Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

LyLa napisal/-a:
*luna* napisal/-a:LyLa in trapa, hvala.
Ima katera njeno številko? In kje sploh je studio? Nekje v Kopru, kajne?
Ja glede Johna - tip ful obvlada, naredu mi je dva piercinga FUL dobr, samo ne vem če bi pa glih noge pred njim narazen dala. Sem pa slišala o Lei same pozitivne stvari, zato bom šla pomojem kar k njej.
LyLa, če si res tako prijazna jo prosim vprašaj, koliko vnaprej se moram naročit, ter če kaj posebej priporoča. Delat si grem v začetku julija, ko bom ravno po menstruaciji, da bo potem en mesec mir in se bo lahko v miru zacelilo. Računa pa 10.000, kajne?!

V kopru mislim, da je ankaranska ulica (ce se ne motim?) cifre nimam, bom pa prinesla ;)
Bom vprasala... ti sprocim ko se vrnem v petek.

Ankaranska mislim da je glih na drugi strani.
Prej bi rekla Pristaniška, ker so vsi kompleksi na uni strani pod Pristaniško ulico. ;)
Imaš, da me vikaš!
*luna*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *luna* »

Freaked: Sej ni fora to, da bi kdo vidu. Sploh katerikol piercing, ki si ga daš samo zato, da ga bo folk lah vidu, ni zares tvoj. Morš ga dat zato ker je TEB tko všeč, ker ga TI hočeš met, to, al se ga vid al ne, je pa ena čist druga zadeva.
LyLa, hvala.
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a s.j.parker »

Se strinjam z luno. Če je pa tko pa bolečino tud potrpiš. Jaz si to predstavlam da to zelo boli, si pa ne predstavljam da bi ga mela.

Če bi pa tip bla bi pa bla pozitivno presenečena ko bi to vidla. :wink:
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Freaked »

Ja sej zato me zanima kaj je fora, ko te luknjajo boli, pa še slečt se moraš. Pol maš pa spodi preluknjan, in kakšno zadovoljstvo to TEBI nudi? Sej me zanima samo s kakšnim namenom, in v čem je point, k res ne razumem, pa bi rada :D K če je point to da je tipom všeč, pol se gre u bistvu za druge in ne zate...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Freaked napisal/-a:Ja sej zato me zanima kaj je fora, ko te luknjajo boli, pa še slečt se moraš. Pol maš pa spodi preluknjan, in kakšno zadovoljstvo to TEBI nudi? Sej me zanima samo s kakšnim namenom, in v čem je point, k res ne razumem, pa bi rada :D K če je point to da je tipom všeč, pol se gre u bistvu za druge in ne zate...

Ker popek si daš luknjat za koga?
Zase valda ne, ker ne nudi nobenega užitka, pa še zatakneš ga lahko vsepovsod, pa zagnoji se lahko...
Pa ušesa zakaj si luknjamo? Tudi ne zase, ker itak nimamo nič od tega, ker se z velikimi in težkimi uhani samo luknje večajo.
Pa čingum zakaj žvečiš? Saj svojega zadaha ne čutiš, za ostale ti pa mora bit vseeno!

Nekomu je to všeč in. Sprejmi to tako kot je. Ti bo lažje. ;)
Imaš, da me vikaš!
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Men se pa dopade to :) Sam ne vedno in povsod. Sm vidla že par lepih (na slikcah! :D ) Pa tut kakšne take da te mine do živleja :) Sam če bi si sama dala delat pa nevem, kr se lahk hitr kej zajebe :?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Freaked »

Ja čigumi žvečim zato ker sem navajena imeti nekaj v ustih, in mi paše. Se pravi zase. Luknje v ušesih, zato da lepše zgledam s kakšnimi hudimi uhani. Popka si ne bi dala nikoli luknjat, sam je pa res da poleti lahko sede kot okras, če nosiš kratko majčko. Pa sej tudi če ne bom nikoli razumela, me zanima kaj VAS žene naprej. To da sem poudarila kakšno zadovoljstvo nekomu nudi, sem zato, ker mi je ena prej rekla da ni fora v tem kaj drugi vidijo, ampak kaj je TEBI všeč.
*luna*
Sramežljivka
Sramežljivka

Freaked napisal/-a:Ja sej zato me zanima kaj je fora, ko te luknjajo boli, pa še slečt se moraš. Pol maš pa spodi preluknjan, in kakšno zadovoljstvo to TEBI nudi? Sej me zanima samo s kakšnim namenom, in v čem je point, k res ne razumem, pa bi rada :D K če je point to da je tipom všeč, pol se gre u bistvu za druge in ne zate...

Bolečina nekaterim ugaja. Prav tako cel proces piercanja. Slečt se mi ni problem pred enim profesionalcem, saj se moram pred dohtarjem tud - ne bom ne prva pa ne zadnja, ki jo vidi.
To, kako v piercingu najt zadovoljstvo moraš ugotovit sama. Res da ti pa piercing tam dol tudi fizično ugaja, ker stimulira ščegetalček. Moji piercingi so del mene, delat sem jih šla zase, ne zato, da jih bodo drugi vidl. Bi jih mela tud na samotnem otoku, čeprou bi se z njimi kam zataknila na vsake tolk cajta.
Sej ne rečem, je čist fino če ti kdo reče da mu je kul kšn tvoj piercing, ampak da bi jih mela sam zato pa ne hvala...
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a s.j.parker »

Mogoče si ti to ne predstavljaš. Tak ko ma za tebe pomen da maš preluknjano uho, tak ma pač nekdo uhan tam doli. Pa ma za njega pomen. Če drugo ne je že pomen v tem,da oseba ki ga ma, samo ve zato.
Zakaj mora vse meti pomen? Mogoče ga pa nima. Pa kaj!
*luna*
Sramežljivka
Sramežljivka

LyLa, si mogoče kaj že izvedela?
t-ya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a t-ya »

men so pircingi ful všeč. nč nimam proti njim. js bi si ga dala sam pr mojih letih je to še itq ful prehitr. sam sm pa tut skor 100% d bi me minil ko bi si ga res šla dat in da bi itq noge od straha skup tišala :razz:
*luna*
Sramežljivka
Sramežljivka

Kot obljubljeno poročam.
Včeraj sem bila pri Lei. Definitivno od zdaj naprej ona skrbi za vse moje piercinge!!! Ženska res obvlada, ji popolnoma zaupam. Je tudi odgovorila na čisto vsa moja vprašanja, ful ima pozitivne energije in je nasploh super.
Piercing drugače ni bolel. Sem čutila iglo skozi, ampak ni blo nekaj zelo hudega. Krvi je bilo vsega skupaj dve kapljici. Je prej vse pregledala in se izognila vsem žilicam. Nič me ne boli, vse je super, tako da piercing zelo priporočam!
*luna*
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja naročila sem se že prejnšji teden, zdaj sem pa zvlekla prijateljico z mano v Koper :razz:
Ja mal je blo za počakat, ker je mela gužvo, ampak je blo kul da nisem takoj ko sem prišla skočila na mizo. Potem je zklenila studio, poslala svojega asistenta ven in mi zagotovila popolno zasebnost :cool:
Jah mal sva se pogovorili kako bo, potem je pogledala kako imam žilice in našla tapravo mesto. Še prej sva izbrali uhanček, ki ga je dobro razkužila. Potem me je ''naštelala'' na mizo, razkužila moje intimne dele in vzela iz škatle zapakirano iglo in mi povedala, da bo naredila z malo večjo, da bo šel uhan lepo noter. Vprašala me je za anestetik in mi ga malo tud našpricala, ampak meni se ni zdelo ne vem kaj omrtvičeno... Mogoče se mi je samo zdelo, ker sem bla živčna. Ja, pa vmes si je dosti menjala rokavice, da ni vse delala z enimi (pregledovala, prebadala). Igla je imela gor eno plastiko, da me ni špikalo, ko je iskala pravo mesto. Ko ga je našla je rekla naj se pripravim in me prebodla. Ni bilo hudo, ne bom rekla da nisem nič čutila, ampak je definitivno za preživet. Potem mi je dala noter uhan česar sploh nisem čutila. Dala mi je še en obkladek, malo sem poležala na mizi, potem sem pa gor držala vatko da bi videle ali je kri, pa jo ni bilo. Ko sem vstala sem dobila novo vatko, rekla je, da ko vstaneš lahko začne teči, ampak meni ni. Dala mi je še dva ščitnika perila za na pot, navodila za nego, poračunali sva, dobila sem še bombonček in šla svojo pot :razz:
Ni mi bilo nič slabo, nisem se slabo počutila, lahko sem sama peljala domov. Sicer čutim, da je nekaj novega tam doli, ampak je daleč od bolečine in počasi postaja dokaj prijetno :cool: :P
Aja, če nosiš kiklo je bolj fino, ker jo samo dvigneš in se ne slačiš čisto, pa še takoj ko skočiš iz mize si spet pokrita.
Drugače pa Lea res respect, definitivno moja piercerka od zdaj naprej, čeprav sem na drugem koncu naše državice.
Če katero še kaj zanima naj kar vpraša, LyLa, ti pa nehaj premišljevat in se naroči :razz:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Wua kak noro, js bi ga tut mela enkrat :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
black_mamba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a black_mamba »

Men to ful hudo zgleda in bi ga mela. Nimam pa tolk poguma, da bi si ga res dala naredit.

Mogoče kdaj v prihodnosti, zaenkrat pa še ne.
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
Odgovori