Men se zdi, da so si avstralci zaslužil zmago in ne sam izenačen rezultat, ker so (let`s face it) igral definitivno bolje kot hrvati. Dobri so - svaka jim čast
Tekma je bla pa čist napeta - men se je ene parkrat kr srce ustavu
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Ja, ja...Hrvati grejo domouuu, pa kaj pol :bussi: Morm priznat, da so tole tekmo bolš odigral Avstralci. Zasluženo gredo naprej. Svaka čast.
Ampak sm vseeno ponosna na njih , ker ...kt prvo so pršli na svetovno...za razliko od nekaterih in ker so se boril vsako tekmo...in niso dobil lajk...šest komadou
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Men dol visi če so "naši" ... me pa res zanima, če smo tut mi njihovi in kolk Hrvaške za nas navija v kaateereemmmkoli športu, ki obstaja na tem svetu ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Ma jest nimam nič proti hrvatom sam so mi šli pa res na živce k so tko naduvani pršli na igrišče v smislu "itak si mi zaslužmo osmino finala - mi smo carji" da ne omenjam njihovega obnašanja na igrišču - mislm pa kdo je tok butast, da se gre na sodnika pizdit?! Sj ne rečem, da je bil sodnik res mal čuden pa tut avstralcem je kdaj krivico nardil, ampak kaj češ sodnikova je zadnja pa tut, če reče, da je trava rdeča
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Tok sm bla vesela, ker so Hrvati pušnl...tut okrog našega bloka so vsi za Avstralce navijal...igral so res dobr, sej Hrvati tut niso bli tko slabi, sam na koncu so spet pokazal svoj primitivizem...
...in kar je južno od Kolpe ni nič "naše"...vse nam bi radi vzel, vi jih pa "naši" kličete...mejte mal respekta do Slovenije no...
Kar se pa Brazilije tiče pa itak...tut Ronaldo se je zbudu iz zimskega spanca in pokazal, da še ni za staro šaro...tomidely
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
O Hrvaški ne bom več zgubljala besed, ker že vsi vemo kakšno je moje mnenje ... Sam, da so spokal in to je to ...
Dannnnsss pa itak komi čakam Španijoooo ... Pa Franciji tut prvoščim, da dans eno dobro tekmo skupi spackajo ... da pokažejo zares iz kakšnga testa so ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Saj vem, da je bilo iluzorno pričakovati... ampak prav vesela sem bila, ko so Japonci dali gol Brazilcem. Pa popoldne je bila v nekem trenutku situacija (preden so Italijani dali gol), da bi v osmino finala napredovali Gana in Zda.
Kr.ena, ki se vedno zavzema za šibke in zatirane ... (ajde, saj zveni absurdno, ampak fuzbal je poleg intelekta edina stvar, kjer so Američani šibki)