zakaj pa ne pod pazduho? zvečer pred spanjem se namažeš, men pomiri kožo.
aja, še za joanno: če si dlake puliš, si kožo pod pazduho z drugo roko mal napni, manj boli. čeprov bi ti blo res mnogo hitrej, če bi probala al z voskanjem al pa z mašinco. za mašinco ti lahko rečem, da prvič sice boli, pol pa praktično sploh ne.
HELP!!! Ne vem če tole glih paše sem ampak jst bi nujno rabla pomoč. Neki me je prijel pa sem probala depilacijske trakove - od balee in zdej ta smotan vosek noče dol z moje kože!!! Jo.... pomagite prosim! Kak nej to spravim dol... ?
devil girl napisal/-a:HELP!!! Ne vem če tole glih paše sem ampak jst bi nujno rabla pomoč. Neki me je prijel pa sem probala depilacijske trakove - od balee in zdej ta smotan vosek noče dol z moje kože!!! Jo.... pomagite prosim! Kak nej to spravim dol... ?
js sm uceri kupila braunov silk epil (vijolcn) in je res zakon. na nogah res ubistvu nc ne boli, mogoce zloooooooo mal. ampak na bikini podrocju pa mal bol, ampak je za prezivet, sploh ce si mislm da ne bo treba cez tri dni spet brit. vsekakor priporocam!
bella_ napisal/-a:js sm uceri kupila braunov silk epil (vijolcn) in je res zakon. na nogah res ubistvu nc ne boli, mogoce zloooooooo mal. ampak na bikini podrocju pa mal bol, ampak je za prezivet, sploh ce si mislm da ne bo treba cez tri dni spet brit. vsekakor priporocam!
Daj se malo porocaj kako se bo obnesla zdeva, pa kako bo s crnimi pikicami in vrascenimi dlakami. Da vidim, ce bom kupla
jz bi mela pa eno vprašanje. na bikini predelu sem zdej že en čas uporabljala kremo od afrodite za britje. neki ala veet. ko pa sem včeri to kremo nanesla na noge, ker se mi pač ni dalo brit, sem dobla poln majhnih pikic. reakcija pač. sam čudi me, kako sem obila reakcijo na nogah na bikini predelu k je pa baje bolj občutljiv pa ne? in kako naj se zdaj znebim teh pikic?
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!
amyZ napisal/-a:jz bi mela pa eno vprašanje. na bikini predelu sem zdej že en čas uporabljala kremo od afrodite za britje. neki ala veet. ko pa sem včeri to kremo nanesla na noge, ker se mi pač ni dalo brit, sem dobla poln majhnih pikic. reakcija pač. sam čudi me, kako sem obila reakcijo na nogah na bikini predelu k je pa baje bolj občutljiv pa ne? in kako naj se zdaj znebim teh pikic?