~NIA~ napisal/-a:echob rulzztut kt osebe so čist odpičeni
Jaaa, Echobe je zakon
On je edini k mi je uredu od tehih naših (wannabe) reprčkov. Sploh ma pa take fore, da umiraš od smeha pol še cel dan

Mi ma fajn glas, facko, sem ga imela priloznost spoznat.

na tvojo pridružitev Cosmotu (seveda če si res Nikolovski in ne nek njegov osnovnošolski grupie).
Men v prvem planu sploh nisi všeč kot reper, še manj pa kot liričar, kar sem tud argumentirala. Da ne govorimo o tvoji nikakvi personi in nekem ufuravanju po televiziji. Oranž brćice so tuki še najmanjši problem.

... peeezda raj bi naju za ramo potreplal sred boema, ko si padu v kolegičine joške, pa bi se ob peru pogovoril o tvojih problemih povezanih z modo, ker se na to mi2 najbolj spoznava ... koke, ni kej ... in hani, karo + šuškava šajni trenirka pa vonabi policajski špegli stil Eddie Murphy Policaj iz BH 1.del ... lol? ... ne furat neki, kar močno misliš, da ti paše ... no, če bi bil tok oh in sploh hud, pol bi meu kero pi*kico, ki bi ti znala svetovat kaj in kako se oblečt ...

*purple bitch* napisal/-a:bejbika napisal/-a:pa še neki ... z Zofi sva NAJBOLJ HUDI KOKI, kar jih naša bela Ljubljana premore ...
kera optimistka

Če pa zdjle nism umrla od smeha pol pa nikol ne bom ...

kiki* napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:bejbika napisal/-a:pa še neki ... z Zofi sva NAJBOLJ HUDI KOKI, kar jih naša bela Ljubljana premore ...
kera optimistka
kjera optimistka, to je resnica!!!![]()
Drugač pa Niko žešče zajebani repar tista kombinacija je bla čist nikakva tok da če boš rabu pomoč pošl zs ni hudiča da ti ne bi kje boljših cunj najdla pa se mi zdi da bi tud pr kakšnemu besedilu ti znala bolš pomagat čeprov nimam pol kurca pojma o vašemu žeščemu repu!![]()
Bejbi al pa če bi mu čelavi pomagu,a?

Hude, hude...