Ne upam na to, da se bo tale tema odnesla pa vseeno:
na ogledalu nimam nič, mam pa na armaturki prileplenga psička na fedrci, ki drži volan v rokah in ma krilca od anglčka. Dobila v dar.
Na ogledalu nimam nič, ker me moti če kej binglja tam men direkt pred nosom, prav tako nimam nobenih drugih plišasto-plastičnih visečih zadev nikjer v avtu
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
Ja mam en tak mini mini čeveljček, to pa sam zato k ga ma mami že od samga začetka k smo avto kupoval. In vedno ko mami zamenja avto gre ta čevelček z njo Je par res tok mičken da me sploh ne mot
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
V prejšnjem avtu sem mela eno žabo od Nici, zdej nimam pa zaenkrat nič. Taki manjši obeski me ne motijo, se pa včasih čudim, kako lahko nekateri vozijo z vsemi mogočimi trakovi, CDji in ogromnimi pliši na ogledalcu.
Jaz mam na ogledalu obešeno želvico iz risanke Nemo, na armaturi mam enga medvedka, ki se vozi sem in tja, na zadnji polici pa naj bi bil plišast kuža, sam kadar odprem prtlažnik pade not s police, tako, da je zdaj kar v prtljažniku.
jst nimam nič, ker nimam avteka, ma pa moj pikec na moji strani pri armaturi na koncu šipe nalimanega enga plavega plišastega slončka (sm mu ga jest prnesla), pa na šipi pri zadnjih sedežih enga buldoga plišastega nalimanega na šipi, polno cunj po zadnjih sedežih in a zadnji polici raztegnjen zelen navijaški šal slovenske nogometne reprezentance i zeleno kapo nvem kaj gor piše...nekaj časa je vozil na zadnji šipi okol še neo mejhno košarico s piščančki in oirhi, a je lih zanč dal ven, in me okregal česa vse ne navlečem hihi......