in ja z veseljem bom letost spet šla na Hrvaško na morje ... da bi pa šla raj se kopat v mlako Ankarana al pa v uno svinjarijo v Španijo in Grčijo ... hvala lepa, ne ... men so hrvaške plaže in morje enkratne ... pa še blizu so ... pa pustmo politike, ker to govno je itak povsod isto ... če pa ma kdo kake slabe izkušnje z njimi, pa se mogoče kdaj vpraša, da je kej narobe z njim in ne s Srbom ...
žal mi je, da so vsi izpadl in Čehi in Hrvati in Jugoslovani - to je šport in navijam za kvalitetne ekipa, kar pa vsi teli so ... da bi pa navijala za naturalizirane Avstralce

pa močno prvoščim, da bi bli Francozi drugi v grupi in bi unim Špancem strli odpor, da bi nekateri stopil na realna tla, da tut "njihove" ekipe niso neuničljive ... škoda, da Italijani ne igrajo z brazilci, da bi jih še pred četrtfinalom dam poslal ...
lol kr strah me je, ko bojo Švedi moje Nemce premagal ... bolj leva ekipa prot še bol levi ..
kr.ena: men je tut to kul, da je šla Gana naprej ... pa tm sm upala, da bojo Švedi izpadl, da gre T&T naprej ... k so tok hudi ... hahaha, ganski nacionalni ples

pa še nekaj ... vsi govorijo o komentarjih iz hrvaškega tabora ... kaj a sam njih poznate? poglejte si kake šele druge ekipe kvasjo ... da en, k mu daš za plačilo banano, da pride dol z drevesa, nima kej igrat nogometa ...
blamaža hrvatov? a se noben ne spomni slovenske blamaže??? 2x blamaže ... namesto, da bi igrali, so se kregal čigava je Šmarna gora ...
GOOOOOOO NEMČIJAAAAAAAA