Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Ja,jaz sem tudi naredila cpp v 1tednu.Za cel izpit za avto sem pa rabila 4 mesece in pol. Se je pa zavleklo vse,ker je med tistim časom moj inštruktor zbolel in pol je še na dopust šel, :ja:
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

jz mam izpit mau več kot en let. delala sem ga v Krškem pri Vikiju, k je bil res kul inštruktor. sploh se ni nč pizdu. sicer pa: nisem mela prej nubenih izkušenj z avtom, tak da sem mela 33ur. nardila sem pa v prvo :cool: ja, k sreči :).
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

ne sm še čist na začetku...nimam nit 10 ur še :wink: ampak sm nekak dobila občutek za volan, zdej me sam še mal brzine zezajo :) pa inštruktor k se kej pogovarjava in pol občasnu kšno malenkost spregledam :oops: pa me vsi tolažjo da pol itq dobiš avtomatsku občutek za vozt, tko da komi čakam da nardim...

pa še eno vprašanje za voznike z dioptrijo: če maš sončna očala z dioptrijo al pa navadna sončna pa leče spod, kok ti to policija prever?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
allyny
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a allyny »

jst se pa krizisc bojim!tiste brez semaforja,pa prednostne neprednostne..kako ste se to naucile.mene kar obup prijama,u torek na vsezgodi mam glavno!javascript:emoticon(':cry:')
crypa casa nimam za it vadit.a veste za kako stran na netu ki parkiranja,pa krizisca..opisuje.enkrat sm jo ze najdla pa sm jo pol zgubila.
prosim za hitro pomoc,LP
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Mene so to res super navadli na tečaju cpp. Drgač pa lahko najdeš kej tazga na http://www.testcpp.com al pa na http://www.tecajcpp.com.
Upam da ti bo kej pomagalo :wink:
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objava Napisal/-a greyangel »

Jaz sem ga pred kratkim naredla, je pa bila prava muka. Teorija mi je ful problemov povzročala, po tistem je pa šlo vse gladko in sem naredila vožnjo v prvo. Sem imela ful dobro inštruktorco, ki mi je ful pomagala, je pa res da sem zavlačevala in se mi je precej ur nabralo. :?
Angels fall first...
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

padla sm na obcinskih. :( se en mesc cakanja...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

jozica1 napisal/-a:padla sm na obcinskih. :( se en mesc cakanja...

kdaj si pa pisala? jst sm danes in bom čez pb. eno uro zvedla al sm al nism..
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

jupi :jump: narila sem teste :jump: zdej moram pa hiter začet vozet! se boste mogl it cest umikat :versteck:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica

jst bi pa prosila ce mi lahko kdo poslje NOVE POLE za obcinske teste! hvala
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

hmm.. delala izpit v kranju... ing. humar... dobra avtošola, mela sm dobrga inštruktorja.. ura je bla 4500 sit... nardila v drugo :D in full velik vozm, na žalsot sm mela tud eno nesrečo, ampak tko pač je... u glavnem rada vozm :)
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Za vse,ki še ne veste,ki delate izpit za avto in ste stare 18let:

Po novem zakonu je status začetnika 3leta.Torej do 21let si voznik začetnik.To pomeni,da moraš imet 0.0 promila.
Priporočljivo je tudi,če greste na tehničnega,da si plačaš dodatno zavarovanje za voznika začetnika,+20%, :wink:
To pa zato,ker v primeru,da si udeležen v prometni nesreči in da je tvoja krivda in da nimaš dodatnega zavarovanja za voznika začetnika ti zavarovalnica krije 80% ostalih 20% pa moraš sam plačat, :eek:
Tako,da če ti voziš z maminim avtom in nimaš tistega dodatnega zavarovanja za voznika začetnika:?: :!:
Pol bo mogla mamica strest iz žepa dinarčke za tistih 20%,ker je lastnica avta, :eek:
Jao,vsako leto je hujše, :eek:
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

In seveda to velja tudi za tiste,ki ste naredile izpit za avto,ko ste dopolnile 18let in niste še dopolnile 21let, :wink:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica

jozica1 napisal/-a:jst bi pa prosila ce mi lahko kdo poslje NOVE POLE za obcinske teste! hvala

HELP :(
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

nove? jst sm pisala mesec nazaj pa sm mela 05 oznako..k so še novejše?..lahk ti rešitve pošlem, ne garantiram da so vse rpavilne, kajti pr men je sta bla 2 vprašanja v rešitvah narobe..še dober da nism direkt prepisvala iz rešitev. pa sm nardila brez napaka ;D
Zaklenjeno