Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

maychy tut sama sem že razmišljala da bi nehala, nisem pa vedela da tudi on o tem razmišlja. drugače je o tem razmišljati čisto hipotetično, kot pa ko si enkrat postavljen pred dejstvo.

jaz verjamem da obstaja več kot to kar sva imele midve z najinima bivšima. sploh ko berem po forumu o puncah, ko so še po 5 ali 10 letih prepričane da imajo najboljšega fanta na svetu... zdaj vem da moj bivši to ni bil. verjamem da obstaja nekaj več, verjamem da obstajajo fantje, ki jim je skupna prihodnost s punco tako pomembna kot meni. :)

sam še najt jih je treba :D :wink:

dons sm drugač ful ok, niti na kraj pameti mi ne pade, da bi kej jokala al pa bog ne dej šla gledat najine skupne slike.

jutri bom pa zihr spet jokala tuki gor :?
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

maychy: Ne gre za navajenost...sm mela fanta,kakršnega opisuješ in mi je blo kul...ampk pr 16ih. Šla sva narazen, grde scene, men hudo pa u jok...skor eno leto nism pršla h seb-use mi je šlo narobe zarad tega...prou res sm misnla da kej bolšga ne obstaja...

Pol sm pa po reees čistem naključju lubija spoznala...k ni blo teoretske šanse da bi ga spoznala (on iz Mozirja jes iz Trbovl, on house posluša,jes rnb,pa u Lj sm u šolo hodila...),pa še predn sm se res zavedla sm se zalubla do ušes pa še prek vanj...reeees čis preveč :oops:

In spoznala da je bit zaluuuubleeen tok lepo...4 leta sva skupi,živiva skupi u študentskem flatu in mi je noro...k je reees oseba zame-use na njemu mi je ušeč...

K boš najmn pričakovala, te bo zadel...takrat pa sam uživi, pa vzem to izkušno z bivšim kt eno pozorilo, kašn fant ne bi smeu bit... :wink:
:bussi:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

hmm... bla v zvezi tri leta in pou, jz prekinla, ker enostavno nism več zmogla prenašat tega, da se je tip norca delu iz mene, delu take in drugačne traparije... prebolela v enem tednu... in sm ponosna nase, da sm nardila ta korak, k sm s tem odlašala kr dve leti... ni mi žou, da sm to nardila, ker je zame bolš... za njega se mi pa lepo po domače povedan j... :twisted:

drgač sm pa v sredo končala zvezo oz. sva jo skupej s fantom.. u bistvu za brezveze... njegovi starši niso odobraval tega, da je z mano, ker nism neka manekenka pa suhica in so mu rekla da nj se odsel, če hoče bit z mano, pa da nima kej nazaj hodt.... skupej sva bla tri mesce... sj sliš se mal, sam k sm se res navezala na njega, najrajš ga mam in ne vem kk bom to prebolela, ker sva se štekala u nulo... res mi je hudo in ne vem kuko naprej :nixweiss: :cry:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

jagodka85 napisal/-a:hmm... bla v zvezi tri leta in pou, jz prekinla, ker enostavno nism več zmogla prenašat tega, da se je tip norca delu iz mene, delu take in drugačne traparije... prebolela v enem tednu... in sm ponosna nase, da sm nardila ta korak, k sm s tem odlašala kr dve leti... ni mi žou, da sm to nardila, ker je zame bolš... za njega se mi pa lepo po domače povedan j... :twisted:

drgač sm pa v sredo končala zvezo oz. sva jo skupej s fantom.. u bistvu za brezveze... njegovi starši niso odobraval tega, da je z mano, ker nism neka manekenka pa suhica in so mu rekla da nj se odsel, če hoče bit z mano, pa da nima kej nazaj hodt.... skupej sva bla tri mesce... sj sliš se mal, sam k sm se res navezala na njega, najrajš ga mam in ne vem kk bom to prebolela, ker sva se štekala u nulo... res mi je hudo in ne vem kuko naprej :nixweiss: :cry:

KAJ?????Zaradi staršev?
Ja men je res zelo žou zate ampak ali se res na tem ne da kaj narediti...kaj bi pa radi za svojega sinčka?Mislm če bi mu res hoteli vse najbolše bi mu pustili punco,ki si jo zbere sam ne pa da morajo biti neka merila prisotna!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

*_nincy_* napisal/-a:KAJ?????Zaradi staršev?
Ja men je res zelo žou zate ampak ali se res na tem ne da kaj narediti...kaj bi pa radi za svojega sinčka?Mislm če bi mu res hoteli vse najbolše bi mu pustili punco,ki si jo zbere sam ne pa da morajo biti neka merila prisotna!

jap, zarad staršev.... oni hočjo za svojga edinčka eno suhico, k se bo lihkar polomila.. jz pa to nism... se je mislu k men preselt, sam so mu rekl, da če nama ne bo šlo, da domov nima kej hodt :? tud jz mislm, da če bi mu hotl najbolš, bi mu pustil, da je s tisto k jo hoče met.... ne vem no, trapast se mi pa zdi, da sam zarad tega ker nism popolna, nism vredna, da bi bla z njemu.... po njihovih besedah nj bi bla z njemu sam zato, da mu bom kšnga otroka na grbo dala... lh bi mi dala saj šanso, da me spoznata, da bi vidla, da nism taka za kakršno me mata, ampak njima je važna sam zunanjost, pa tud če je ženska po domač povedan zabita k noč
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

jagodka85 napisal/-a:
*_nincy_* napisal/-a:KAJ?????Zaradi staršev?

jap, zarad staršev.... oni hočjo za svojga edinčka eno suhico, k se bo lihkar polomila.. jz pa to nism... se je mislu k men preselt, sam so mu rekl, da če nama ne bo šlo, da domov nima kej hodt :? tud jz mislm, da če bi mu hotl najbolš, bi mu pustil, da je s tisto k jo hoče met.... ne vem no, trapast se mi pa zdi, da sam zarad tega ker nism popolna, nism vredna, da bi bla z njemu.... po njihovih besedah nj bi bla z njemu sam zato, da mu bom kšnga otroka na grbo dala... lh bi mi dala saj šanso, da me spoznata, da bi vidla, da nism taka za kakršno me mata, ampak njima je važna sam zunanjost, pa tud če je ženska po domač povedan zabita k noč

Ja teli pa niti v ceviliziranem svetu ne živijo..prosm stari vek je šel že mimo.....kako mi grejo na živce taki starši...no sej me zanima kako se bodo sprijaznili z ostalimi..jao imam tak filinga da bo njun edinček ostal sam z mamico in očkom...žalostno da taki starši obstajajo ...in tut močno dvomm da bo katera dobra za starše!!!!! :roll:
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

jagodka85 napisal/-a:...da sam zarad tega ker nism popolna, nism vredna, da bi bla z njemu....

Kje pa piše kaj je popolno??? Si popolna, popolnoma taka k si...in ni puhlica, mislm resno...čimveč nas je različnih na svetu,tko po izgledu kot po razmišljanju, lepše se mamo... men je tok lepo gledat kok smo drgačni pa u bistvu čis isti... :razz:

Rada se mej pa ne sekirej se zarad njegovih starcev (ja,vem,lahko men reč.. :oops: ), vsaka rit svojo palco najde...velik sončka te še čaka :ja:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

*Srček napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:...da sam zarad tega ker nism popolna, nism vredna, da bi bla z njemu....

Kje pa piše kaj je popolno??? Si popolna, popolnoma taka k si...in ni puhlica, mislm resno...čimveč nas je različnih na svetu,tko po izgledu kot po razmišljanju, lepše se mamo... men je tok lepo gledat kok smo drgačni pa u bistvu čis isti... :razz:

Rada se mej pa ne sekirej se zarad njegovih starcev (ja,vem,lahko men reč.. :oops: ), vsaka rit svojo palco najde...velik sončka te še čaka :ja:

hvala :)
vem, da bo tud zame sončk posijou enkrat in tud jz ne razumem takih staršev.... oni še zdelč niso popolni.... njih skrbi za ugled družine... kao oni usi neki suhi pa to, pol pa da bi mel njihov edinčk eno k je mal bl okrogla, pa tud če je z njo srečn bl k kdaj prj, za njih ona ni dobra... ah ja, ne vem no, ponavad je blo lih obratn, so mladi mislil, da je dobr tist človk k je lep pa suh pa oh in sploh in ne starši.... ne gre mi v glavo, kk ma lh sin več pameti k pa starša
_nincy_ : tud jz se sprašujem, če bo kera sploh dost dobra za njega... se mi zdi da nobena, ker sta pač tolk navezana na svojga edinga sina, da ga nočta dat od sebe... ampak prej al slej bosta mogla pomislt tud na njegovo srečo, ne sam na svojo...
pa mislm, da to nista edina starša k hočta na tak način obdržat otroka doma... ne vem no, želim si da je takih staršev čim manj, ker s tem delajo škodo sam svojim otrokom in posledično tud sebi, ker jih bojo otroc enkrat dokončno zapustil, ker se jim ne bo več dal prenašat njihovih muh
ok dost mam :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

kašni starši glupi :eek:

ne morš verjet da kej tacga obstaja
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

jagodka85 jst sploh ne vem zakaj se ozirata na starše ... :? Sej je res, da so starši samo eni in edini, ampak vseeno!! Mene nihče, ampak res nihče na tem svetu ne bi ločil od osebe, ki jo imam najraje na svetu, samo zato, ker bi se njim tko zdelo!

In kaj tvoj fant pravi na to? A on pa uboga starše kot en cucek in jim je ugodil al si ti končala zvezo??
Če bi bla jst na vajinem mestu in če oba čutita enako bi se trudila na vse pretege rešit zvezo ... če se imata dva rada in sta oba za to, da se zveza nadaljuje, zakaj že bi bla ločena??? :(

Jst še predobr vem kako boli, če si ločen od človeka, ki ga maš najrajš na svetu ... se mučim že skor tri mesece s prebolevanje pa mi še vedno ne ratuje najboljš!! :cry:

Bori se za tisto, kar ti pripada! :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja to je že res, samo k mu skoz neki grozijo pa stalno mu dajejo neke ultimate.... se je mislu že k men preselt, ker so mu pač rekl, da če hoče bit z mano, da nj se odsel... in nj bi se zdj zdj enkrat... ampak k je doma to povedu, sta mu rekla, da če se nama ne bo obnesl, da nima pol kej dam hodt... in to je tist, kar mene mot.... odpovedala bi se mu... tega pa jz nočm in zarad tega sva prekinla... ne vem, mogoče se bo našla rešitu za naju in v tem primeru upam, da se bo čimprej.... drugač pa prebolet pa it naprej z življenjem... druzga ne vem
upam, da boš kmal prebolela :bussi:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Tiasha..kako je s tabo nič te ni tukaj gori?
Upam da si že kaj bolje? :flower:
brazilka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a brazilka »

Imam prjateljico, ki se je zaradi tipa preselila iz druge države v Slovenijo pa sta po štirih letih nehala in je imela res HUUUDOOO krizo :cry: šlo je celo tako daleč, da je imela napade panike, fizično nič ampak ful strah (to zgleda tko kot da boš glihkar skupaj padel), da bo ostala sama in da je nekaj narobe...vsi smo ji stali ob strani ampak je tudi veliko delala zase. Najprej je šla k psihologinji, začela redno teči, naredila tečaj za sodnega tolmača, si poiskala novo,svetlo stanovenje (barve :wink: ) in po pol leta je bla kot nova. Zdaj ima fanta že dve leti in je super. Ampak hotla sem s to zgodbo reči naslednje: čimprej naprej in ful delat na sebi, ker lahko hitro stakneš kakšno res hudo stisko. Vam lahko povem, imeti napade panike ni lahko....pozdravček vsem :wink:
*MaŁa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: slo

Neprebrana objava Napisal/-a *MaŁa* »

res na bed :(

jz pa sm mela neki z enmu, k ga kmal nam več vidla...in ful ga pogrešam, k sm se ga navadla :cry: čeprov se nisva slišala že mesc (izključeno pogovori zunj) ga res najbl pogrešam, sam se trudm :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

no jz pa od srede do dons k je nedelja nism niti pikice jokala... :)
Zaklenjeno