Evo ta vikend nam je ratal it v Novaljo.
Na koncu je izpadlo cisto drugace kot smo planirali. Saj je trenutno dol se vse v razsulu.
Zeleli smo imeti cisto divji vikend, zuranje in spanje na plazi... da se prakticno ne premaknes iz Zrc.
Ko se pripeljemo na Zrce, ze prvo presenecenje... parking zdaj pobirajo na uro in to 24 ur na dan. Cena za eno uro je 3 kune. (Za tiste, ki ne vejo, vcasih je bil cel dan 10kun). Tako smo ze prvi dan zapravil samo za parking (dan + noc) cca 50kun.
Naslednje presenecenje... nikjer v Zrcu ne delajo tusi!

Torej smo obvezno morali najti tuse... se odlocimo za apartmaje. Cena dokaj ugodna €45/noc za 4 osebe pa se klima je bila - vsaj neki
Glede dogajanja je bilo vec ali manj jasno, da se ni sezona. Torej je bilo vecinoma mladih familij in parckov. Nekaj srednjesolk iz SLO in veliko nadutih hrvatic - nekaj tudi normalnih
Vecerno dogajanje:
Cocomo (Novalja) - vec ali manj poln (vsaj spodaj)
Aquarius (Zrce) - dost polno, vendar se veliko rezerve
Papaya (Zrce) - skor cist prazno
Calypso (Zrce) - tudi cist prazno (10-20 ljudi max)
Popoldanski partiji se se niso startal.
Vreme je bilo se najbolj prizanesljivo, ceprav je kar dosti pihalo. Soncno cel vikend, morje pa zelo toplo.
Koncno so tudi dokoncali s prenovo cest na Pagu oz. do Paga iz A-C. Tako je zdaj cela prenovljena in ni vec stare ceste (ki je bila bolj podobna makedamu). To velja za tiste, ki ne gredo na trajekt!
Toliko za1x... sicer se vedno nacrtujemo bolj na izzi dopust proti koncu julija. Saj se sezona partijev v Zrcu zacne po 15.7.
Se to, glede zaprtja diskacev ob 4h ni panike. Mi smo bili do cca petih, pa se ni bilo panike. Je pa nekaj kriminalistov na plazi in dosti tezijo folku. Mojega kolega so 3x pregledal v dveh noceh

in se nekaj stikal po mojem avtu!!

Zdej, ce ze sikajo, delajte kar recejo in ne bo panike! Sam je vcasih zaradi alkohola tezko bit tih
LP
.:popravljeno:.