Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori

Na kakšen način si odstranjujete dlake?

Britje.
409
80%
Depilacija.
46
9%
Voskanje.
56
11%

Skupaj glasov: 511

u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

ja veet meni nič ne spravi dol, ne glede na to kako to delam...

te pa lahko potolažim da mam jst tut zmeri pol rdeče noge, pikaste pa ne vem kaj še vse,pač občutljiva koža, :?
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja jst uporabljam depilacijsko kremo Vett(roza) in sem zelo zadovoljna. Meni začnejo 4 dneh rasti dlačice na nogah...ampak včasih pomislim, da bi začela uporabljati vosek ampak nevem...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

ma ja ženske mamo same problemčke s tem britjem. Jest mam pa tako metodo da probam najprej mal postrižt oz skrajšat dlake, pol pa z britvico oblikujem naprej kolkr mi pač ustreza (seveda z intimnim milom).

drgač sm pa probala to kremo ta novo od veet k se greš stuširat pa ostane gor, prva od te firme k res deluje :razz: sam ne vem zakaj takoj naslednji dan ni več gladkih nog? :oops: pomoje nas samo nategujejo, a mam prov?
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

blue eye napisal/-a:pomoje nas samo nategujejo, a mam prov?

men se tud tole zdi ja...
kaj vem... men je britvica še vseen najbolj priročna... čeprav res ubijalske dlake začnejo čez nekej časa rastit... pol si pa vsake tolk časa depiliram in je bolš...
My dreams are my reality...
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

blue eye napisal/-a:ma
drgač sm pa probala to kremo ta novo od veet k se greš stuširat pa ostane gor, prva od te firme k res deluje :razz: sam ne vem zakaj takoj naslednji dan ni več gladkih nog? :oops: pomoje nas samo nategujejo, a mam prov?

jaz tudi po enem dnevu več nimam gladkih nog :? . ne vem no. te veet kremce, ki se odstranijo z gobico ali pa tisto britvico brez rezila, se mi zdi, da ne pomagajo dost. najboljši so veet trakovi. tam maš res dooolgo časa še gladke noge :P .
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

bom probala veet trakove :razz: sam upam da nau preveč bolel :oops:
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

jest uporablam veetov vosek al pa od afrodite smolo (se mi zdi- ubistvu vosek).. in čist heppy,...
tud do 2 tedna mi ne zrastejo...
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ×mishy× »

"tisto področje" adiooo kak mi je to hecno Slika
ja ja brijemo :wink:
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Jst pa britvico uporabljam sam še pod pazduho, drugje pa epilator alpa voskanje. Pa razmišljam da bi še pod pazduho skenslala britvico, sam z epilatorjem ni šans da grem probavat, za vosek bi pa mogla pustit mal daljše pa mi ta ideja nekak ne diši :lol:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest pa ostajam zvesta britvici :P Res se mi neda packat s tistim voskom, umirat od bolečin pri mašinci (mam zloooo nizek prag bolečine), če bi pa s trakovi poskusla pa dvomim, da bi jih upala dol potegnit. Men to vse skup vzame minutko, dve vsak drug večer pod tušom pa je. Nimam nobenih pikic, razdražene kože al pa kej podobnega :)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Mene pa zanima ce ima katera ta ta nov Braunov epilator (ne vem tocno kak se mu rece- taki vijolcni je), ko obljubljajo, da vrnejo denar ce nisi zadovoljen z izdelkom??
joanna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a joanna »

Pozdravljene!!

Imam eno vprašanje na katerega upam, da mi lahko odgovorite! Dlake pod pazduho bi si rada odtranila s pinceto, saj tako traja dlje da zrastejo. Tu pa se pojavi problem, da ne vem ali se sploh lahko puli dlake pod pazduho s pinceto?? Ali je to kakorkoli nevarno? Sem že poskusila odstraniti eno dlako in me je precej peklo.

Se zahvaljujem za odgovore.
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

joanna napisal/-a:Pozdravljene!!

Imam eno vprašanje na katerega upam, da mi lahko odgovorite! Dlake pod pazduho bi si rada odtranila s pinceto, saj tako traja dlje da zrastejo. Tu pa se pojavi problem, da ne vem ali se sploh lahko puli dlake pod pazduho s pinceto?? Ali je to kakorkoli nevarno? Sem že poskusila odstraniti eno dlako in me je precej peklo.

Se zahvaljujem za odgovore.

Lahko...samo mislim, da če si se že odločila za puljenje, da to narediš z voskom, ker bo hitreje in manj boleče kot če boš vsako dlako odastranjevala s pinceto...auč.
Anna5
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Nasvet?

Neprebrana objava Napisal/-a Anna5 »

Kar se tice teh mozoljckov, men gre pa ful na zivce ker se mi po britju pojavijo in mi pol res dolg casa ne izginejo in ker se morem med tem casom spet pobrit to vse se poslabsa, vcasih mi zacne tect kri iz mozoljckov itd itd in res ni nikol konc tega. Kaksen nasvet?
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Men pomaga, da se pod pazduho (npr. ko se obrijem) takoj obrišem z osvežilnimi robčki, tistimi baby.. Kr men lepo pomiri kožo, pa še pol si večkrat s tistim obrišem in ni skor nič.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Odgovori