pa je res nepreklicno konec??
Zaklenjeno