shtrukeljchek napisal/-a:Baje je veliko tipom pri orgazmu steče še mal kri zraven..
Ah, ne govorit neumnosti.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
No kdo zdaj govori neumnosti? Dejte si drugič rajš mal prebrat preden pametujete do onemoglosti..
To so osamljeni primeri in ne večinski (kot ti praviš), če se že slučajno dogaja. Ti lepo piše v linkih, ki si jih nalimala. Zato nevem zakaj sedaj mi govorimo neumnosti?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Tudi meni se je zgodilo nekaj podobnega. S fantom sva skupaj ze dobri dve leti, spolne odnose pa imava kaksno leto pa pol. Nikoli razen prvic se mi se ni zgodilo, da bi po seksu krvavela. Do vceraj. Bolelo ni popolnoma nic, krvi pa je blo kar veliko Niti sanja se mi ne kaj bi lahko bilo. Se je kateri ze mogoce kdaj zgodilo kaj takega?
Tik*Tak napisal/-a:Tudi meni se je zgodilo nekaj podobnega. S fantom sva skupaj ze dobri dve leti, spolne odnose pa imava kaksno leto pa pol. Nikoli razen prvic se mi se ni zgodilo, da bi po seksu krvavela. Do vceraj. Bolelo ni popolnoma nic, krvi pa je blo kar veliko Niti sanja se mi ne kaj bi lahko bilo. Se je kateri ze mogoce kdaj zgodilo kaj takega?
meni se je..pa se je kar ponavljalo..enkrat je bla kri, pol naslednji dan pri sexu je ni blo, pol je spet bla, tak da sem se šla kar lepo naročit k ginekologu in bom vidla, kaj mi bo rekla.
No to da sem krvavela po vsakem sexu se je tudi meni dogajalo. Sem preiskala vse forume in nikjer nic.
Tako da upam da bo katera bolj mirno spala..
Sex je biu z bivsim 3 leta cisto normalen. Vcasih sploh na koncu je zelo peklo in bolelo (presuho - tabletki). Krvi pa ni bilo nikoli.
No z novim fantom pa ni cisto nic bolelo sam kri pa vedno. Vcasih takoj po odnosu vcasih se je pojavila sele naslednji dan in je lahko trajalo tudi po vec dni.
No ker odgovora za moje probleme nisem nasla sem sla lepo do ginekologa. Je rekla da da imam poskodovan maternicni vrat. Da je to verjetno od prevelikega navdusenja pri sexsu:)
Tko da sem morala ene 3x ali 4x priti na nekaksno terapijo. Namaze te z neko tekocino (tus) da ti okrepi celice na maternicnem vratu.
Ni pa cisto nic bolece in nevarno.
Mi je tudi vzela v tem casu 3x bris in je bilo vedno vse OK!
Tko da priporocam vsem ki imajo take tezave naj gredo k ginekologu ker same od sebe ne bodo izginile.
men se tud to dogaja mislm ne vedno, usake tok cajta... zdele se mi je 2x zaporedoma zgodil, pol je blo pa spet use kul nekak zgleda da je res to zarad ''prevelkega navdušenja'' pr sexu...sam js še nikol nism bla pr ginekologu...bi mogla it?
tudi sama sem imela probleme s krvavenjem med spolnim odnosom. pri ginekolgu sem to povedala in po pregledu je rekel, da imam vnetje maternicnega vratu. dobila sem antibiotike, katere moram jemati, prav tako pa jih mora jemati tudi partner, sicer tezava ne bo odpravljena.
v tem casu sem zamenjala partnerja in z njim ne krvavim pri vsakem odnosu. ne vem ce mora tudi ta sedanji partner jemati te antibiotike, ali samo jaz. nic vec mi ni jasno in grozno me skrbi!
help!
No, jaz sem šla h ginekologinji in mi je rekla, da mam vneto sluznico in mi je predpisala Klimicin V in sedaj krvavitev ni več..sam tista ranica pri vhodu v nožnico se mi pa še kar ponavlja (saj ne da bi to zdravilo pomagalo odpraviti tudi to)
tut jz mam en problemček..in zj ne vem kam nj ga napišem......tut jz sem mela spolni odnos dva dni nazai(sexam že kaki dve leti)....sedaj sem začela krvavet.ne vem ali je to menstruacija ali kaj druzga...zadnjo menstruacijo sem imela 23 maja..........?zlo me je strah in kr ne vem kam nj se obrnem
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa