Kako staršem povedat da si gej?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Freaked »

not funny J! :roll:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

En moj sosed (oz na koncu ulice je doma) je gej. In ko je povedal doma še nekak ni blo panike, ker so u bistvu že vsi govorili, da je gej in to. Že iz oš dalje, ker pač je biu precej očiten, obnašanje, kretnje... Potem ko je fanta pripeljal domov je pa mami omedlela in dobla živčni zlom :? Tak, da po mojem je fajn če se postopoma pogovarjate s starši, da jih lepo pripraviš, ker slej ko prej ga bojo vrjetno spoznali :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Geena »

Freaked napisal/-a:o madona, jst če bi bla starš, bi se mi svet podru da slišm to od sina. Pa dej probi se mal s kšno punco potrudt, sej mogoče ti bo pa čist sedl :biggthumpup:

bolan komentar :?

najprej se z njimi pogovor tko o istospolni usmerjenosti pol pa naveži na to :wink: sej "bog" (sm dala u narekovaje, kr jst ne vrjamm v boga, ne zamert) ns ni ustvaru vse hetero :wink:

jst osebno nimam nč prot temu...samo ljudje se mormo na to navadt, mogoče ljudje tega ne sprejmejo zard tega kr je to en tabu...in če bi se bl pozanimal o tem bi blo vse jasn :)
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Geena napisal/-a:
Freaked napisal/-a:o madona, jst če bi bla starš, bi se mi svet podru da slišm to od sina. Pa dej probi se mal s kšno punco potrudt, sej mogoče ti bo pa čist sedl :biggthumpup:

bolan komentar :?

:)

oh seveda! ne morš prepričat nekoga, ki ne čuti do nasprotnega spola nič, d abo čutil..to je tako, kot da bi tebe zdej silil probat da bodi z žensko-sej mogoče ti bo pa všeč.... :roll: dej freaked ni treba bit povsod tako starokopitna :oops:

moje mnenje glede otroka in če bi bil peder/lezbijka se nebi spremenilo..že v moji družbi že skos vidim kako se tak preobrat lahko takoj zgodi in se vedno bolj dogaja, ker ljudje enostavno ne najdejo zadovoljstva in partnerja, kibi bil nasprotnega spola in tak, da bi jim odgovarjal...in si pač upajo probat še z istim spolom in kajhitro odkrijejo življenski cilj in željo po nekom istega spola......to ni nobena bolezen, nobena tragedija...
in otrok je otrok.kakršen je pač je..če lahko mame ljubijo kriminalce in morilce, zakaj nebi pedrov in lezbijk...sej si tudi on zasluži ljubezen, in da ljubezen nekomu podarja in seveda spolni užitek..če mu pač paše z istim spolom pa naj...vso pravico ima....in kot mamo, bi me seveda fršlok skorej ko bi zvedela, a potem bi se pač sprijaznila in živela s tam da je otrok homoseksualec..nikoli se mu nebi odpovedala....škoda ker niso vse mame takega razmišljanja.. :? in vseprej bi me zanimalo, kot MIŠLJENJE DRUGIH!!!!1
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

poznam kr nekaj geyev in reakacija staršev, ki so zvedeli ni bila nikoli, da so ravno skakali od veselja.

kadar je moj prijatelj povedal mami, mu je ta rekla, da bosta šla k zdravniku, da bo naredila vse, da pozdravi to bolezen :? ... ampak ob pogovoru in skozi čas... je situacija takšna, da ima ta prijatelj fanta, ki skoraj živi pri njemu in njegovo mamo (ki živi v isti hiši) sploh ne moti in se je totalno navadila na njega :)

drug primer je bil, ko so bili starši kao ok... vendar mama ni mogla in ni hotela, da bi njegovi tipi hodili k njemu ali prespali pri njemu. Na nek način je še bila v nekem zanikanju, da kao če ga ne vidi s tipom, da pa potem ni gey.

trejti primer... ko sta bila starša ob 'veliki' novici tako flegmatična, da sem se spraševala ali je noralno, da starš ne pokaže nobene reakcije.

večinoma so prvo povedali mami in reakcije očeta so se bolj bali.
mogoče je pametno, če se prvo zaupaš tistemu staršu, s katerim se lahko bolje pogovoriš ... in počasi pripraviš teren za drugega starša.

pozam pa ji kr nekaj, ko staršem o tem ne govorijo ... kot da se ne ve, pa se v bistvu ve.

kakorkoli ... želim ti čim bolj lahkotno reakcijo ;)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Jochie napisal/-a:pojdi do matere in ji reci:

mati, meni so pa moski vsec!

in ko/ce bo znorela: kaj pa noris, saj tebi so tudi moski vsec, zakaj meni ne bi smeli biti???

:lol:
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

Bob mesca
Freaked
Debatorica
Debatorica

ja in zakaj sm to napisala? Zato ker poznam velik tipov k so kao da geyi, pa zravn še pucami mutijo pa prou vid se jim da če bi našl eno tako k bi jim full sedla da bi se takoj odločl zanjo. Je pa res da obstajajo kšni k jim pač ni pomoči in so ali zaradi hormonov ali kej podobnega res za moške. Sam teh je full mal. Se mi zdi včasih to bolj od družbe odvisn, kšni kr padejo v roke homičev in pol še sami mislijo da jim to bolj sede. :nixweiss:
DavidoffS
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a DavidoffS »

Hehe... Od staršev pričakujem nek tak odziv kot ga je pokazala Freaked... Zato sn se odločo da bom še počakau s tem pa jima povedau ko bom bolj an svojem in podobno. Hvala za fse komentare!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

nema na čemu :wink:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Freaked napisal/-a:ja in zakaj sm to napisala? Zato ker poznam velik tipov k so kao da geyi, pa zravn še pucami mutijo pa prou vid se jim da če bi našl eno tako k bi jim full sedla da bi se takoj odločl zanjo.

To niso geji ampak biseksualci. Pač tipi ki so jim všeč oba spola. Takim je čist vseen s katerim spolom so.
Geju pa ne moreš kr tko rečt "dej probi s punco". Ljubezni se ne da izsilit.
Freaked
Debatorica
Debatorica

ja ok, zakaj so bli pa pol eni poročeni pa un k se full izpostavlja ma 2 otroka pa tak?Rene al kva je že...Pa zakaj se sami okličejo za geye? :roll:
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

Freaked napisal/-a:ja ok, zakaj so bli pa pol eni poročeni pa un k se full izpostavlja ma 2 otroka pa tak?

zaradi oseb kt si ti poskušajo vodt neki, čemur splošna družba reče "normaln life".. :roll:
Freaked
Debatorica
Debatorica

ja draga če bi se mu tok gabl bit z žensko pol ne bi imel 2eh otrok. spoštujem trud takih oseb :)
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

pa sej ni nujno,da se ti gnusi nasprotni spol, pač preferira enga pred drugim... pač gnus okolice oz. odzivi taki kt si jih mela ti, pa znajo ljudi prisilit v svašta, tut to da zanikajo lastno identiteto. na žalost.
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Odgovori