Ja naročila sem se že prejnšji teden, zdaj sem pa zvlekla prijateljico z mano v Koper
Ja mal je blo za počakat, ker je mela gužvo, ampak je blo kul da nisem takoj ko sem prišla skočila na mizo. Potem je zklenila studio, poslala svojega asistenta ven in mi zagotovila popolno zasebnost
Jah mal sva se pogovorili kako bo, potem je pogledala kako imam žilice in našla tapravo mesto. Še prej sva izbrali uhanček, ki ga je dobro razkužila. Potem me je ''naštelala'' na mizo, razkužila moje intimne dele in vzela iz škatle zapakirano iglo in mi povedala, da bo naredila z malo večjo, da bo šel uhan lepo noter. Vprašala me je za anestetik in mi ga malo tud našpricala, ampak meni se ni zdelo ne vem kaj omrtvičeno... Mogoče se mi je samo zdelo, ker sem bla živčna. Ja, pa vmes si je dosti menjala rokavice, da ni vse delala z enimi (pregledovala, prebadala). Igla je imela gor eno plastiko, da me ni špikalo, ko je iskala pravo mesto. Ko ga je našla je rekla naj se pripravim in me prebodla. Ni bilo hudo, ne bom rekla da nisem nič čutila, ampak je definitivno za preživet. Potem mi je dala noter uhan česar sploh nisem čutila. Dala mi je še en obkladek, malo sem poležala na mizi, potem sem pa gor držala vatko da bi videle ali je kri, pa jo ni bilo. Ko sem vstala sem dobila novo vatko, rekla je, da ko vstaneš lahko začne teči, ampak meni ni. Dala mi je še dva ščitnika perila za na pot, navodila za nego, poračunali sva, dobila sem še bombonček in šla svojo pot
Ni mi bilo nič slabo, nisem se slabo počutila, lahko sem sama peljala domov. Sicer čutim, da je nekaj novega tam doli, ampak je daleč od bolečine in počasi postaja dokaj prijetno
Aja, če nosiš kiklo je bolj fino, ker jo samo dvigneš in se ne slačiš čisto, pa še takoj ko skočiš iz mize si spet pokrita.
Drugače pa Lea res respect, definitivno moja piercerka od zdaj naprej, čeprav sem na drugem koncu naše državice.
Če katero še kaj zanima naj kar vpraša, LyLa, ti pa nehaj premišljevat in se naroči