obesek na ogledalu

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

obesek na ogledalu

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Kakšen obesek imate v avtu na ogledalu ali ga sploh nimate :?:
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Ne upam na to, da se bo tale tema odnesla pa vseeno:
na ogledalu nimam nič, mam pa na armaturki prileplenga psička na fedrci, ki drži volan v rokah in ma krilca od anglčka. Dobila v dar. :D
Waiting in the queue oh whoopee doo
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

nič, ker mi grejo te stvari blazno na živce. vidim pa pri drugih, da imajo obešen celga hudiča :eek: , me čudi da jih ne moti.
Uporabniški avatar
avalon
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a avalon »

Na ogledalu nimam nič, ker me moti če kej binglja tam men direkt pred nosom, prav tako nimam nobenih drugih plišasto-plastičnih visečih zadev nikjer v avtu :D
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

nič, ker nimam ne avtomobila in ne vozniškega izpita. ma pa drugač sestra tazga lepga modrga delfinčka, ki zeloo lepo diši :razz: .
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

Jst pa mam!

Belo ovčko Nici :D
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Na ogledalu nimam ničesar obešenega, ker bi me motlo bingljanje, imam pa na armaturi miško in zadaj na polici mucita (oba plišasta) :) .
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Mejčknga jelenčka v roza pajacku in mini disko kroglo. :D
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Ja mam en tak mini mini čeveljček, to pa sam zato k ga ma mami že od samga začetka k smo avto kupoval. In vedno ko mami zamenja avto gre ta čevelček z njo :wink:
Je par res tok mičken da me sploh ne mot :D
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

V prejšnjem avtu sem mela eno žabo od Nici, zdej nimam pa zaenkrat nič. Taki manjši obeski me ne motijo, se pa včasih čudim, kako lahko nekateri vozijo z vsemi mogočimi trakovi, CDji in ogromnimi pliši na ogledalcu.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

vsaka stvar, obešena na ogledalo, bi zmanjsala vidno polje, zato tega nimam. na zadnji polici imam kapo Honda cluba in brisačo z logotipom Honde! :D

aja, pa še naeni od ročic za držanje nad zadnjima sedežema imam obešen trak za okoli vratu (za ključe), namesto ključev pa visijo dišeče smrekice! :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jochie napisal/-a: na zadnji polici imam kapo Honda cluba in brisačo z logotipom Honde! :D

Jaz mam pa majčko z napisom Honda :irre: (sam ne v avtu, hehe, jih je 4 en kolega naredu nama z bivšim)

Ko sm imela pa svoj avto, sm imela le kako dišavco obešeno čez ogledalo, drugega nič.
Dalila
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Jaz mam na ogledalu obešeno želvico iz risanke Nemo, na armaturi mam enga medvedka, ki se vozi sem in tja, na zadnji polici pa naj bi bil plišast kuža, sam kadar odprem prtlažnik pade not s police, tako, da je zdaj kar v prtljažniku.
pa pa
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a s.j.parker »

Nimam nič, verjetno bi me motilo. Ne moren pa videt ko ma kdo cd gor. To mi je tak :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst nimam nič, ker nimam avteka, ma pa moj pikec na moji strani pri armaturi na koncu šipe nalimanega enga plavega plišastega slončka (sm mu ga jest prnesla), pa na šipi pri zadnjih sedežih enga buldoga plišastega nalimanega na šipi, polno cunj po zadnjih sedežih :D in a zadnji polici raztegnjen zelen navijaški šal slovenske nogometne reprezentance i zeleno kapo nvem kaj gor piše...nekaj časa je vozil na zadnji šipi okol še neo mejhno košarico s piščančki in oirhi, a je lih zanč dal ven, in me okregal česa vse ne navlečem :D hihi...... :)
Odgovori