Jst pa nikakor ne dobim 22.dela-zadnga druge sezone a ma mogoče kera k ma ta del msn beta 8.0..kr tm lahko daš kao Sharing folder in samo prekopiraš file not pa ga ma drug na svojm kompu mislm d je isto k "Skupna raba datotek" v Windowsih xp
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
Meni pa 19ga ne... Sem že misnla, da je taprav, samo ne dela. Elle, ti pa poskusi odpreti z http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/27193 Meni je do sedaj še vse odprl, razen tega 19ga, kar je na muč sumljivo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Jst sm si pa pred parem dnem začela dol devat tolo veronico mars in zdej sm čist not padla u 2 dneh sm pogledala prvih 20 delov pa še fajn je k lohka več delov na enkrt pogledam
Zadnjič spremenil inchy84, dne 05. Sep. 2006 7:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
.:fiona:. napisal/-a: mislim, kako po vrstnem redu?
linka ti ne smem nalimat, če te zanima ZS emm po kakšen vrstnem redu...ja jst vlečem od prvega dela naprej, nekak bi bi blo nesmiselno najprej drugo sezono šele potem prvo
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Aaaa pa to ni res dons že od jutra gledam sezono 2 - kot, da nimam nič bolj pametnega za počet, samo enostavno se ne morm odrtgat od tega ekrana Sej sem vedla, da si nebi smela preveč delov naenkrat dol dat Zdej bom zihr tok časa tuki pred računalnikom dokler ne bom vse dele pogledala k jih mam
Evo js sm tud dons pogledala še zadnje štiri dele 2 sezone..sam hudo, par stvari me je kr šokiral, sploh nism pričakovala...In zdj sam komi čakam na 3 sezono..joj kje še to
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
jst tut obožujem to nanizanko... 2. sezono sm si včeri do konca pogledala in sem bila totalno šokirana komi čakam na tretjo, sam to bo pa treba še eno leto počakat
Aha torej 19.9., pa si ga potegnem dol k pridem z morja Se pravi, da bo ta tema spet kmalu aktualna... Ali bo A Kanal dal na spored 2. sezono? A katera kaj ve?